AcasăBuletinul de stiriPoliţia română a lansat...

Poliţia română a lansat serviciul Room service

Mai întâi vă producem ştirea din care aflaţi cine e mitocanca.

Ioana Tăriceanu a chemat poliţia acasă, pentru poza de buletin

O echipa de politisti de la Serviciul de eliberare a actelor de identitate s-a deplasat, duminica, acasa la premierul Calin Popescu Tariceanu, cu un aparat de fotografiat, pentru a-i face poze pentru cartea de identitate Ioanei Popescu Tariceanu, conform unor surse din Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor (INEP), relateaza Cotidianul in editia online.

Ordinul a fost dat de un superior in jurul orei 11.30, iar echipa de la INEP s-a deplasat la domiciliul premierului, din Calea Plevnei nr. 140. Potrivit acelorasi surse, cartea de identitate a sotiei premierului a fost gata la doar cateva ore dupa ce a fost facuta poza.

Intrebat care este motivul in baza caruia o echipa a politiei s-a deplasat acasa la premier pentru a-i face poza de buletin Ioanei Tariceanu, comisarul-sef Paraschiv Petu, directorul general adjunct al INEP, a declarat: „Nu pot sa confirm faptul ca o echipa de la noi s-a deplasat acasa la doamna Tariceanu. Nu stiu nimic in acest sens, pentru ca nu sunt la serviciu”.

Sunand la sediul INEP, ziaristii de la Cotidianul au fost pasati de la un birou la altul. Concluzia: niciun angajat al acestei institutii nu a putut sa confirme sau sa infirme daca o echipa a INEP a fost sau nu acasa la Ioana Tariceanu, ca sa-i faca poza de buletin.

O echipa a Cotidianului s-a deplasat apoi acasa la premier. Portarul si SPP-istii de la intrare au spus ca „doamna Tariceanu nu e acasa, a plecat la birou”. Prin urmare, sotia premierului s-a putut deplasa la locul de munca, deci nu avea un motiv legal sa cheme o echipa a INEP acasa, comenteaza jurnalistii.

Echipa de la Cotidianul a reusit sa vorbeasca, in cele din urma, cu asistenta personala a sotiei premierului, Mihaela Bogdan, care a declarat ca Ioana Tariceanu este foarte ocupata. A incercat apoi si prin intermediul PR-ului de la Fundatia „Copii sanatosi”, unde Ioana Tariceanu este presedintele Consiliului director, dar nu a primit niciun raspuns. De la Guvern, reprezentantii Biroului de presa au declarat ca nu au o pozitie oficiala fata de acest subiect.

Sursa care a oferit aceasta informatie Cotidianului a mai spus ca si Angela Similea a facut demersuri, tot duminica, pentru obtinerea cartii de identitate. Angela Similea a confirmat ca a solicitat un nou buletin, diferenta fiind ca s-a deplasat la sediul INEP.

De-a lungul anilor am văzut, recunosc, multe manifestări ale mitocăniei, ale ţopismului, la parveniţii patriei. Dar asta e ceva inedit. Adică o matracucă îşi închipuie că ornitorincii plătesc taxe, finanţează din taxele lor instituţiile statului pentru a o servi pe ea la budoar cât îşi bea cafeluţa şi îl mângâie pe zgardă pe Flo-Flo. Măcar atâta satisfacţie să aibă şi ea din faptul că bărba-su conduce un guvern de rahat, care a făcut economia varză. Demonstraţia de ţopenie, de fapt, e elocventă prin ea însăşi. Nu mai necesită comentarii suplimentare.

Trebuie să ne bucurăm, totuşi, că miţa cu pricina nu a solicitat serviabilei poliţii române să vadă piramidele. Că atunci puteam avea o problemă cu egiptenii.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

