AcasăBuletinul de stiriHai să începem scandalul

Hai să începem scandalul

Cristi Şuţu ne furnizează datele de la ora 14.

Blaga – 34%, Oprescu – 31%, Orban – 13%, Diaconescu – 10%, Gusa – 4%

Deci v-am dat sursa. Şi Şuţu cam ştie despre ce vorbeşte. Acum aprindem ţigarea, punem picioarele pe masă, ne relaxăm… Pe urmă o dăm dracu’ de relaxare şi începem să comentăm. Şi dăm drumu’ la scandal. Cuvinte cheie: buletine, vize de flotant, institute de sondaj, autobuze, mânarie (vezi foto).

3… 2… 1… Şi !

UPDATE: La ultimele date, rezultatul s-a întors iar în favoarea lui Blaga. La 5% se spune.

Aici subliniez că e vorba de sondaje la urne. Şi mai atrag atenţia că nu cred foarte mult În onestitatea celor intervievaţi. Experienţa îmi spune că – dintr-o anume prudenţă, teamă- există un procent care se declară votanţi ai celui puternic fără a-l fi votat. E o poveste lunga.

Vedeţi şi la Ioska.

UPDATE 2: La sectorul 1 Murgeanu şi Chiliman sunt la egalitate: 38%. Succesuri la PSD. Vorbim şi despre asta ?

UPDATE 3: La Iaşi Simirad e la 45% la CJ iar Nechita la 42(primărie).

UPDATE HAIOS:
BISTRIŢA, 1 iun (MEDIAFAX) – Candidatul PDL la Primăria Ciceu Giurgeşti, Vasile Florea, a declarat, duminică, membrilor Biroului Electoral de Circumscripţie din localitate că a mutat-o pe soţia sa cu domiciliul în comună ca să câştige un vot în plus, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Ciceu Giurgeşti, Viorica Pintea, a declarat corespondentulu
i MEDIAFAX că Vasile Florea, care este viceprimar al comunei Ciceu Giurgeşti, a venit la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie să întrebe dacă soţia sa poate vota pe listele permanente sau pe cele suplimentare.
„Nu am ştiut ce să-i răspundem fiindcă doamna, Elena Florea, a stat în Bistriţa, iar actele şi le-a schimbat doar de trei săptămâni pentru ca soţul ei să câştige un vot, aşa ne-a spus, cel puţin. Am întrebat la BEJ şi ni s-a spus că poate vota”, a declarat Viorica Pintea.
Familia viceprimarului are locuinţă atât în Bistriţa, cât şi la Ciceu Giurgeşti, dar soţia lui Vasile Florea avea domiciliul stabil în Bistriţa.
Femeia şi-a exercitat dreptul la vot în jurul prânzului.

Dacă era musulman… se scotea. Sau măcar mormon.

UPDATE TARE: Blaga – 36 %( 35 % în cealaltă evaluare ) . Oprescu:29 %( 27 %). Hai să aud teorii. La sectorul 1: Chiliman 38, Murgeanu 37. Deci în marja de eroare.

ÎNCĂ UN UPDATE: De la 20:45 Tăriceanu are conferinţă de presă.

ULTIMUL UPDATE: Că de aici încolo primiţi informaţiile pe teveu. La ora 21:15 Mircea Geoană va ieşi pentru a vă invita să nu … votaţi cu dreapta. În rest succesuri mari la PSD.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

169 Comments

 1. Poate fi pe bune , „trendul” de crestere/descrestere cum furam deja informati de vreo 2 saptamani. In turul 2 ii trage buldogul 70-30. Sa se invete

 2. Surse sau nu , comandante ne-a dat trendul din seara discutiei cu deontologii cand a zis-o scurt „Io-n 2000 am plecat de la 4%, hă,hă,hă”
  Pai ?

 3. Daca e asa cum spune Sutu, e furaciune pe fata.
  Initial in sondaje era 38% Oprescu si 19% Blaga.
  E imposibil ca intr-o luna un candidat sa ajunga de la 19% la 34%. Luati exemple audientele la radio, la TV si aratati-mi si mie unde s-a intamplat o astfel de crestere intr-o luna de zile. Singura explicatie, e, daca sunt reale informatiile, faptul ca s-a furat la greu. Intr-o luna de zile fata de sondajul initial nu ar fi putut exista modificari mai mari de 3%-4%. Sper totusi sa nu fie adevarat.

