AcasăOy-oy!Teverast

Teverast

Dau o privire iute pe la ziare.com. Bang ştire cu voce piţigăiată, la naiba.

Comunitatea gay din Romania va avea, de la 1 octombrie, propria televiziune online, Angelicuss TV, care a inceput sa transmita de proba de la jumatatea lunii august.

Fain. Acu’ e totul rezolvat. Să mai comentez ceva? La naiba. Televiziuni, nişă… hai că pricep. Dar acu’ să faci şi o televiziune în care să selectezi segmentul căruia te adresezi în funcţie de gaura pe care o fute… asta e deja balamuc.

UPDATE: Hai că am dat-o dracu’. Nenea Cosmos i-a dat de sfârc şi a făcut rost şi de grila de programe a postului. Aia cu dosarele roz m-a dat gata.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

37 Comments

 1. Nu s-a dat niciodata niciun barbat la tine? Am avut de doua ori parte. Odata a fost o chestie aberanta in WC-ul de langa palatul telefoanelor, cica era unu’ Gica Batista, s-a terminat cu injuraturi.

  A doua e mult mai pitoreasca. Exista un jurnalist, in State acum, are copii, nevasta, toate cele. Eram colegi de camin, el la istorie, eu la mate, ne pierdeam vremea in Arhitectura. Intr-o zi yice sa bem o bere la el in camera. O dadea el. M-am dus. A fost unul din cele mai penibile momente ale vietii, cand a pus mana pe mine m-am carat. Aventurile tineretii.

 2. Hehehe, deci ai şi tu experienţe din astea insolite. Am păţit-o şi eu.
  Unu’ era un amic neamţ. Venea anual prin România. Nu-l bănuisem de năravuri pidosnice. Nici nu prea ştiam ce-s alea. Când în fine mi s-a confesat şi a întins botul l-a pupat s-a lăsat cu muncă de dentist.
  Altă dată tot un amic. Tot însurat. Tot copii. ‘telectual fin, cu opera vastă. Acolo reacţia a fost la fel de contondentă şi direct proporţională cu insistenţele lui.
  A mai fost o tentativă recentă. Dar între timp am devenit mai tolerant aşa că l-am băgat în pizda mă-sii şi atât. Eu am zis de pizda mă-sii, el poate prefera curul lu’ ta’su. Treaba lui.
  Nu am avut niciodată pretenţia că noi ăştia hetero suntem mai breji doar pentru ca futem femei, dar, cum ziceam, greu îţi controlezi reflexele.

 3. Vezi tu, şi homosexualitatea a devenit o marfă. Ca multe altele, de altminteri. O piaţă se construieşte, chiar dacă elementele ei pot să apară spontan. Televiziunea aia de nişă pregăteşte o astfel de piaţă, născând sau impunând mode, moduri de consum, etc. Este un instrument de marketing. Şi nu are legătură cu curul, ci cu portofelul, deşi pune mai sus pomenitul cur la muncă.
  O nedumerire: nu era mai sugestiv dqacă se numea Angelicurr, sau Angelicass? Deşi ce dracu o fi angelic aici? Că îngerii, cel puţin aşa ştiam eu, nu au sex. Să nu stârnească patimi, sau panică?

 4. Iubitilor,
  Cand va sosi o TV pentru lesbiene ????
  Sa se termine o data cu segreationismul asta !!!!
  Sa ajunga si R o tara libera si democrata !!!!

  Ca doar nu era sa cer o TV pentru oameni inteligenti ?! Scuzati !!! Asa ceva este de-a dreptul jignitor.

 5. Popou TV…dosnice sunt caile necuratului. Cine draq le da la astia aprobare? In SUA si Canada nu au asa ceva (XXX cu plata doar). Ai naibii romani, cind e vorba de vicii perfectioneaza tot.

 6. Bag seama ca pentru voi, baietii, e mai nasol si se poate lasa cu dinti lipsa. Am patit-o si eu cu o gagica, eram la o intilnire de biznis si aia ma sorbea din ochi ca pe o cafea si-mi zimbea cu subintelesuri pe care m-am facut ca nu le inteleg. Alta mi-a facut cadou un cercel…Cred ca e ok cu oamenii astia cu apucaturi dubioase atita vreme cit doar privesc si nu propun nimic. Un amic a patit-o si el cu un politician de-al nostru, care l-a urmarit tandru cu privirea in timpul unei receptii de nu mai stia asta pe unde sa gaseasca usa si s-o stearga din peisaj. Deh…se mai intimpla.

  Cit despre televiziune…nu-ti place, nu consumi. Daca ti-o vira pe git providerul de cablu si ai copii pe-acas’ care n-ar fi bine sa priveasca asemenea balamuceli…parolezi canalul si gata.
  E simplu, cam ca la otv.