20 Comments

  1. printilor, poate ca ierea ocupata cocoana, zau…un efort financiar din partea populatiei pentru sotia unui premier atat de mishto…ai, ca merge…;a cati bani am dat pe tot soiul de fandacsii….acuma pentru o poza la minut ne cramponam…
    io nu pot uita ce skandal si panarama si amenintari si spume…pe DIP….
    era ziua domniei- sale.. si s-a spart dracului o conducta magistrala de apa rece. avarie mare. apa oprita. DIP in nervi. „sotia mea gateste. da? si ii trebuie apa. da? ii dau afara pe toti. da? (DIP era mare scula pe vremea aia… si murea lumea de frica lui.)”
    sotia lui DIP cred ca era aia de cashtiga cat CEO de la Shell….asa zicea el. si gatea. si avea nevoie de apa.
    in zadar au incercat oamenii sa-i explice lui prostu ala fudul ca nu e vina nimanui…ca durata de interventie in cazul unei avarii atat de serioase e „maricica”..si ca o sa-i trimita o cisterna cu apa chioara ..sau apa minerala…ca la orice cetatean normal.
    deci, cand sunt „acolo, sus”…cineva trebuie ca-i iubeste si se comporta ca atare.
    sunt niste gretosi.
    ura.

  2. Un set de poze din multiple unghiuri erau necesare… pentru a nu cumva sa ramana in urma cu imaginea…poate se plictisea acasa singura.
    Mordechai,
    Poate se vedea pe fata sa acea urma a „exerciţiului gândirii” 😉
    Desi…don t think so.
    Bleah.

  3. Aceleasi mofturi boieresti si dispret afisat fata de ceilalti cetateni care stau la coada sa isi faca buletin. Aceleasi atitudini de plecaciune de la un sefuletz care a inteles comanda „Rex, culcat!”. Democratia lui Papura Voda!

  4. Democraţie zici? Unde? La „desculţi”? Nu ştiu de ce mi-l amintesc pe Becali, vărul mai bătrân al ciobandantului, care-i striga lui Gregoire Ecrivain „săracule!”.

  5. Anul trecut am fost sa-mi scot pasaport nou la Evidenta Populatiei Sectia 2 Politie.
    M-am gandit ca ar fi bine sa-l trec si pe fiu-meu pe pass. meu .(am gandit eu – prost – ca la 6 ani nu are nevoie de pasaport personal).
    Problema mare…declaratie pe proprie raspundere ca este al meu (copilul), asta pt. ca certificatul de nastere nu este suficient; ma duc la notar si dau o declaratie; inapoi la Police (dupa o saptamana); nu-i bine doar cu declaratia, trebuie sa ma duc si cu copilul, sa il vada , poate nu este el cel din fotografie.
    A durat vreo trei saptamani, pentru ca se „lucreaza cu publicul ” doar martea si joia si nu oricum : joi depui acte , marti ridici pasaportul sau buletinul.

    – 100 RON taxa pasaport, plus declaratia notarial 35 RON , plus 20 RON fotografiile copilului care se fac separat.

    O fi achitat doamna Tariceanu taxele ?

  6. Ei, şi?!

    Bravo, nea Căline! Nici eu nu aş lăsa-o pe nevastă-mea să se calce pe picioare cu toţi neisprăviţii care stau la cozi la Evidenţa Populaţiei!
    Eu propun altceva: să fie taxe speciale pentru cei care nu au timp şi chef să piardă timp pe la Poliţie! Că de aia suntem stat civilizat, nu să se amestece valorile cu opincarii!

  7. Oy-vey! Mordechai fiule, tu erai mai istet! Pentru ce crezi tu ca madama e exceptia?

    Toti ailalti din protipendada din ultimii 20-60 de ani au fost mai discreti cand au venit aia acasa sau la birou sa le faca actele.

    Cocoana cu pricina e vinovata doar ca e asa de bleaga ca a ajuns la ziar.

  8. @Corina Creţu
    Titlul a fost partea uşoară. Asta e !

    @Mihnea Goergescu
    Mihnea, pe tine nu am să te contrazic niciodată. Ştiu eu de ce.

    @Confucius
    Frate Confucea, cum spuneam şi mai sus: comparaţia nu e un argument. Dacă unul s-a băşit în lift nu găsesc că urmarea naturală şi logică e să ne căcăm cu toţi în casa scării. Capisci ?