 4. Mea culpa dacă repet ce au scris alţii. Nu am citit toate comentariile deoarece nu prea am vreme. Asta nu pot s-o cred! Ori îs mulţi flotanţi ori băieţii lui Oprescu vor să-l vadă pe Blaga cum dă din extaz în agonie şi merg mai târziu la vot 😀

 5. @ Cetateanu Turmentat
  Şuţu e un tip bine informat şi extrem de obiectiv.
  Datele se schimbă în permanentă. Avem norocul de a primi puţin ajutor de la prieteni care ştiu cu ce se mănâncă sportul electoral- şi asta ne ajută pe toţi să rămânem informaţi.
  Să le mulţumim lui Şuţu şi celorlalţi.
  De asta sunt buni prietenii în blogosferă.

 6. Totul e o labă tristă, inclusiv, sau mai ales „scurgerile” de la institutele de zăpăcire a publicului. Mizerabilă este şi prestaţia celor de la Cotidianul. Buşcu juisa de plăcere la procentul vameşului de vreo câteva ore, cam de pe la prânzişor. O să fie turul doi. E o realitate. Să vedem atunci cum se vor desfăşura ostilităţile.
  E mai simplu şi pentru „sponsori”. Depinde şi de rezultatele votului pentru Consiliul General.
  Măcar tu n-ai grji. Încă patru ani de mâncare de Mazăre, cu sos Nicuşor! Poate îi daţi un picior în dos şi lui Iorguş…

 7. Crina, datele sunt în mişcare. Cum spuneam: sunt date preliminare, pe surse. Nu rezultate. Aşa că ochiul pe ei şi vedem ce şi cum.

  Moşule, cum vezi… avem două surse. Staţi cu ochii pe aici.

  @ Constantin Gheorghe
  E limpede că avem turul 2. E însă interesant de urmărit şi ce se întâmplă acum. La fel de importantă e urmărirea prestaţiei institutelor. Dar şi mai importantă e retina vigilentă la numărătoare.
  Cu Mazăre n-am probleme. Oraşul arată civilizat. Iorguş… la ce partid e săptămâna asta ?

 8. sa ma scuzati, distinsi meseni…da’ la situatia asta de „ie blat, nu-i blat…ie bine…nu-i bine..ie 3, ba-i 4″…merge la fix aia celebra cu „gamiash”.

 9. Crezi că el mai ştie? Dacă i-o fi făcut farmece Fecioara din Pleşcoi, poate stă mai mult la PD-L…
  Şi mai e ceva. Eu, unul, nu m-aş juca de-a uite votul, nu-l contabiliza! Nu ştii de unde sare zavera! La cât sictir e în Bucureşti, cine ştie ce iese!
  În rest, pace şi linişte! Popor cuminte, poate prea cuminte.

 10. @moshcalifar
  UPDATE:Datele de la ora 17 îl arată din nou pe Blaga in faţă.

  @ Constantin Gheorghe
  Avem un update. Urmărim meciul minut cu minut. Tare interesant. Urmează două săptămâni foarte nervoase.
  Acum nu mai strigă portocalii FRAUDĂ?

 11. Nu îţi dau dreptate. Aşa pot spune şi susţinătorii lui Blaga: dacă e altfel decât Blaga la 65% e furăciune.
  Totuşi e limpede că există ceva probleme acolo. Mari. Dar Oprescu e singur. Cine să-l apere ?

 12. @cetateanu : domne’ te rog cu lacrimi in ochi, studiaza-l pe Comandante 🙂
  @mordechai : pariul meu cu un amic e urmatorul : azi blaga + 3-4% , peste 2 saptamani Blaga 60-40. Pe surse istorice. Nici macar nu castig ceva consistent 🙂

 13. Tine cineva la pariul ca daca Oprescu iese in turul doi, prostanacul va indemna sustinatorii PSD sa voteze dupa constiinta?
  Si ca dupa locale, oarece prostanaci nu se vor simti bine deloc?

 14. @Constantin Gheorghe
  Da’ chiar aşa. Hai din turul 1, buldogule, ce s-o mai zguduim.

  @ moshcalifar
  Nu ţin pariul. Despre scenariul ăsta se vorbeşte de vreme bună. Şi ştiu asta din surse extrem, extrem de bine informate.

  @Ina
  Canci iese şi dacă votezi. Mai bine nu te duci decât să legitimezi prin prezenţă mânăriile deja confecţionate.

