Sfânta prostie

on

|

views

and

comments

Astăzi am o zi mai complicată aşa că am să scriu mai puţin. Poate mai târziu. Dar vă recomand un articol excelent despre sfânta prostie şi muhaiele, al prietenului Constantin Gheorghe.

La ora la care scriu Obama pare să fi câştigat Pensylvania, conform unor prime estimări CNN. Sondajele care o dădeau victorioasă pe doamna Clinton s-au dovedit a fi opera altor Lăzăroi ( poate dăm pe bunele şi cifrele reale ale lui Băsescu, de la ultimul sondaj). Despre toate aste om vorbi mai târziu.

UPDATE: Acum rezultatele spun că Hillary ar fi câştigat. 53 la 47 %. Mc Cain stă bine.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

4 Comments

 1. ia uite, draga prietene, ce scrie omul asta pe blogul ex-premierului.eu stiam ca e un suporter, dar mai nou il cam ironizeaza pe domnul Nastase.Sau…:-)

  Mihnea Georgescu spune:
  aprilie 22, 2008 la 12:36 pm

  @Olimpiu, Maximmouse,

  Ce s-o mai dăm la întors! Ne trebuie o mână de fier să facă ordine în Ţară!
  Şi acesta nu poate fi decât Adrian “Biciul lui Dumnezeu” Năstase, care va stârpi corupţia şi hoţia din Ţară! Băsescu este prea moale, AN este un pumn de fier într-o mânuşă de catifea.

 2. pai sunt sigur ca nu e caterinca.faceam pe mironosita,deh…de cand cu calculul cabalistic si originea hristica e clara treaba.:-)
  eu in locul lui AN l-as lua intre 4 ochi pe acest laudator si i-as spune cateva vorbe despre originea lucrurilor…

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.