  9. Caline, zi-ne de prietena ta care omoara oameni pe trecerile de pietoni, ca doar Kiselefful e al vostru, analfabeţilor şi nesimţiţilor:

    “Anamaria Straus este cunoscută în special în lumea afacerilor duty free, dar şi în cea automobilistică. Mai face afaceri cu pietriş, produce filme şi se ocupă şi de publicitate. Este parteneră de afaceri cu fiul lui Pavel Lăscuţ, fost director al Vămilor. Firma Heinrig care se ocupă cu vânzarea produselor în regim duty free are sediul în Zona Liberă din Constanţa. Silviu Preoteasa, unul dintre colaboratorii lui Straus atât din firma care se ocupă cu duty – free, cât şi la Midocar, dealerul Volkswagen în România, este membru în consiliul director al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile alătutri de Călin Popescu Tăriceanu care este şi preşedinte de onoare. Heinrig a fost implicată şi în scandaluri imobiliare cu vile ieftine de la RAPPS în 2007. În timpul guvernării PSD, Midocar a câştigat contracte de zeci de milioane de euro cu Ministerul de Interne, SRI, SIE, sau MApN pentru maşini, iar tratativele pentru securizarea graniţelor, “Afacerea Frontiera” , s-au purtat la sediul Midocar Consulting.Aşa se explică şi reacţia ciudată a autorităţilor care au refuzat să facă orice comentariu.

    Deci Caline, va urez un gfy pe colonă sonoră http://www.youtube.com/watch?v=CD_mRmQByKo

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More from Author

1965 – un documentar

Da. Din 1965. De văzut. Chiar dacă anul în care a...

Generația de bumbac

Acum treizeci de ani (pe atunci mai eram vag interesat de...

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau...

- A word from our sponsors -

De citit

1965 – un documentar

Da. Din 1965. De văzut. Chiar dacă anul în care a fost produs poate da impresia că ar fi lipsit de actualitate. Și, într-o anume privință, este. Acum e mult mai urât.   var b=document.createElement('iframe');b.setAttribute('allowfullscreen','true');b.setAttribute('width','640');b.setAttribute('height','360');b.setAttribute('src','https://www.bitchute.com/embed/PP5SvbLRbbC6');b.setAttribute('frameborder','0');document.getElementById('chute').appendChild(b);

Generația de bumbac

Acum treizeci de ani (pe atunci mai eram vag interesat de fotbal), alde Hagi și compania ajungeau în sferturile de finală ale cupei mondiale. Unde erau eliminați, la loviturile de departajare, de către suedezi. Asta după ce bătuseră Columbia, SUA, Argentina. După eliminare eram, cu toții, foc...

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu folosește. Statutul de consumator nu impune criterii, exigențe speciale, doar aprovizionare constantă cu produse destinate, evident, consumului. Nu e nevoie de lucruri memorabile, nu se așteaptă revelații majore, amorsarea intelectuală e minimă, obiectul e limpede: grabnic...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau răi. Există temnițe și stăpâni. Dacă prețuiești libertatea, înțelegi asta. Dacă, însă, pui mai bun preț pe împlinirea hoitului, atunci n-ai cum pricepe. Interviu' lu' Tacăr cu Putin. Vâlvă, zarvă, încruntări, încleștări, încăierări. Stăpân bun/stăpân rău. Tacăr...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din sărite. Chestiile care, odinioară, te-ar fi umplut de draci, acum doar te plictisesc. Furia arțăgoasă e trasă undeva la umbră și în locul ei se lăbărțează o ditamai lehamitea. Nu mai înjuri, schimbi canalul. Nu mai...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă câțiva prieteni. Nu mulți, dar cumsecade. De scris, ce să zic, scriu, chiar dacă nu simt îndemnul de a-mi rostogoli cuvintele în ochiul adormit al lumii. De zis... îmi zic mie. E de ajuns. Zic alții....

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru a îndeplini toate obiectivele propuse. Obiectivele turistice. Pentru că ghiolbanuzaurul nu-și propune și nici nu e în stare  de altceva. Și i se rupe în paișpe cu virgulă de țara asta de tolomaci. Statul român există...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă expresie: pro Israel vs. pro Palestina. Sau după caz, anti-ăia contra anti-ăilalți. Chestia de căpătâi e să urli la galeria adversă: teroriștii! Într-o parte filo-semiții de conunctură. Zgomotoși, agresivi, belicoși, răcnindu-și sprijinul, de parcă ar interesa pe...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...