 15. printule, am incalcat „consemnul”…recunosc…si m-am deplasat doar pentru Sorin. atat.
  iti dai seama ca-mi smulg cositele (adeka toate cele 27 de fire de par pe care le mai posed..) daca se lasa cu buldogi victoriosi si borduriti . si scoruri de nba?

  si btw, Florine…asa de tare ma apasa grija de pesedeu si prostanacii lor…de nu pot sa-ti spun:))

 16. Moşule, de la sectorul 5 am date contradictorii. Nu le pot da pe goarnă nefiind confirmate. Se pare că se stă în scenariu.

  @ Constantin Gheorghe
  Nu pot vorbi despre Chiliman, nu locuiesc acolo, nu ştiu ce a făcut sau n-a făcut. Dar ştiu că Murgeanu are un angajament lejer la secu’. Şi că pentru el s-a organizat o spălare specială, de care alţii nu au avut parte. Ok, idiot criteriu…altul n-am.
  Bună ideea. La fix cântarea. Merge lânga stripuiala din metrou.

 17. Nu am pus problema daca doctorul intra în turul doi, ci a reactiei actualei conduceri a PSD în fata situatiei.
  Oprescu candidat oficial si cu tot aparatul in spatele lui, in actuala situatie lua din primul tur. Daca nu ar fi fost tradat din interior.

 18. Florine, discuţiile pe „dacă” ne pot duce oriunde.
  Eu de exemplu nu sunt convins că un Oprescu reprezentând PSD-ul mai avea aceeaşi semnificaţie. Aici ideea de candidat independent e importantă. Dar asta e doar părerea mea.

 19. Probabil vom avea turul doi în Bucureşti.
  Este scârbos să văd cum creşte Blaga în sondaje (la ieşire). Asta este manipulare. Se pregătesc să anunte marea victorie care mă va face să vomit. Ne antrenează.

 20. Prieteni, uităm să discutăm o cifră mult mai importantă: prezenţa la vot ! Apelul lui zeus vs. canci vot.

  @ Cetateanul Turmentat
  Sigur contează. Dar datele par să se pupe pe cele două surse.

  @ satmanareanca
  Aha, deci Mazăre era rău, ai ?:))))))

  @ Alandra
  Ochii la următorul update.

  @ Constantin Gheorghe
  Mulţumeeeeeeeesc ! Îmi mai trece năduful de la ultimul update.

 21. Da, şi? Stai liniştit! Vântu lucrează pentru ei, SRI lucrează pentru ei, dar mai ales banii lucrează pentru ei! Tu la ce te aşteptai?
  Bătălia se dă în turul doi, şi atunci punem între paranteze acţiunea „Vot Canci!”. Numai că Oprescu trebuie să schimbe strategia şi să ne dea un motiv să ne mişcăm fizicul spre secţiile de votare. Altminteri canci Primărie!

 22. acum totul depinde de locurile de parcare de pe linga sectiile de vot. se intoarce omul acasa, de la gratar, de la tara, din parc, de la munca, de la film. aia care merg pe jos deja au votat, aia voteaza la ducere. acum au mai ramas doar soferii, numai astia voteaza la intoarcere.

  despre prezenta mica nu pot decit sa ma bucur, dar o sa ajunga pe la 35% in bucuresti daca gasesc astia repede locuri de parcare.

  sa imi spuna mie cineva catre ce consilieri se duc voturile date in paralel cu cele pentru oprescu, eventual si la sectoare oare cum o fi. vorbim de 30% din votanti iar turul 1 bate in cuie listele de consilieri. Viva nea nelu, bai pesedistilor, ca nea nelu v-a facut si va face oameni in continuare, el stie. oare cum miroase o majoratiate psd in consiliul general?

 23. Esti-shtouri de ziua orbilor
  Posted on 1st June, 2008
  Your comment is awaiting moderation.

  Estishtouri de ziua orbilor
  Ieftine estimarile, dar nu trebuie sa le si creada cineva.
  Azi este 1 iunie , ziua copiilor.SF urile sunt la moda.Si chiar daca ar fi fost cifre venite pe “surse” de la INSOMAR sau CCSB nu le mai crede nici Basescu , s-au facut de c****t de fiecare data.La 2100 institutele in care bate vantu’ si Lazaroiu vor suferi cel mai mare BLOW.

