AcasăBuletinul de stiriBreaking news:Băsescu implicat într-un...

Breaking news:Băsescu implicat într-un accident

Preşedintele Băsescu implicat într-un accident. Accident uşor. E teafăr. Nu a păţit nimic. La trup. La cap… ştim deja cum stă. Explicaţia sa: nu am fost atent.

Păi v-am spus că ăsta nu ştie să conducă ? Nici ţară, nici maşină ! Dar conduce. Neatent. iresponsabil. Probe de sânge nu i-au fost luate. Nici nu era nevoie. Parcă nu ştim ce puteau indica acele probe. Comentaţi voi, că eu m-am săturat de căpiatul ăsta.

Tot azi a avut şi Geoană un accident. Tot de circulaţie. V-am spus că nu oricine e făcut să conducă. Ţara lui manivelă.

Urmează summitul.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

29 Comments

 1. Azi e ziua preşedinţilor căscaţi? Şi mai e ceva: ce maşină conducea Traian Băsescu? Pentru că dacă se afla la volanul unei maşini a SPP, are o problemă. Este bunul statului, şi oricum nu avea dreptul să o conducă. Dacă îşi rupe gâtul la volanul maşinii proprii, treba lui. Dar maşina statului trebuie condusă de şoferul statului! La francezi chestia asta se numeşte abuz de bunuri sociale. La noi se numeşte nesimţire!

 2. Asta constatam şi eu.
  Gură cască la volan, la Cotroceni… peste tot. Băgători de seamă.
  Cât despre maşină… tocmai îi cercetam declaraţia de avere. Şi ori are o maşină nouă, care nu e trecută acolo
  http://www.presidency.ro/images/declar_avere/phpyhJ7AC.pdf
  ori Matizul s-a transformat prin minune. Că Matizul era cândva un Volkswagen e altă discuţie.
  Deci… ce maşină e aia ?
  A, da. Apropos de declaraţii de avere/interese. Avramescu are scutire de la astfel de meschine completări de formulare.

 3. Mordechai, prietene! Foloseşte maşinile SPP. Un VW Golf 5 albastru, cel în care a fost la Selgros, când cu „ţigancă împuţită”, şi Touaregul cu care l-am văzut ptin Maramureş. Nici unul dintre preşedinţii de până la el nu au condus în interes privat maşinile statului. Există nişte reguli. Dacă lui i se fâlfâie de reguli, e treaba lui, dar să demisioneze şi atunci poate face orice vrea!
  Şi este de-a dreptul greţos cum sar idioţi precum Tudor Octavian să-l apere şi chiar să-l laude. Dacă omora pe cineva, îi ridicau statuie?

 4. Da. E limpede. Era maşina SPP. Şi atunci are o problemă foarte serioasă.
  Vă vine să credeţi sau nu, dar aşteptam replica dumneavoastră pentru a constata exact acelaşi lucru: ominprezentul Tudor Octavian. Analist sportiv, specialist în pictură, analist de politică externă, internă, specialist în agricultură şi finanţe acum şi analist rutier. De fapt cei interpelaţi telefonic de Eol TV au fost exclusiv băieţi de casă, de pe lista aprobată.
  Ce mai e de spus despre nebunul care ne conduce ? Ziua şi prostia ! Când nu înghesuie puhoi de prostii într-o singură zi. Belea Vodă. Ca mare căpitan de vas a vândut flota şi a dat foc la vapoare, că şofer… când nu e beat e gură cască… şi cine stă să le mai înşire pe toate ?
  Oricum maşinile SPP au devenit jucării pe mâna famigliei. Că şi succesuri aia mică mai ia câte o maşină să dea ture.

 5. Cred că nici acum nu s-a dumirit ce-i cu el şi nu-i vine să creadă că e Preşedintele României. Dar ce vină avem noi? Nu m-ar mira să aflu că nu ştiu ce casă de pariuri londoneză se fac pariuri cu următoarea sa boroboaţă.
  Şi da, am avut dreptate: s-a comunicat oficial că VW Golf era al SPP!

 6. Previzibil. Nu îmi fac niciun fel de iluzii. Batista pe ţambal. Şi ochi daţi peste cap: ” vai, cum a stat El la coadă la accidente uşoare. El, Zeus însuşi !”
  Altfel… mai că aş spune că vă iluzionaţi. Ştie el bine că e preşedintele( majuscula nu se justifică în acest caz) României. Necazul e că el înţelege foarte greşit asta. Şi îşi imaginează că e un nou Ceauşescu. Mai rău, mai nesimţit.

