Aia cu sfârşitu’

on

|

views

and

comments

Toată lumea îi dă cu sfârşitu’ lumii. Gaura neagră. Găozul maro şi intrarea roz. Aşa că marchez şi eu subiectul. Cu singura trimitere care îmi vine în minte.

UPDATE: Nea Matreaţă îi explică lui nea Stere cum e cu marele experiment de azi. Şi totul devine clar:

– Te râzi ca un bou.

– De ce, bă ?

– Că nu pricepi nimic. Ete, deci ăia bagă neutronii ăia în ţeava aia lungă. Da’ ăştia e neuroni speciali, de aia cantici. Nu de-ăia care are toţi, ăştia e cantici…

– Ete, pârţ. Ştii tu.

– Ştiu, că m-am documentat. Da’ ţeavă lungă, bă. Cam ca la metrou, da’ fără pişat, că e pază. Şi îi bagă acolo şi le fute un şut în cur. Şi ăia încep să bubuie pe ţevi. Pricepi ?

– Hă? Şi ?

– Acu’ canticii dă peste ăia normali. Şi începe bubuiala. Că când se sparge ăia normali nu e problemă. Da’ când se sparge ăia canticii se face găuroaie de aia neagra.

– Se face pe pizda, mă-sii. De unde are ăia neutroni de ăia, bă ? ce? îi ia de la Metro?

– Eşti bou. Ăia e fabricaţi în laboratoare.

– Aha, şi aia practicola lu’ Dumnezeu ce treabă are, bă, cu canticele tale?

– N-are. Da’ când se bubuie ălea se înfundă ţevile. Şi când se înfundă ţevile alea vrea să fugă mai departe cu viteza luminii. Şi n-are unde. Şi face bang ! De aia îi zice: pic bang.  Şi se sparge ţevile. Şi vede ăl de sus şi se şucăre. Şi zice: a, futu-vă-n cur de parşivi, vreţi să mă şuntaţi pă mine ? Na particole să vă zăpăciţi.

– Ete, pârţ.

– O să vezi tu.

– Şi face gaura?

– Face. Tu nu citeşti, bă?

– Că zici tu şi cu bideu?

– O să vezi, tu.

– Văd pe mă-ta.

– O să crăpi. Şi atunci să vezi ce o să mă râd de tine. Că ai murit bou, fără să ştii de ce.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

23 Comments

 1. Boss,nu ma grabesc la loc cu verdeata,unde nu e nici intristare si nici durere.Dar de azi inainte,nu pot sa nu ma gandesc, ca omenirea sta in mainile unor nebuni care fac tot felul de „ghidusii”prin laboratoare.Si,zau daca merita sa stiu din ce dracu era alcatuita supita primordiala.

 2. apropo de locul cu verdeata
  din categoria mintea creata dis de dimineata
  numa ce ma sculai din asternuturi ca ma trasni revelatia revelatiilor.chestia asta cu raiu si cu iadul suna cam asa:o huzuresc ei astia din rai dar cum se face ca smoala-i la ailalti si cum fac ei cand se cearta ?ai de jos taie caldura?sa vezi nenica frigu dracu sa-ntepeneasca si ingerii nu alta.acu nu stiu ce productie da fasuri au ai de sus dar,situatia s-ar echilibra numai daca ,arzatorul de la cazanu cu smoala al alora de jos s-ar alimenta de la conducta de gaz a alora de sus .o chestie data dracu.
  si parca nu mai pare asa lipsid de intristare si fara dureree……..

 3. in alta ordine de idei,toata lumea are cate-un fluturas dar, mai sant unii(ca mine )care au stoluri intregi
  atat cat m-a tinut bugetu si a putut citi prin diverse biblioteci(sic) in iteratura SF,aporoape toate experimentele de genul celei de azi,se sfarsesc cu schimbarea domiciliului pe alta planeta.
  dac-i asa sant curios daca s-o fi gandit careva si cine ,unde ne mutam, si daca da, cine elibereaza docomenele necesare si ce misloace de transport folosim.
  s-auzim numai de bine

 4. Ma ce draq de gaura neagra o fost asta, ca parca tot la fel e viata, poate o tzira mai cacacioasa. Sau poate deja ne-am tras-o pe teava intr-un univers paralel. Ptiu, ti se limba vorba-n gura…asa Nea Stere, noi de-aicea nu plecam!

 5. Academia majestăţii regina Angliei, a decretat ca utilizarea cailor ferate si a locomotivelor va afecta grav laptele vacilor care sunt pe pajişti in perfidul Albion pe la anul 1800*+ si au cerut interzicerea locomotivelor din cauza vitezei :).
  Greva politiei Londoneze azi!!. Poliţişti londonezi când fac greva amendează toţi conducătorii auto care merg pe străzi fără un antemergator cu felinar in baza unei legi făcuta in 1800+ si neabrogata.
  @marius nu crezi ca este cazul sa nu taram viitorul pentru angoasele noastre. Mai ales ca nici prea bine despre ce vorbim nu ştim. Am vorbit despre mine!!. Poate tu eşti mai documentat!!

 6. @ Karakas
  Eu sunt profund afectat. Aşa că o să-l votez pe domnu’ bideu bozom Marinescu. Că şi acum mă scarpin de la protonii ăia.

  @ lol
  Bre, eu personal admit că nu am priceput mai nimic din ce au făcut ăia ieri în Elveţia. Aşa că nu îmi dau cu presupusu’. Pentru că pe felia asta ei au carte, eu nu. Gândesc doar că ne aflăm în secolul XXl şi e ciudăţel să vezi tipul ăsta de reacţii. Urmează procesul maimuţelor şi ridiculizarea ălora care vor să zboare în panarame mai grele decât aerul. Pe planeta asta plată în jurul căreia se învărte universul.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.