 24. Prezenţa cea mai mare la urne se înregistra în judeţele: Ilfov – 45,47 %, Giurgiu – 43,16 %, Teleorman – 42,33%, Olt -41,56%, Dâmboviţa – 41,42%.
  Cea mai scăzută prezenţă la vot se înregistra la ora 17.00 în judeţele: Timiş – 27,64 %, Maramureş – 30,15%, Galaţi – 30,84%, Cluj – 31,03% şi Brăila – 31,38%.
  Astfel, prezenţa la vot, la nivelul judeţelor, înregistrată la ora 17.00 era următoarea: Ilfov – 45,47%, Giurgiu – 43,16%, Teleorman – 42,33, Olt – 41,56%, Dâmboviţa – 41,42%, Vâlcea – 41,26%, Gorj – 40,79%, Neamţ – 40,61%, Vrancea – 39,53%, Suceava – 39,09%, Buzău – 38,92%, Constanţa – 38,46%, Bihor – 38,00%, Botoşani – 37,80%, Bacău – 37,60%, Călăraşi – 37,15%, Hunedoara- 36,58 %,Vaslui – 36,54%, Bistriţa Năsăud – 35,82%, Mureş – 35,16%, Sălaj – 34,75%, Alba – 34,59%, Iaşi – 34,39%, Dolj – 34,31%, Mehedinţi – 33,94%, Caraş Severin – 33,9%, Ialomiţa – 33,64%, Arad – 33,54%, Argeş – 33,22%, Braşov – 33,03%, Prahova – 33,01%, Sibiu – 32,51%, Harghita – 32,28%, Satu Mare – 31,87%, Tulcea – 31,52%, Covasna – 31,46%, Brăila – 31,38%, Cluj – 31,03%, Galaţi – 30,84%, Maramureş – 30,15%, Timiş – 27,64%, Bucureşti – 20,88%.
  La alegerile locale din 2004, prezenţa la urne la ora 17.00 era de 38,13% la nivel naţional şi de 28,21% în Bucureşti.

 25. eu surprize la consilieri nu am ca toti sint varza. depinde unde se duc voturile lui oprescu, pe ce consilieri. acolo are iliescu o treaba, daca functioneaza zvonul ca adevaratul psd e cu oprescu. cumulat voturile pe consilieri psd de la oprescu si de la diaconescu fac un consiliu general minunat. minunat pentru psd. ca nu primarul conteaza pentru un partid, consiliul conteaza, pina si basedintele a invatat lectia asta.

 26. Datele astea au rolul de a pregati frauda. Am scris deja ca e blat PDL-PSD , am scris deja ca o sa fie furat . Nimic nou sub soare. In fond de ce sa ma necajesc eu cand pe bucuresteni nici in cur nu-i doare de orasul lor ?? Nu va scriam mai ieri ce fel de popor suntem ?? Daca ar fi dorit o schimbare ar fi venit in masa la vot. Pa cand asa !!!
  Adevarul este ca mai toti sunt cu cate un schelet in dulap, d-aia poate Basescu sa-i joace cum vrea muschii lui.

 27. cu toate porcariile spuse/vazute azi…un lucru e cert: Sorin trebuie sa se mobilizeze…abureala cu „victima sistemului ticalosit” a cam trecut.
  trebuie mesaj, coane. un mesaj adevarat. sa scoata tot rumanu din casa.
  ca-i lupta grea, dupa cum se vede.
  iar bordurile si pietrele de moara’s greu de dovedit.