 7. @ Constantin Gheorghe
  Ce spuneţi nu e lipsit de adevăr. Totuşi, aici e ceva mai mult decât marketing. Şi nu vreau să insist- aş putea fi suspectat de homofobie, şi nu e cazul. Ei le spun nişe. Nişe să fie, dar de fapt e un fenomen mai parşiv: societatea e împărţită, atomizată. Suntem categorisiţi după varii criterii:
  – liberali şi conservatori
  – vegetarieni şi restul
  – homo şi hetero
  şi tot aşa… filatelişti şi numismaţi. Până când intrăm fiecare într-un pătrăţel. Până suntem divizaţi, secţionaţi, dezmembraţi. Până la nivel atomic , dacă sepoate. Astfel încât să încetăm să mai fim un organism şi să devenim celule izolate, veşnic dezorientate, în probegie.

 8. @ geomarz
  :)))) Cred că pentru început lesbienele vor funcţiona dimpreună cu pederaştii ( la TV mă refer). La găuri diferite. Oricum, homosexualitatea se referă la raporturile sexuale cu parteneri de acelaşi sex. Adică lesbiene sau pederaşti. Angelicoşii ăştia nu au precizat explicit din care gaură fac parte.

  @Karakas
  Prin Europa mai există întreprinderi similare. Până la urmă… treaba lor câtă vreme programul e difuzat codat şi protejat cu parolă ( deh, eu cu Dolce).

  @Miorlau Pufos
  Păi…uite… eu mă pot mărturisi a fi lesbian. :))))
  Tu măcar ai primit un cercel… eu nimic:)
  De acord cu parolatul. Aia ziceam şi eu.
  P.S. Şi… aia cu cercelul… te-a convins?:)

 9. Preferabil sa nu primesti asemenea daruri otravite pe care sa nu le poti duce…

  Aia cu cercelul m-a convins sa-mi fac o a treia gaura in ureche si atit. Chestie pe care si eu vroiam sa o fac mai demult, dar nu gasisem momentul. Asa ca s-a intilnit dorinta cu cadoul si p-aci ti-e drumul. Oricum, era nasoala…

  Problema nu e existenta astora „pe invers” ci interferentele lor cu oamenii normali care n-au nici o treaba cu apucaturile lor. Mediatizarea lor excesiva si intr-o lumina favorabila ii plaseaza intr-o zona de normalitate care nu stiu daca e chiar normalitate.

  Gata, ca daca mai zic ceva iar te iei de mine ca ma exprim in clisee…

 10. Vai, tu, ma simt discriminat, draga, la mine nu s-a dat nimeni 😀 :)))))))))

  Angelicuss TV? Trebuia sa fie AngeliCUR TV…. Oare moderatorii vor fi deontologi ICR?

  @Geomarz
  Cind se va face TV pt lesbiene sa maz anunti si pe mine, imi fac abonament premium…..

 11. In mizda pasii !!!! asa injurau patintii (tati) nostri cind jucau pokar si fomeile ereau la birfa cu ale lor, noi copii eream sub masa!! Eu cu ale mele, daca vor tv, tv sa aiba. DA DACA IL BAGA PE CABLUL MEU SCHIMB FIRMA SAU TREC LA PENTICOSTALI SI MA LAS DE TV CA MIE IMI VIN NEPOTII IN VIZITA. SI NU POT SA II SUPRAVEGHEZ CONTINUU ZAPEAZA IN DRACI.

 12. Mi-era dor de ceva băşcălie. 🙂
  Dar pe bune, nu suntem zilnic futuţi în cur? Cine zicea ca doamna viaţă e ca parul? Scurta şi plină de alte cele?Deah…fug să-l aflu pe curajos.Moamă, ce şi-o va lua în dos.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor,...

- A word from our sponsors -

De citit

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...

Locuri de poveste: Trăbulești

Într-o epocă în care interesul turiștilor pare să se îndrepte mai ales către destinații exotice, există un loc aparte de care, probabil, puțini au auzit: Trăbulești. Turiștii dornici de frumos, de peisaje încântătoare și de autentice incursiuni culturale, nu vor găsi aici nimic care i-ar putea interesa....

Post-istorie sau preistorie

Odată cu prăbușirea Uniunii Sovietice și instalarea temeinică și permanentă (părea pe  atunci!) a lumii unipolare, Fukuyama s-a grăbit să anunțe sfârșitul istoriei. Conform acestei ipoteze, navigam în apele veșnic calme ale post-istoriei. Umanitatea era ferită de acum de  sezoniere confruntări ideologice, căuutări ori rătăciri. Hegemonia americană...