Guma minune

on

|

views

and

comments

Bre, mordechaiul a trăit mult şi a văzut destule. Dar, uite aşa, din când în când, tot se mai găseşte câte ceva care mă face să dau cu yarmulka de gresie. Acu’, mulţumită Akăi, aflu despre noile „succesuri” ale ştiinţei şi tehnologiei. Care este.

Pe vremea când eram puştani ( eheii… cum trec anii) aveam noi un text esenţial. Le spuneam gagicilor de la care speram să obţinem bonusuri speciale ( cum vedeam noi în revistele câh, de import) că sperma face bine la ten. Textul era la fel de credibil ca demisia lu’ Băsescu. Nu era credibil, dar credeţi ori ba… uneori se arăta eficient. Rar, e drept. Şi nu întotdeauna la împodobitele cu acnee. Vremea a trecut. Noi ne-am ramolit. Şi ne-am lăsat de textul ăla. Fără a mai cerceta cât temei e în spatele lui.

Vrăjeala noastră de atunci era scuzabilă. Şi dacă se mai găseau unele ( ba, cică şi… unii) care să pună botu’ – la propriu- ziceam că e mare şmecherie. Dar acum vin unii mai şmecheri. Care cica au inventat ei ciunga de mărit ţâţele. Adică iei şi rumegi în neştire şi creşte zestrea din sutien ca procentele din sondaje. Bre, vrăjeala nostră din adolescenţă mai era cum era, da’ pe lângă asta…. noi eram şoimii patriei. Şi dacă există fenomene care chiar marchează francul la textul ăsta… atunci mă fac distribuitor de ciungă din asta. Că la nişte ţâţe cât cupola circului… e păcat să nu te îngrijeşti şi de ten.

Aşa că de acum, prieteni, ochiu’ rotund şi privirea vigilentă. Guma de mestecat devine un indiciu valoros.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

46 Comments

 1. Boss,ce poate fi mai rau,decat sa te prinda sfarsitul lumii langa una ca asta?Se poate si mai rau ,da’matale ai cuvantarea mai aspra si mai bine articulata.Imi face placere sa „te citesc” in fiecare zi.

 2. Prinde si el de manuta(si nu numai) pe cine poate. Greu sa fi si presedinte, greu sa fi si fata bisericeasca.Fie la ei acolo! Am o dilema,ma prinde endu’ cu fata bisericeasca ori cu presedintele?Mai bine sa ma prinda endu’ doar cu dilema. O zi buna ,boss.

 3. nooo nenica aia-i numa pentru preteni simandicosi .te sirprinde daca-ti zic ca este ilustrarea ideala a mamei tampitilor?(aia car-i mereu gravida) .ete ce potriveala , crezi ca productia de lapte e suficienta? nooooooooooooooooooooooooooo.

 4. Cica merge si cu tinctura de marar. Acuma’ n-o fi stiut don’soara din imagine ce-i aia tinctura si o fi mincat marar in nestire. Da’ na, e mai usor sa vinzi guma decit marar

 5. Io nu cred ca-i creste ceva. Da’ poate-i cade parul de pe piept si uite-asa se descopera un produs revolutionar. Epilat cu guma de mestecat. In fond si la urma urmei si Viagra a fost cercetata pentru altceva si iote ce-a iesit.

 6. Nu, dar cu o strategie de marketing bine articulata poate sa devina. Au aparut stive de cosmetice pentru barbati, trebuie sa le cumpere si pe-astea cineva, nu? Si-atunci nascocim o problema si vindem solutia. Ooof, unde e evreul chitit sa faca bani din piatra seaca?

 7. Măi da ce amintiri îmi răscoliţi… Pe mine m-a întrebat una dacă face bine la ten. După…
  Cred că am zis că nu, ca boul… Şi am ratat să văd cum probează tratamentul…

 8. Deductie.

  @Satmareanca Mai intii trebuie sa gasesti raspunsul la intrebarea „unde vreau sa ajung?”…abia dupa asta poti sa intrebi „cine merge cu mine?”. O ferma de struti sau o plantatie de kiwi ar fi o treaba

 9. Aaa, si ca idee de afacere…eu as face o firma de pus borduri pe autostrada. A mai vazut cineva borduri pe autostrada? Da’ hai ca nu intru in detalii ca voi sinteti parsivi si furati ideea miorlaului…

 10. O amica de a mea a vazut o reclama la niste pilule care cresc tatele asa ca le-a comandat si le-a luat. Efectul a fost incredibil: i-a crescut curul.
  Si imi aduce aminte de urmatoarul banc:
  Ea: As vrea sa am niste sani mai mari
  El: Freca-i cu hartie igienica.
  Ea: Si crezi ca vor creste.
  El: Cu curul a functionat.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.