 28. BUCUREŞTI, 1 iun (MEDIAFAX) – PSD semnalează într-un comunicat, remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX, mai multe nereguli sesizate la secţii de votare din Bucureşti şi din judeţele Dolj, Teleorman, Sibiu, Mehedinţi, Mureş, Timiş, Bihor, Caraş-Severin şi Olt.
  „Reprezentantul PDL, vinovat de fraudarea alegerilor la secţia de votare nr. 795, şi-a reluat poziţia de membru al biroului electoral al secţiei
  Din păcate, în total dispreţ faţă de prevederile legale, preşedintele biroului electoral al acestei sectii de votare a permis reprezentantului PDL, vinovat de fraudarea alegerilor la această secţie, să-şi reia poziţia de membru al biroului electoral al secţiei.
  A fost depusă contestaţie la Biroul Electoral Central.
  Reamintim că reprezentantul PDL în secţia de votare nr. 795 a fost surprins ascunzând mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului de sector şi a consiliului local. De asemenea, acesta a fost surprins semnând şi votând în locul a şapte alegători, precum şi înmânând altor alegători buletine de vot duble.
  În urma contestaţiilor şi sesizărilor făcute, domnul Stoian Emil a fost reţinut, în jurul prânzului, de organele de poliţie. Însă, la această oră, el şi-a reluat poziţia de membru al biroului electoral al secţiei nr. 795, lucru de neînţeles având în vedere faptele grave săvârşite de reprezentantul PDL.
  DOLJ
  Ostroveni
  Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Radu Berceanu, a intrat în sediul secţiei de votare nr. 2 din comuna doljeană Ostroveni şi a influenţat alegătorii, spunându-le cu cine să voteze. De asemenea, candidatul PDL a însoţit mai mulţi alegători în cabina de vot, motivând că aceştia nu pot vota singuri.
  S-a depus întâmpinare la biroul electoral al secţiei de votare şi au fost sesizate organele de poliţie.
  TELEORMAN
  Merenii de Jos
  La secţia de votare nr. 2 din localitatea Merenii de Jos, judeţul Teleorman, s-au constatat nereguli privind desfăşurarea alegerilor locale privitoare la faptul că nu se putea intra în secţia de votare din cauza unui grup de persoane aflat la intrarea în secţie şi care lăsa preferenţial să intre doar anumite persoane simpatizante ale primarului PNL. De asemenea, în cabina de vot intrau 3 sau chiar 4 persoane în acelaşi timp, iar în interiorul secţiei de votare erau mult mai multe persoane decât cabinele de vot. Consilierii PNL introduceau buletinele de vot în urmă. Primarul liberal făcea campanie electorală în secţia de votare. După intrarea candidaţilor PSD în secţia de votare, reprezentantul PNL în secţie a ieşit în faţa uşii şi scanda cu un grup”Jos PSD!”.
  Observatorul FADO pentru Europa a fost nevoit să părăsească secţia de votare din cauza presiunilor exercitate de către candidaţii PNL la funcţia de primar şi consilieri locali. Cetăţenii care au venit să voteze au fost deranjaţi de folosirea unui limbaj ameninţător şi necorespunzător în secţia de votare de către candidaţii PNL, jigniri la adresa candidaţilor de la celelalte partide politice, inclusiv PSD.
  A fost sesizat Biroul Electoral Judeţean Teleorman, pentru a dispune măsurile legale corespunzătoare pentru această secţie de votare.
  S-a solicitat de către candidatul PSD la funcţia de primar – Cenuşă Nicolae – oprirea procesului de alegeri, fapt refuzat de către reprezentantul poliţiei locale, Ivan Anghel Anton. De altfel, reprezentanţii poliţiei nu au luat nici un fel de poziţie faţă de faptele evident ilegale menţionate.
  SIBIU
  Sibiu
  73, 74, 75
  În Sibiu, la distanţe mai mici de 500 de metri de secţiile de votare nr. 73, 74 şi 75, staţionează autoturisme inscripţionate cu însemne şi afişe electorale ale candidaţilor PDL.
  S-au depus întâmpinări către preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare respective.
  MEHEDINŢI
  Drobeta-Turnu Severin
  * Pe teritoriul municipiului continuă campania electorală în favoarea candidaţilor PDL. Materialele electorale ale acestora sunt afişate pe mai multe autocare care străbat oraşul.
  A fost depusă contestaţie la Biroul electoral de circumscripţie municipală.
  * În Mehedinţi, candidatul PNL la funcţia de consilier judeţean staţionează în localurile secţiilor de votare nr. 40 şi 41 din Drobeta-Turnu Severin şi influenţează alegătorii, încercând să-i determine să voteze lista formaţiunii politice din care face parte.
  Preşedintii celor două secţii de votare i-au cerut să înceteze aceste acţiuni, dar el refuză să se conformeze. A fost sesizat Biroul electoral de circumscripţie municipală.
  MUREŞ
  Târgu Mureş
  La secţia de votare nr. 65 din Târgu Mureş, un alegător a primit buletin de votare pentru candidatul la funcţia de primar care avea deja aplicată ştampila VOTAT în patrulaterul candidatului UDMR. Alegătorul a sesizat această problemă preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare care, însă, a refuzat să anuleze buletinul respectiv şi să-i înmâneze altul valid.
  S-a depus contestaţie la Biroul electoral judetean Mureş.
  TIMIŞ
  Lenauheim
  În localitatea Lenauheim din judeţul Timiş, un reprezentant PDL împarte, în apropierea secţiilor de votare, copii ale buletinelor de vot cu menţiunea VOTAT în dreptul candidaţilor PDL.
  BIHOR
  Popeşti (Voivozi)
  În localitatea Popeşti, din judeţul Bihor, o persoană a dus la secţia de votare un număr de 10 cereri pentru deplasarea urnei mobile. La o verificare atentă a acestor cereri, s-a constatat că una dintre ele era făcută de către o persoană (Juca Veronica) care a decedat în urmă cu doi ani. O altă cerere era semnată de către Zsarka Josipe, însă acesta nu recunoaşte că ar fi transmis o asemenea cerere.
  A fost depusă contestaţie la biroul electoral judeţean Bihor.
  CARAŞ-SEVERIN
  Reşiţa, Caransebeş
  În secţiile de votare din Reşiţa şi Caransebeş, există buletine de vot cărora le lipseşte pagina pe care sunt imprimate patrulaterele conţinând candidaţii PSD şi PNL.
  BUCUREŞTI
  De la secţia de votare nr. 970 din Bucureşti, a dispărut o ştampilă cu inscripţia VOTAT, iar preşedintele biroului electoral al secţiei de votare a refuzat să suspende procesul de votare.
  OLT
  Movileni
  În comuna Movileni din judeţul Olt, la secţia de votare nr. 2, membrii PDL au intrat în repetate rânduri cu alegătorii în cabinele de vot şi au votat în locul acestora. De asemenea, consilierii PDL aşteaptă la poartă votanţii.
  A fost depusă contestatie la biroul electoral de circumscripţie locală şi la organele de poliţie.
  Spineni
  În localitatea Spineni din judeţul Olt, Chitea Marin şi Bărbulescu Daniel oferă bani cetăţenilor pe care îi transportă cu microbuzul la secţia de votare.
  A fost sesizat IPJ Olt.”

