Comedia

Aseară Băsescu a făcut  la be unu un fel de sit down comedy  alături de un derutat care nu ştia ce rost are acolo: să-l pupe în cur pe cârmaci; să facă pe Menumorut, pentru a completa duo-ul comic ( nu am ales întâmplător comparaţia); ambele ?

N-am niciun chef, dar niciun chef să comentez circul lui Băsescu. Pe motiv de scârbă. Comicul a avut un mesaj… vi l-a transmis: votaţi, nu votaţi, i se rupe de votul vostru. El face ce vrea plămânu’ lui.

De comentat … comentaţi voi. Eu chiar nu am chef. Am acum certitudinea că România e condusă de un dement. Punct.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

9 Comments

  1. Boss,prea multi pupincuristi l-au facut sa creada ca e salvatorul natiei.Ce facem cu gloata,care ajunge la orgasm numai cand il aude cum hahaie si debiteaza glume de prost gust?cum sa-i faci sa inteleaga ca parsivu’ a deraiat?
    Daca americanii l-au „inventat” pe Obama ca sa reaprinda speranta in visul american,noi pe cine?

  2. CLAPONUL ASIMETRIC „CUCURIGESTE” FALS DAR TAREIncorsetat cit de cit de rigorile Constitutiei si ale Legii Electorale, neputind sa faca si campanie de strada, circiuma sau cartier pro pd-l, presedintele nostru mult stimat si mult iubit a clocit o gaselnita menita sa discrediteze actualii candidati rivali ai partidului prezidential si sa isterizeze (de parca ar mai fi posibil) pina la delir gainile producatoare de oua din parcul de distractii al pd-l, cu sperietura, sub forma de bomba tipic puturoasa cotrocenista, cum ca reprezentantii psd si pnl se pregatesc ca, imediat dupa alegeri sa-l lipseasca de barbatie prin castrarea suspendarii din spinarile bietelor oratanii pd-l-iste, lasindu-le astfel ograda fara falnic cocos (nu ala cu Udrea).
    Numai ca acestei bombe vespasianice asimetricu’ i-a dat numele , nici mai mult nici mai putin, decit de lovitura de stat.
    Acuma ca musiu le president se dovedeste prin folosirea acestei sintagme total paralel si-n ignoranta totala fata de limbajul politic, deoarece o eventuala noua suspendare ar intruni toate cerintele impuse de lege si nu ar putea fi deci nicidecum asimilata unui scenariu care a dus la asasinarea lui J.F.K., este cu totul altceva si nici macar nu mai merita a fi comentat. Incultura deja proverbiala pe plaiuri mioritice a prezidelului a intrat si in folclorul israelian cu bataie pina in cel german.
    De comentat ramine insa, iresponsabilitatea crasa a acestei afirmatii facuta intr-un moment de maxima dificultate economico-financiara mondiala, cind investitorii sint cu ochii cit telescopul Hubble pe orice semn, oricit de mic ar fi el, in ceea ce priveste stabilitatea politica a tarilor in care eventual ar putea investi in continuare si cind rating-ul de tara al Romaniei a scazut brusc si probabil la comanda cu doua puncte.
    Ori, asemanarea Romaniei cu o republica bananiera in care loviturile de stat sint trecute pe agenda zilnica a triburilor majoritare este de-a dreptul criminala si menita sa tina la mii de kilometri distanta eventualii investitori in economia romaneasca.
    Hilar insa, in toata aceasta afacere, este motivul pentru care s-ar pregati o astfel de actiune si anume acela de a-l impiedica pe marele Cirmaci sa numeasca pe cine „vrea muschii lui” in functia de prim ministru.
    Si aceasta marota prezidentiala tine din nou, fie de deficitul grav de IQ si cunostinte in domeniul prevederilor constitutionale, fie de domeniul nesimtirii si tupeului sau de dictator in eprubeta.
    Pentru a ne face o imagine putin mai sugestiva asupra acestei intentii prezidentiale putem recurge la un exercitiu simplu in care, imediat dupa alegeri se va forma o puternica coalitie postelectorala PSD-PNL, care ar da guvernul Romaniei, iar acest guvern ar fi condus de „desemnatul” premier cotrocenist Theodor Stolojan sau de ce nu Elena Udrea (aia cu Norvegia si pasoptistul Mogyoros).
    Ei bine, doar asta sau cistigarea cu peste 50% a alegerilor de catre pd-l ar putea satisface pretentiile „exegetului” politic de la Cotroceni.
    In oricare alta situatie, elevul Bula trebuie sa consulte partidele politice si sa se rezume in a desemna premierul propus de acel partid sau alianta de partide, care intruneste majoritatea necesara guvernarii prin sustinere parlamentara.
    Ori se pare ca la lectia aceasta, elevul Bula a chiulit si acum umbla cu copiute!
    El vede la schimb conjuratii si conspiratii de telenovela sud-americana, menite sa-i ia lui jucaria preferata, calutul de lemn cu numele de guvernul Romaniei pe care sa-l calareasca el la greu in viitoarea legislatura.
    La mintea lui ar fi in stare sa provoace anticipate in serie pina i-ar iesi intr-un final combinatia cistigatoare.
    Il informam pe d-l presedinte ca acest lucru nu numai ca nu este posibil, dar este si un atentat la siguranta tarii, in conditiile in care efectele crizei economice mondiale sint in pragul Romaniei, facindu-se presiuni externe puternice ca acestea sa fie invitate in casa.
    Iar Zeus nu face altceva decit, ca o gazda buna lipsita de cea mai mica viziune politica, dar minata de cele mai abjecte pohte personale, sa invite criza la masa bucatelor nationale.
    Stau si ma intreb ca un prost ce ma aflu pe aceasta lume, oare chiar nu se gaseste nicio minte lucida care sa-i spuna presedintelui ca duce de ripa Romania prin circul si neghiobiile pe care le comite zi de zi?
    Se pare ca nu!

