Sictiru’ esenţial

on

|

views

and

comments

Televiziunea română a organizat o chermeză de campanie. Moderată, fireşte, de un ziarist imparţial şi fără legătură cu SOV. Însoţit de doi ăia. La fel de imparţiali şi fără legătură cu SOV.

Emisiune simpatică şi cu muci pe piept. Cu nişte candidaţi în studio. Printre care şi „domnul ăla… Fuciu”. Şi cu un candidat la cuşcă, în carantină: Oprescu.

Emisiune plicticoasă. Anostă şi inutilă. Ca toate emisiunile realizate de tvr. Plătite de tvr. şi „moderate” de ziarişti eolieni. Dar când în studio se află şi CV Tudor emisiunea nu poate rămâne mult timp plicticoasă.

O chestie e clară: vine CVT, se lasă cu balamuc. Ăsta e un postulat. Aşa şi aseară. A stat el mumos la galerie, în cămaşă, cât a stat, dar şi când i s-a încărcat bateria a dat drumu’ la pluguşor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uP-D5u3yh7o]

Omu’ nu pricepea că nu el e protagonistu’ „şoului” . Da’ asta nu l-a împiedicat niciodată. Şi când se ciocnesc lăudătorii lui Ceauşescu şi pupincuriştii lui Băsescu, începi să vezi pe ce se duc banii din impozitele plătite de tine. Şi panarama e gata.

Rămâi, totuşi, cu o întrebare: dacă un adevăr e spus pe ton răstit de damblagiu scăpat din lesă, de către un zurbagiu ca CVT… încetează să mai fie un adevăr ?

P.S. Panaramă si Vadim. Îl întreabă pe Mihaiu dacă „ştia” de ciordelile mânăriile afacerile oneste ale lui SOV. Râsu’ lumii. O fi ştiind ?  O şti, dom’le ?

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

13 Comments

 1. Cand adevarul ala e spus de o singura persoana si aia e CVT…e simplu sa-l desfiintezi. Vinderea actiunilor Catavencu plus alte chestii sunt bine acoperite de tacerede ani de zile.
  Sincer ? Le-a servit-o „tribunul” : ” In your face ” 🙂

 2. Intr-un interviu dat The Telegraph acum doua zile Soros vorbeste de cea mai serioasa recesiune din viata noastra. El spune ca sistemul care permite speculantilor sa manipuleze preturile este „amoral” nu „imoral”, pentru ca de fapt sunt exploatate lipsurile din sistem. Ca sa sprijine afirmatia da exemplul lui Alan Greenspan care ar fi permis speculantii pe piata de imprumuturi mobiliare din SUA pentru ca nu a reglementat piata. Politicienii ar fi de vina pentru criza.

  Deci orice nu e interzis este permis. Speculantii sunt doar efectul normal al unui sistem defect. Sistem cu care nu isi bate nimeni capul. Se asteapta probabil Marea Crapelnita, in care saracii sa crape pe capete. Ca sa nu mai piarda miliardarii bani.

  Ce o sa faca infometatii? Rivolutii…

  http://www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml?view=DETAILS&grid=A1YourView&xml=/money/2008/05/26

 3. Am vorbit despre interviul cu pricina, la vremea respectivă. Se găsise cine să vorbească de speculaţie: Soros !

  Despre fomiciune… vorbim pe îndelete de luni încolo, când ies şi eu din reparaţii.

 4. Pai oricine vede ca TVR asta e ca la bordel. Cum vine altu’ la putere da-i calare pe sarmana institutie. Asta chiar e discriminare sexuala sa te reguleze toti fara sa poti sa cricnesti!

 5. Fara suparare! Lasandu-l la o parte pe Mihaiu, care are cadou o emisiune pe TVR, ce cautau acolo ceilalti? „Maimuta” asa- zisa, nu stiu cum il (o) cheama si Darie, regizor, care n-ar trebui sa faca parte din asemenea emisiuni! Unde sunt analistii politici, chiar partinitori, dar macar stiu despre ce vorbesc!

 6. Va fug ochii dupa Vadim si n-aveti urechi de auzit.

  Din aceeasi emisiune”
  Intrebare: „Domnu’ Oprescu, ma auziti?”
  Raspuns (prompt): „Nu”
  Si continuarea:”…aaaa…. adica nu va aud tot timpul”

  Candidatii lu’ peste, „care este”.

 7. :))))))
  Las’ că am băgat-o de seamă. Da’ avem şi noi simpatii. Şi atunci găsim scuze: ceara din urechi, părul din urechi.
  Da’ că doctorul nu era în studio la un loc cu… domnu’ ăla Fuciu, de exemplu, ţi s-a părut ok ?

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.