 29. Faza cea mai misto e :cea mai slaba prezenta la sectoare e la dumnezeul negoitzesc (18,56 prezentza in sect 3) si buldogul totusi in front by 8%. Vorba amicului meu : bai da’ ma lasi ?

 30. Alandra, du-te. Nu că nu s-ar fi lămurit deja lucrurile. Cu observaţia cuiva de mai sus… sunt de acord: cât de credibile pot fi institutele de sondare ? În cazul de faţă avem două. Eu zic să avem răbdare şi vom vedea cum stăm.

 31. Cristoiu ne face atenti, merita : la referendum electoratul fidel buldogesco-marinaresc a iesit la vot dupa ora 19 , Nutzi a explicat ca aia mai intai isi iau masa in restaurante. Hai ca poate ne economisesc de banii de tur 2 🙂

 32. Fraţilor, dacă Negoiţă e primarul de sector-minune, de ce nu dau ăia buluc, să rupă uşa secţiei de votare? Şi din cei 18% prezenţi la vot, or mai vota şi cu alţii. Să te voteze doar unul din 9 cetăţeni nu e succes, este un pumn în bot! Chiar dacă ieşi din prima!
  Aceste alegeri au miză doar pentru cei care au dat cu banu’ în candidaţi! Pentru cetăţeni, mai va! Asta e problema şi băieţii nu au răspuns la ea! Acest divorţ între bucureşteni şi politicieni e ireversibil. Ceea ce nu ne oferă perspective luminoase!

 33. stai ca nu inteleg eu chestia aia cu mult portocaliu. voteaza lumea cu pdl la consiliu si cu oprescu la primar? hai ma…

  si klaus ala e vreun musafir de-al tau sau pot sa ii zic vreo doua cu scheletele si cu schimbarea lui?

 34. Vrancea: Reprezentantă PD-L anchetată fiindcă a dat şase buletine de vot gata ştampilate

  Focşani, 1 iun /Rompres/ – O femeie din Măicăneşti, Ecaterina Ştefan, membră în secţia de votare nr. 2 din partea PD-L, este anchetată penal după ce i-a dat unui alegător şase buletine de vot, transmite corespondentul ROMPRES.
  Potrivit lui Florin Ţârlea, vicepreşedintele BEJ Vrancea, Ecaterina Ştefan i-a dat cele şase buletine de vot lui Neculai Ştefan, care a intrat cu ele în cabina de vot.
  Comisarul şef Săndel Doagă, comandantul IPJ Vrancea, afirmă că ambele persoane sunt cercetate penal. ROMPRES

 35. „Fata presedintelui Basescu a iesit din cabina de vot si a introdus in prima urna doua din cele patru buletine”

  mi se pare cea mai asteptata stire a zilei: cum a votat leantza…
  of..toata lumea a bagat una bucata buleftin de vot in una bucata cutie cat casa…..numa leantza lu traian n-a inteles „procedura”.
  :))

 36. Nu acum serios chiar credea cineva ca lasa astia o primarie de miliarde din manutze ? E doar un test ca sa vaza serviciile daca la parlamentare ne servesc 55% majoritate portocalie, atat. Urmatoarele 2 saptamani o sa ajute mult.