  3. Rabii achiesez!!!!!!!!!!!!!!! Problema este ca unii nu înţeleg vor lua plasa!!! mai grav este ca unii profita ca nebunul zburda ca sa mănânce si gura lor ceva si e de top carevasazica sa fi cu popey!!!!!!!!!! băieţi îndeasă in gura sa nu rămână flamanzi!!!!!!!!! oy. oy.

  4. Papagalul Clona Asimetric
    In ultimii ani pe meleagurile mioritice si-a facut aparitia, ca rezultat al experimentelor laborioase efectuate in laboratoarele genetice din Modrogan bazate pe teoria elaborata la Cotroceni, o noua specie de pasari, de fapt o clona, care a invadat pur si simplu arealul carpato-danubian, riscind sa-i modifice periculos echilibrul ecologic milenar, si anume papagalul clona asimetric.
    Aceasta clona este, asa cum am aratat, rezultatul unor experimente fundamentate teortic de Ales, experimente care au constat in indepartarea din cutia craniana a majoritatii materiei cenusii si in umplerea pe sfert (de aici etimologia cuvintului sferto-doct) cu neuroni prevalati de la Intiiul, fapt ce determina ca subiectul supus experimentului sa reactioneze doar la stimulul auditivo-vizual Basescu.
    Papagalii folositi pentru acest experiment au fost selectionati pe criteriul inutilitatii lor (activitate cerebrala aproape de zero), in ideea utilizarii lor ca masa electorala unic-directionata. Un alt criteriu de selectie a constat in capacitatea lor de reproducere rapida, fapt care totusi, acum, la patru ani dupa integrarea lor in natura, lasa foarte mult de dorit, rezultatele practice infirmind teoria si experientele de laborator.
    Ca aspect exterior papagalul clona asimetric nu se deosebeste cu nimic de celelalte exemplare ale speciei (exceptie intrunirile electorale cind datorita unor proprietati cameleonice isi schimba culoarea penajului in portocaliu), insa comportamental el este usor recognoscibil, indiferent de categoria sociala in care a proliferat.
    Spre exemplu, in lumea intelectuala, el, desi nu produce mai nimic in plan profesional, se poate identifica usor dupa sintagma de “intelectual al neamului” pe care si-a atribuit-o cit si dupa cupiditatea, rapacitatea, arivismul etc. de care da dovada in cautarea si acumularea de rezerve nutritive, motiv pentru care a inlocuit cu succes enorm fostii scriitori si poeti de curte ceausisti cu categoria celor pupinbasisti. Din acest considerent, la vreme de rastriste basesciana si nu numai (chiar zilnic am putea spune), ei se string si formeaza coruri ad-hoc avind ca lait-motiv al osanalelor, “Basescu’i cel mai tare din parcare!”.
    La alte categorii socio-profesionale ei sint si mai usor de recunoscut: daca un taximetrist foloseste un ceas masluit si te taxeaza dublu, obligatoriu el face parte din categooria respectiva, la fel cu precupeata care te ciupeste la cintar sau te inseala la pret sau cu ospatarul care aduna data la nota de plata.
    Daca ai de-a face cu un patron care-ti propune o lucrare la negru, fara plata TVA, sau o angajare tot la negru, poti fi convins ca ai de-a face cu o clona asimetrica.
    Manelistul care-i dedica hit-uri conducatorului iubit nici macar nu incearca vreo disimulare, la fel ca jurnalistul asimetric care scrie la comanda “Basescu !”.
    Ungurul care in locul votului sau pentru a ramine basescu in scaun spera la independenta Ardealului cu bataie spre Ungaria Mare, este un alt reprezentant de seama al acestei categorii.
    Poti paria linistit pe sutzul de buzunare care striga in autobus :”Prindeti hotul!”, pentru ca el sa poata lucra in liniste la portofelele calatorilor, sau pe prostituata care zbiara ca din gura de sarpe:”Curvelor!”, nu risti nimic, dimpotriva.
    Insa cei mai tupeisti si periculosi in acelasi timp, sint cei implicatii in mega-excrocheriile eufemistic denumite afaceri, derulate in cel mai mafiot mod cu putinta, sub pavaza pulpanei lui voda si sprijiniti la greu de catre acesta. Acestia sint in stare de orice pentru a elimina concurenta si a-si extinde imperiile.
    La fel de periculoase sint clonele din Justitie, care tot la stimulul “Basescu!” instrumenteaza dosare penale impotriva adversarilor politici ai presedintelui, in timp ce adevarata coruptie cancerizeaza nestingherita societatea romaneasca.
    De o insemnatate mai mica, dar totusi bine de mentionat este caprarul armatei romane, care are trairi orgasmice cind pune recrutul sa curete oala w.c.-ului cu periuta de dinti.
    De regula, in orice domeniu ti se cere o “spaga” pentru un anumit serviciu, poti fi sigur ca ai de-a face cu clona asimetrica.
    Ca urmare a inlaturarii usoarelor urme de materie cenusie pe care le mai aveau, papagalii clone sint inapti sa poarte o conversatie normala, un dialog civilizat, ei fiind cantonati in vocabular la nivelul mahalalei, al grobianismului, al trivialului, al rasismului etc. nivel coroborat cu cel al ultrasilor peluzelor stadioanelor de fotbal din Romania, fiind in acelasi timp demnii continuatori ai limbajului fostilor activisti PCR.
    Ei nu cunosc notiunea de argument ci doar pe cele de etichetare si lozinca.
    Singurul lucru care-i mai dezincrinceneaza uneori si-i face sa se bucure enorm, este circul zilnic oferit de basescu drept hrana siprituala in tandem cu pozele facute cu acesta si pastrate drept icoane la capul patului.
    Indiferent de gravitatea sau iresponsabilitatea faptelor prezidentiale, la comanda:”Basescu!”, papagalii clona asimetrici se string ca oile si rag precum magarii, obscenitati si trivialitati la adresa adversarilor politici.
    Ei isi ascund totodata trecutul puturos si plin de bube comunisto-securiste, pozind in vajnici luptatori anticomunisti si antisecuristi, aratind in acelasi timp cu degetul catre fostii tovarasi de partid sau camarazi de arme, aciuati in alte partide, sau in lipsa de asa ceva trec la fabricarea de dovezi incriminatorii impotriva adversarilor politici.
    Considerind ca aceste minime elemente sint momentan suficiente pentru identificarea si carantinizarea acestei clone parazitare pentru societate, acest studiu se incheie aici, cu precizarea ca respectiva clona este purtatoarea genetica pefect realizata a donatorului asimetric.