 7. Nu le găseam rostul. M-a complexat mizeria din centrul istoric. Când am văzut şobolanul cât pisica, mi-am zis că la mine e parfum şi că n-am motive să mă plâng. Dar la cererea stimaţilor telespectatori, mai pot pune. În fond, summitul nici n-a început!

 8. fetelor…cika a suflat in fata lu nea ciocan dela politie si ala n-a cazut lat. dci, nu era beat clanta.
  orishicum, cred ca-i napraznic sa fii sepepist la traian. mi-e si mila de baietii aia.
  va dati seama cam ce e in mintea lor..cand il vad pe apukat ca se suie repejor in masina si fuge?

 9. @ Ina
  Ok. Aia cu ” fetelor ” o luăm de glumă. Dar doar de data asta.
  Eu vorbeam de recoltarea de probe biologice. Şi ştiu eu de ce. Aia cu etiloscopul e poveste. O vede el şi nenea poliţistul ud de emoţie. Şi rezultatul va ieşi mereu cel corect.

 10. Probleme la mansarda cum bine spuneati ieri.(nu prea imi convine, scapa prea usor pe chestia asta cu „guilty brain”)

  Despre SPP as putea sa povestesc eu mai multe , dar sunt un copil timid.

  Tudor Octavian si Valeria Dorneanu ( acum si cei trei „corifei” Hurezeanu, Nistorescu si Boda), intr-adevar au un subiect foarte tare de analizat : „Nebunia la nebuni”.

  Cred ca etilotestul a fost unul de jucarie.:)

  Ce cautau numai aia de la Realitatea Tv acolo ? (teoria conspiratiei scrie pe mine)

 11. Alandra, mai întâi ia nu mai fi aşa timid şi zi-i lu’ nenea Mordechai ce şi cum cu SPP-ul. Că am urechea ciulită şi privacy-ul pregătit.
  Aia cu etilotestul doar cine nu e şofer o înghite.
  Nebunia la nebuni- e titlul corect. Bine zis. Cât despre prezenţa grabnică a Realităţii… ai observat şi cine a fost „prezentă” ? O să mai observi că în general e cam aceeaşi fiinţă prezentă la toate acţiunile spontane şi umane ale zeusului ( mall-uri, angrouri etc. ). Prietenii ştiu de ce. Nu ai mei, deşi ştiu şi ei.

 12. O cheama M. Voicu pe „fata aia”.
  Femeia barbat , ma rog, mai bine „fiinta” cum ii spui tu, pregatita special pentru actiuni de genul celor enumerate de tine : mall , en-gros si en-detail . (lol)

  Da’ de ce s-o fi dus in Candiano Popescu? Ce!!? Nu a aflat ca aia de la POLICE au „Room Service” de saptamana trecuta ?

 13. Corect. Iar în cazul de faţă poliţiştii s-ar fi deplasat nu doar să facă o amărâtă de constatare:” Să trăiţi, unde doriţi să organizăm accidentul ? Aici e bine ? Şi cum vreţi să-i faceţi origami din maşina omului ? Din faţă, lateral sau spate ?”
  Oricum, măcar a învăţat ceva din faza cu buletinul la domiţil a consoartei papionului european.

 14. Ati intuit corect.O banala buseala de sofer cascat a scos la iveala un morman de ilegalitati comise cu nonsalanta atat de „personajul” in cauza si de cei din clica de YESman-i care asteapta cu nerabdare o noua legislatura.
  Fratilor, e groasa!Astia conduc tara asa cum conduc si masinile!

 15. Tudor Octavian e specialist si in ingineri. Pana la acel articol de-a dreptul scarbos nu mi-a atras atentia prin nimic; il consideram un scriitoras ratat, cum mi se pare si despre mine, uneori, asa ca il tratam cu ingaduinta. Dar, cu ocazia acelui eseu, am descoperit un ins profund frustrat, cu un suflet mic si neguros, pitit dupa pixul pe care si-l moaie in saliva ca sa scrie.
  Despre Basescu… – el insusi e un accident. Accidental la carma Romaniei. Accident genetic. Accident.

 16. Prietene Mordechai, am pus fotografii noi, şi una e cu dedicaţie: noul model de limuzină pentru demnitari căscaţi! Asta e situaţia: cam prin epoca aia ne plimbăm, deşi ne dăm post-moderni.

 17. @ Vania
  Te înţeleg perfect. S-o găsi şi unu d’ai noşti spunea un banc.