 37. Mă bucur că Alandra s-a lăsat convinsă 🙂

  Dacă ard candidaţii ori îşi rupe vreunul gâtul rog un UPDATE cât China să-l vadă toţi orbii, deoarece eu una nu vă mai pot urmări la cât puteţi comenta 😀

 38. pai e amical sa pretinda klaus ca lipsa la vot inseamna un schelet in dulap si ca schimbarea se face mergind in masa la vot de parca lucrurile sint fie albe fie negre? adica si eu trag concluzii multe ca e gratis, dar deja klaus nu jigneste politicieni, jigneste cetateni.

 39. Alandra
  Eu am alte surse.

  Nenea Cosmos
  El are o părere. Care nu coincide deloc cu a mea. Dar e o părere. Nu găsesc nimic jignitor acolo. Iar când spunea despre scheletele din dulap la anumiţi politicieni se referea. Dar ştii asta.
  Mă rog, acum nu ştiu ce sens are să mediez eu chestia asta. Fiecare cu opinia lui.

 40. Nenea, vor lua ceva mai mult. Nu cu mult mai mult. Dar datele de la consiliu sunt uşor contradictorii la PSD aşa că nu mă bag în comentarii dacă nu stăpânesc subiectul. Ne zice Geonă la nouă şi un sfert.

 41. Geoana va recita despre frumosele victorii din comunele patriei si lupta poporului pesedist in Stefanesti (ca a lor e una din tabere)
  Plus ca e mandru de Cristi Diaconescu. Despre turul 2 nimic ca doare 🙂

 42. Oare Diaconescu se va multumi cu un post de viceprimar in urma blatului PSD PD-L?

  Oare va curge singe in PSD (si nu ma refer la organizatia de femei tinere)? Sau prostanacul va reusi sa se milogeasca sa fie lasat la cirma jucariei pina dupa dezastrul final al PSD la alegerile generale?

  Sincer, Mazare e ok si merita sa cistige. A facut foarte multe in Constanta, orasul arata superb. Pacat ca Nicusor strica imaginea…

 43. oricum psd ia cel putin dublu la consiliu fata de voturile lui diaconescu.

  treaba )buna( o sa fie in 4. piedone e pe val rau. surse locale… ma intreb ce lista de consilieri o sa aiba si asta… dar il stiu baiat dibaci, se va descurca…

 44. Copii, staţi cuminţi! La ieşirea de la urne, Constanda a declarat că a votat pentru parcuri şi clădiri! Asta era miza! Şi cum noi nu avem nici parcuri de primit, nici clădiri de construit în ele, ce atâta zbucium? O berică, ceva? O terasă, un film?

 45. nenea cosmos ,

  sa moara Veta , daca te minciunesc. N-am nici un interes personal in Bucale , niciunul, votati cum vreti dar nu mai plangeti dupe ! Sunt pensionar in Germania , am locuinta mea , masina , parcarea in fata blocului , 3 m de la usa de intrare in casa scarilor , baiatul e Beamte in H.d. in cadrul Ministerului de Finantze Federal ( a fost avocat definitiv in Romania dar a renuntzat la post terminand in Germania studiile economice ) , eu am trecut prin toate functiile cat am stat in RO , de la ing. stagiar la director , am vazut lumea din USA pana in Siberia , asa ca mie ” Ottakimikikinde ” daca intzelegi. N-as sta in Buc nici legat cu un lantz de kk, l-as manca si as pleca. Nu vreau sa jignesc pe romani , dar nu se poate sa nu faceti nimic in afara de sa va vaitati. Am o gramada de prieteni rushi si sunt mandru de relatiile pe care le avem cu Rusia. Joi , in 05.06. , vine Medevedev aici, in prima vizita facute in Vest. E emblematic , nu crezi ??? La Basescu mata, cine vine ??? DEaca vrei neaparat sa ma injuri , fa-o ! E specialitatea romanilor sa injure !

