Gata !

M-am întors. Că pauzele lungi sunt bune, dar tre’ să fie între două hălci de muncă. Altfel nu mai sunt pauze, ci mandate.

Deci, raportez:

– M-am prezentat la Bruxelles, unde am fost citat de draga noastră prietenă Corina Creţu ca martor în dosarul “Care e treaba cu parlamentul european?”. La această ocazie au primit citaţie şi alţii: Crina, Chinezu, Oana, Darius şi înca mulţi. Doar în calitate de martori. Nu-i pomenesc pe toţi, sper să nu se supere. Pe cei patru i-am pomenit doar pentru că au remarcabilul merit de a mă fi scos din mizantropie şi refuzul socializării ( mare chestie !).

–  Nu vă stresez cu poze, nici cu impresii şi fâlfâieli din mână, că nu e cazul. Dar mă simt obligat să spun că vizita mi-a prins bine. Mai ales trecerea pe la parlamentul european. Unde am aflat multe lucruri demne de ştiut. Mulţam Horia, mulţam Andrei.

– Dacă tot am pomenit de parlamentul european mă simt obligat să spun că dincolo de chestiile interesante aflate acolo mi-a prins bine să aflu că suntem bine reprezentaţi acolo. Când spun asta mă refer la lucrurile bune pe care le-am auzit acolo despre Corina. Şi, credeţi-mă, nu e urmă de complezenţă în afirmaţia asta. Chiar mi-a plăcut să mai aud vorbindu-se şi de bine despre noi.

– La fel de bine mi-a prins revederea cu fratele meu de falanster, Ciupico. Şi Gabi. Şi Sonia. Şi Spiri. Păcat că totul a fost aşa grăbit. Mereu ne grăbim. Mereu. Şi mereu apucăm să ne vedem doar atât cât să avem cu ce ne hrăni dorul pe mai departe.

Şi cu asta gata, că nu mi-aţi făcut nimic ca  să vă plictisesc cu prea multe detalii. Nu ştiu vouă cât dor v-a fost de mine, dar mie sigur mi-a fost dor de voi.

22 thoughts on “Gata !”

 1. De aşa plictiseală să tot avem parte…
  De dor nu mai vorbim, l-am şi uitat acum, că ne putem cuibări iar la căldura vorbelor din acest blog.

  Bine aţi revenit!

 2. Boss,mi-ai lipsit,hai ca mi-a fost si un pic dor.De d-na Corina Cretu stiam ca ne reprezinta asa cum trebuie,da’ de succesuri nimic rasunator?ca doar e in slujba (si pe banii) patriei.

 3. În primă fază am crezut că eşti un mizantrop incurabil, dar am ajuns la concluzia că mai sunt şanse de recuperare :))) E mai complicată reţeta, dar mă bucur că a dat roade.
  Plăcerea a fost de partea mea 🙂

 4. nu e la subiect, decat ca tine de bruxelles. si ma framanta profund. sau pro… nu stiu. pro, oricum. doamna monica macovei a luat premiul “femeia europei 2008”, pentru merite exceptionale in lupta anticoruptie. de la domnu Poettering, sefu’ parlamentului european. ok, deci nu tine de bruxelles. da’ tot ma framanta. o avea legatura ca mr. Poettering e ceva prin PPE? sau e (asa cum cred eu, cu convingere ferma, fixa) ca e fara legatura?
  deci?
  stirea vine de pe saitu antioligarhi.ro, deci e profund neutra.

 5. Multumesc mult, Mordechai, pentru cuvintele tale frumoase. M-am bucurat mult sa te revad si sper ca vizita la Parlamentul European a fost interesanta. Iti doresc numai bucurii si sper sa ne revem cat mai curand. Cu mare drag.

 6. @Vania
  O rezolv eu cumva. Doar să le developez. Că încă nu m-am nărăvit la cele digitale aşa că e mai complicat.

  @Mana
  N-am uitat, Mana ! Am făcut băşici în tălpi căutând bănuţi din ăia de ciocolată, dar n-am dat peste ei. Dar nici cu mâna goală nu am venit. Nu îl las eu pe Vlăduţ neîndulcit:)

  @mary lou
  Bine v-am regăsit.

  @sastuki
  Mulţam. Gata, m-am întors. Şi… bine te-am găsit.

  @ kiki
  Mulţa, Kiki. Corina merită, e drept, felicitată. Şi nu pentru ca ne-a chemat pe noi moţ acolo, ci pentru ce face acolo. Iar despre asta vom mai vorbi pe îndelete, pentru că merită.

  @Oana
  Sunteţi. Despre ce voi fi meritat eu… nu ştiu ce să zic.

  @lol
  🙂 bun regăsit.

  @c
  Şi mie de tine, prietene. Cu succesuri aia mică nu am avut de a face. Nu ştiu pe banii cui se află acolo, aşa că nu pot spune.
  Când vine vorba de Corina îmi e teamă să nu o deochi. Prea am vorbit-o de bine. Şi nu îmi stă în obicei. Dar m-a uns la suflet… să văd că… lasă că vă povestesc eu. Tu? Toate bune?

  @Satmareanca
  Sunteţi voi, ardelenii, daţi dracu’ şi m-aţi păcălit, dar îmi revin 🙂

  @saxofonul
  Nu cunosc ştirea, dar dacă e aşa… să-i fie de bine. Nu ştiu unde a luptat ea împotriva corupţiei şi cu ce rezultate, dar “femeia Europei” mi se pare o glumă. Chiar a Europei? Nimic n-a iertat asta ?

 7. @ Corina Cretu
  Vizita a prins bine. Tare bine. Îţi mulţumesc încă o dată. Şi cred că pe 6 iunie voi ieşi din Vot canci. Dacă nici asta nu e o realizare ….

  Drum bun la Doha şi nu rata Shebestan (ţi-am zis eu).

 8. Fain om … cum voiam şi eu biet suflet să picotesc niţel, cum comenta Mordechai câte ceva şi adio somnic, şi dă-i şi râzi zăbăucă de Sibillă, căci dumnealui când le zice, apoi le zice ! 🙂
  Un munte de om, numa subtilităţi şi flacără, zâsăi, fain om !
  Cu toţii sunteţi nişte speciali, mă bucur tare mult că v-am cunoscut .
  numai bine,
  Sibilla

 9. Ca să fie clar, “Bine aţi revenit!” era şi este urare pentru Mordechai şi întreaga trupă de prieteni…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.