Exclusiv. Senzaţional. În direct. Lista cu membrii viitorului guvern

Premier: Zeus
Ministru de interne: jucătorul.
Ministru de externe: omul.
Ministru finanţelor: marinaru’.
Ministru apărării: Băse.
Ministru al justiţiei: coaxialu’.
Ministru al mediului: prietenul licuricilor.
Ministru al agriculturii: tata succesurilor.
etc.
etc.

Acesta fiind un răspuns la spusele tonomatului de Victor. Care le zice bine.

10 thoughts on “Exclusiv. Senzaţional. În direct. Lista cu membrii viitorului guvern”

 1. Noii preşedinţi ai celor două camere, Traian B. şi T.B., vor veghea ca instituţia uninominal reformată să voteze în unanimitate investitura guvernului.

 2. Si comandante de bampor cine rămâne ca are licenţa înnoita. Ptiu da prost mai sunt, nu mai avem bampoare ca sa ocupat si el.
  Aici chiar ai dreptate un om care e mai tare ca golful Bermudelor trebuie sa aibă încărcare corespunzătoare.
  Sau cum e la marina el încarcă el descărca. Da sa îl ia si pe Becalii sa se ocupe de sport si culte si pe Vadim sa se ocupe de cultura! :)))

 3. Chestia cu Becalii si Vadim cred ca e benefica, astfel Popei asigura pluralismul politic ca doar trăim in democraţie!!!!!!!!!! Sa moara duşmanii de necaz!! Si sa aibă ce mesteca si gura lu” Liiceanu, Patapievici si Tismaneanu!!

 4. bre ,tulburi esenta cu impuritati destea…
  si am rezolvat si problema de dieta ,spinach in feluri
  fara numarrrrrr……

 5. BASESCU GASIT IN FUNDUL GOL SI MANCAT DE SOBOLANI
  MANEUA CUCERESTE AMERICA
  Basescu gasit in fundul gol si mancat de sobolani in fata galeriei ICR din New York. Deasupra trupului sau alcolizat vegheaza doua postere care anunta spectacolul de manele ” O TIGANCA IN COPAC”sau pe americaneste “A GIPSY IN THE TREE”. Nu este o gluma,ci noul export cultural de la Bucuresti. Cladirea de 16 etaje a statului roman (sediul Misiunii la ONU,Consulatul Romaniei,ICR) nu are in schema nici un om de serviciu.(si chiar daca ar exista ,el ar avea un grad prea mare pentru a se ocupa de curatenie) Gunoiul si resturile alimentare atrag sobolanii.Ei se misca nestingheriti in timpul zilei, pe trotuarul din fata institutilor nationale. Noaptea ei ataca diplomatii care se intorc acasa de la sediul ONU, aflat in coltul strazii. Din bugetul de aproape jumatate milion de dolari al ICR, nu sau gasit bani pentru a cumpara o matura si un faras. Pentru ca majoritatea diplomatilor,ofiterilor acoperiti si a reprezentantilor culturali gatesc si pastreaza alimentele in camere, cladirea statului roman a devenit un grav focar de infectie. Amenda data de primarie este de 1000$ pe zi. Cand se vor termina banii publici, cladirea va fi preluata de statul american.Deci ce nu au reusit fortele de ordine (politie,FBI), Departamentul de Stat, Anti Defamation League, comunitatea romaneasca, reuseste asa numitul Rat Patrol. Cartierul va fi dezinfectat iar sobolanii vor fi trimisi acasa.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.