 46. acu’ poa’sa înceapa aranjamentele. daca Oprescu pierde în turul doi, logic geoana ar trebui sa plece. daca nu reusesc sa puna peste 50 % si sa’l ajute logistic pentru turul doi ( ma refer la supraveghere la vot si la mobilizare la vot) si tot logic daca doctoru pierde primaria , psd-ul si’a trait veacu în „formatia” asta.
  altfel don’t cry for me Argentina!

 47. klaus, la cum ai pus problema m/as baga sa zic ca esti nitel cam departe si vorbesti din amintiri. de la alegeri locale o extrapolezi la medvedevi… ma rog, nu mai conteaza parerea mea. m/am lamurit.

 48. Prieteni, păcat că suntem împrăştiaţi prin toată ţara, prin toată lumea… că acum va scoteam la o bere să comentăm, înjurăm, hăhăim.
  Plătea Ciupico. Că a făcut azi economie:)))

  Ciupico, glumesc, desigur.

 49. valeu, valeu……ce atmosfera e la pesede :))
  hai sa le trimitem neshte vitamine , ceva….ca s-or prapadi saracii..si-i pacat…ca nu mai avem de cine face haz.
  io mai am juma de cutie de magne be sase….care se mai baga….????
  p.s. am mai gasit si niste clorocalcin prin frigider. e cam nasol la gust…da’ la cat rahat au mancat de-a lungul timpului….o sa li se para shake de capsuni.

 50. @ Ciupico
  Să-l vezi pe al meu. 🙂
  N-ai zis că vii încoa în iulie ?

  @Alandra
  Ba a zis-o mai direct decât era iniţial planficat.

  @Ina
  Da’ de unde. Nu vezi că Geoană are numai succese la numărătoare ?

  @ Constantin Gheorghe
  Ba eu mă gândesc să organizăm o vedere cu bere şi poveşti. În care să ne strângem mai mulţi prieteni. Dar să vină şi Ciupico în ţară.

 51. 22 de masini 🙂 plus a mea ( ca a lu’ nevasta’mea o parchez în strada la bordura) sa facem loc la gratar.
  eu trecînd prin codrii pascanilor si vazînd fumurile , am crezut ca vin turcii dar mai apoi vazînd razesii pe marginea santului cu ceafa pe gratar am dedus cu IQ-ul meu ca suntem un neam de grataristi si deci fumurile ne sunt naturale si vin ca un pedigree de conformitate.

 52. Ma pis pe cocalarii astia din politica romaneasca, se vede pe ei din cosmos ca vor sa fure si sa se ajunga, nu inteleg de ce va mai duceti la vot decat decat daca aveti si voi interese sa ciorditi cu ei 🙂

 53. @ulise (un”I”e de ajuns) : ce sa facem si noi amice, dam de lucru la neuronu’ altora care ne poarta de grija…Drumul e lung, cainele obosit.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă...

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru...

- A word from our sponsors -

De citit

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau răi. Există temnițe și stăpâni. Dacă prețuiești libertatea, înțelegi asta. Dacă, însă, pui mai bun preț pe împlinirea hoitului, atunci n-ai cum pricepe. Interviu' lu' Tacăr cu Putin. Vâlvă, zarvă, încruntări, încleștări, încăierări. Stăpân bun/stăpân rău. Tacăr...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din sărite. Chestiile care, odinioară, te-ar fi umplut de draci, acum doar te plictisesc. Furia arțăgoasă e trasă undeva la umbră și în locul ei se lăbărțează o ditamai lehamitea. Nu mai înjuri, schimbi canalul. Nu mai...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă câțiva prieteni. Nu mulți, dar cumsecade. De scris, ce să zic, scriu, chiar dacă nu simt îndemnul de a-mi rostogoli cuvintele în ochiul adormit al lumii. De zis... îmi zic mie. E de ajuns. Zic alții....

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru a îndeplini toate obiectivele propuse. Obiectivele turistice. Pentru că ghiolbanuzaurul nu-și propune și nici nu e în stare  de altceva. Și i se rupe în paișpe cu virgulă de țara asta de tolomaci. Statul român există...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă expresie: pro Israel vs. pro Palestina. Sau după caz, anti-ăia contra anti-ăilalți. Chestia de căpătâi e să urli la galeria adversă: teroriștii! Într-o parte filo-semiții de conunctură. Zgomotoși, agresivi, belicoși, răcnindu-și sprijinul, de parcă ar interesa pe...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....