  @mathei
  Asta zicem şi noi. Dar… punem pariu că în caz de referendum ne iese că e un şofer plin de măiestrie ?

  @ Gabriela Savitsky
  Mai întâi mă bucur să te văd iar cu vlagă şi poftă de taifas. Sper că au trecut necazurile.
  Tudor Octavian … am mărturisit asta şi parcă mă ruşinez: îmi place uneori. În ce scrie. Dar asta nu-l împiedică să fie, în acelaşi timp, un ins cu obiceiuri curioase. Dar asta e doar problema lui. Nu o să-i recomand eu o apă de gură anume.
  Şi dacă îţi spun că istoria noastră e plină ochi de … accidente.

  @ Alex
  Alex, tu doar aşezi lentila acolo unde trebuie. Şi e bine aşa. Cât despre faptul că unii te-ar socoti un om de stânga… hai să îţi povestesc ceva.
  Pe la începutul anilor ’90 Petre Roman ar fi avut o discuţie cu regretatul Dr. Moses David Rosen. Petre Roman i-ar fi cerut acestuia să dea o dezminţire tare curioasă.
  ” Rabbi” ar fi spus Roman „mă tot atacă ăştia prin ziare că aş fi evreu. Şi nu sunt ! De asta v-aş ruga să daţi dumneavoastră o dezminţire ! Nu sunt evreu !”
  ” Dragul meu, asta nu e deloc un motiv de laudă !” ar fi răspuns bătrânul şi înţeleptul Rosen.
  Nu ştiu cât de adevărată e întâmplarea aceasta. După ştiinţa mea … foarte. Dar ceea ce încerc să spun e altceva:
  e un cusur să fii de stânga ? Eu zic că nu ! Eu însumi mă mărturisesc a fi de stânga. Nu spun că asta e o virtute. Dar sigur nu e un cusur. Iar dacă ar fi să socotesc mai bine, în ziua de azi e chiar un semn de curaj. Sau nu. Oricum, fii după cum îţi e ţie firea şi nu după cum spun alţii că e oportun.

 18. Repet. Nu am confirmarea că această întâmplare s-ar fi petrecut întocmai. Dar am auzit-o din mai multe surse. Credibile. Şi una mai puţin credibilă: Dinescu, pe tv, în mai multe ocazii.

 19. o fi iesit la vanatoare de shpioni ca altfel nu me dumiresc cum din multitudinea de mashini shi milioane de soferi…marele carmaci lovira tokmai in interesele shpionului desconspirat shi cu obiectivul descomprimat….pardon desconspirat…
  :)))

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă...

- A word from our sponsors -

De citit

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu folosește. Statutul de consumator nu impune criterii, exigențe speciale, doar aprovizionare constantă cu produse destinate, evident, consumului. Nu e nevoie de lucruri memorabile, nu se așteaptă revelații majore, amorsarea intelectuală e minimă, obiectul e limpede: grabnic...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau răi. Există temnițe și stăpâni. Dacă prețuiești libertatea, înțelegi asta. Dacă, însă, pui mai bun preț pe împlinirea hoitului, atunci n-ai cum pricepe. Interviu' lu' Tacăr cu Putin. Vâlvă, zarvă, încruntări, încleștări, încăierări. Stăpân bun/stăpân rău. Tacăr...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din sărite. Chestiile care, odinioară, te-ar fi umplut de draci, acum doar te plictisesc. Furia arțăgoasă e trasă undeva la umbră și în locul ei se lăbărțează o ditamai lehamitea. Nu mai înjuri, schimbi canalul. Nu mai...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă câțiva prieteni. Nu mulți, dar cumsecade. De scris, ce să zic, scriu, chiar dacă nu simt îndemnul de a-mi rostogoli cuvintele în ochiul adormit al lumii. De zis... îmi zic mie. E de ajuns. Zic alții....

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru a îndeplini toate obiectivele propuse. Obiectivele turistice. Pentru că ghiolbanuzaurul nu-și propune și nici nu e în stare  de altceva. Și i se rupe în paișpe cu virgulă de țara asta de tolomaci. Statul român există...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă expresie: pro Israel vs. pro Palestina. Sau după caz, anti-ăia contra anti-ăilalți. Chestia de căpătâi e să urli la galeria adversă: teroriștii! Într-o parte filo-semiții de conunctură. Zgomotoși, agresivi, belicoși, răcnindu-și sprijinul, de parcă ar interesa pe...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...