  5. Ceea ce este si mai frumos este ca matrozul turmentat si-a asumat public „succesurile” obtinute de ICR-ul condus de Patapievici, felicitandu-l pe acesta pentru actiunile culturale din New York si din Germania si l-a certat pe Tariceanu ca le-a micsorat bugetul pe anul viitor. A indemnat noul guvern sa le sporeasca bugetul pentru a se putea dezvolta si pentru a putea duce cultura de falusuri si zvastici in mai multe colturi ale Terei. A spus ca si in stare de criza cultura falusurilor promovata de Patapievici ramane o prioritate nationala.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă...

- A word from our sponsors -

De citit

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu folosește. Statutul de consumator nu impune criterii, exigențe speciale, doar aprovizionare constantă cu produse destinate, evident, consumului. Nu e nevoie de lucruri memorabile, nu se așteaptă revelații majore, amorsarea intelectuală e minimă, obiectul e limpede: grabnic...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau răi. Există temnițe și stăpâni. Dacă prețuiești libertatea, înțelegi asta. Dacă, însă, pui mai bun preț pe împlinirea hoitului, atunci n-ai cum pricepe. Interviu' lu' Tacăr cu Putin. Vâlvă, zarvă, încruntări, încleștări, încăierări. Stăpân bun/stăpân rău. Tacăr...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din sărite. Chestiile care, odinioară, te-ar fi umplut de draci, acum doar te plictisesc. Furia arțăgoasă e trasă undeva la umbră și în locul ei se lăbărțează o ditamai lehamitea. Nu mai înjuri, schimbi canalul. Nu mai...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă câțiva prieteni. Nu mulți, dar cumsecade. De scris, ce să zic, scriu, chiar dacă nu simt îndemnul de a-mi rostogoli cuvintele în ochiul adormit al lumii. De zis... îmi zic mie. E de ajuns. Zic alții....

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru a îndeplini toate obiectivele propuse. Obiectivele turistice. Pentru că ghiolbanuzaurul nu-și propune și nici nu e în stare  de altceva. Și i se rupe în paișpe cu virgulă de țara asta de tolomaci. Statul român există...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă expresie: pro Israel vs. pro Palestina. Sau după caz, anti-ăia contra anti-ăilalți. Chestia de căpătâi e să urli la galeria adversă: teroriștii! Într-o parte filo-semiții de conunctură. Zgomotoși, agresivi, belicoși, răcnindu-și sprijinul, de parcă ar interesa pe...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...