AcasăCamera de gardaO ofertă care m-ar...

O ofertă care m-ar putea convinge

Deci uite primul partid care m-ar putea lecui de cancism. Ăştia ne spun dinainte şi din ce poziţii vor să ne fută. Poziţia licurici numărul 5 unde e ? Deci e pe bune, ăştia au fost cinstiţi când ne ziceau”ei cu ei, noi cu voi”. Doar că nu ştiam noi la ce se referă.

Via Ioska.

122745731436462154364_oferta_pdl

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

36 Comments

 1. Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
  te-ar putea convinge babeta aia din pagina alaturata avind ca argument pozitii sexuale??????
  Bre, tu nu stii ca pina fierbi gaina batrina se flescaieste morcovul tinar????

 2. Abia ce-apucai s-arunc o privire pe poze si-mi crapara lentilele la ochelari, shocate de priveliste. Da’ ceva-ceva tot zarii si-avusei o tresarire. Parca pe astia ii stiu de undeva, nu cumva aduc cu Traienel, pe vremea cand avea ce tunde si cu Nutzica, inainte de a-si face perele bretele?
  Nu stiu de-o fi asa, da’ ce stiu e ca treaba asta se brodeste la mare fix in categoria „Oy-oy”, o propun la premiul I cu coronita.

 3. @Scuze pentru off-topic:
  Alo, Baietii cu epoleti..
  ..care monitorizati forumurile, am o rugaminte la voi!
  Trebuie sa va marturisesc baieti ca anumite publicatii, in care se face fara pic de rusine apolopgia basescului si a „iepocii” sale, imi stau pur si simplu in git, sau mai precis de git, exact ca latul ceausist cu care ne stringea media comunista, zi de zi, ora de ora si minut de minut (la televizor mai putin, pe motiv de „ieconomie”), motiv pentru care evit sa le citesc.
  Fac in continuare mea culpa si ma marturisesc, ca la popa baieti, in fata voastra ca, de cind iubitul nostru prezidel si-a dat cu stingul in dreptul, declansind dosariada, fara a-si face public si dosarul lui de securitate (sau macar memoriile din perioada respectiva), n-am mai avut liniste si i-am urmarit critic si ironic „marile fapte de animal politic”, situatie in care spre surprinderea mea, am ajuns la concluzia ca doar prima parte a sintagmei „animal politic” este conforma cu adevarul, a doua nefiind altceva decit (scuze!) o frectie la un picior de lemn, spre disperarea unei mari parti a poporului din care fac parte.
  Acestea fiind zise trebuie sa precizez si motivul acestui apel catre service-ul Dvs.
  In urma vizionarii emisiunii Cap si Pajura, o interventie a D-lui Cristian Tudor Popescu, m-a facut curios si m-a trimis la arhiva unui anumit ziar, unde l-am descoperit ca jurnalist de mare forta pupinbasista pe Traian Ungureanu. Ce mi-a fost dat sa citesc, nu are rost sa va povestesc dragi veghetori in virtual, ci am sa fac doar precizarea ca la un moment dat, computerul mi s-a oprit din senin si oricit m-am straduit sa revin pentru a continua lectura „operei” marelui ziarist, mi-a fost imposibil, ba din boxele PC-uli, o voce necunoscuta m-a si avertizat sa incetez, daca nu vreau sa iau si un sut in fund.
  Ceea ce am citit mi-a fost totusi suficient pentru a-mi da seama ca modul in care respectivul jurnalist il pupa in fund pe d-l presedinte, nu numai ca este lipsit de orice rusine, dar are carente serioase si in ceea ce priveste forma si continutul, fiind total contraproductiv pentru un cititor chiar mediocru din punct de vedere al inteligentei cu care l-a dotat mama natura, el putind avea oarece rezultate doar in cazul unor cititori de nivelul celor patru clase scolare, tipice invatamintului interbelic.
  Mai pe intelesul vostru, daca viata ti-a oferit posibilitatea continuarii studiilor peste acest nivel, deja i”inscrisurile” ungureanului pot fi folosite productiv, cel mult ca hirtie igienica de proasta calitate (irita poponetul)
  Ori eu, un amator, fara falsa modestie atunci cind ma „forumesc” antiprezidential o fac totusi mult mai bine decit acest elev de clasa a IV-a.
  De aceea domnilor, m-am gindit ca, daca tot se scot bani frumosi din pupatul fundului prezidential („riscind” chiar sa fii numit ambasador) in urma unei astfel de activitati, sa ma reprofilez si sa scriu de bine si mult mai bine decit numitul, despre iubitul nostru presedinte, la un sfert din pretul solicitat de acesta, aducindu-mi si eu astfel aportul la eforturile prezidentiale de scoatere a Romaniei din criza prin economisirea fondurilor destinate imaginii cotroceniste.
  In concluzie, va rog pe Dvs., care faceti sinteze zilnice destinate ochilor prezidentiali referitoare la activitatea pe forumuri, sa-i atrageti atentia d-lui presedinte ca este unul de-si zice „marcus” care vine cu o propunere ce nu poate fi refuzata.
  Sa fiti iubiti, cu multumiri anticipate
  unul de-si zice marcus

 4. @Liicheanu si vaselinele:
  Un ascultator intreaba la Radio Erevan:
  -Nu va suparati am auzit ca marele filozof si scriitor roman, Gabriel Liiceanu, foloseste fel si fel de creme afrodisiace pentru a-si unge strugurelu-stafidelu'(dupa cum isi alinta domnia-sa organul de reproducere), in vederea satisfacerii actului sexual. As dori sa stiu cind foloseste aceste creme: inainte de, in timp ce sau dupa ce?
  Radio Erevan raspunde:
  -In loc de!

 5. Ba chiar de 22 milioane. Şi după aia tăiem oxigenul în incintă că e degeaba.

  P.S.Vă ziceam eu, cu noaptea în cap, că săptămâna asta o să se dea dilimache tare pe televizoare? Na, prima cântare azi. Ca să nu ne ţină prea tare în suspans.

 6. Bre Mordechai, dacă „Partidu’ ăsta” te-ar putea convinge să renunţi la Vot Canci, aş zice că ai accepta ca pe post de mascul să fie un boc, sau mă rog, un Băse, iar pe postu’ Căpriţei să fii tălică, fără ca asta să te deranjeze… Ha?

 7. @ Mogre
  Tare şi Tălmăceanu vostru.

  @Constantin Gheorghe
  Păi, el e în toate ce sunt şi toate ce vor fi, nu?

  @ lol
  Bre, aici e o chestie. Cică pe 30 nov. ar trebui să se stabilească cine stă deasupra. Da’ e o micuţă confuzie. Că nu neapărat ăl de stă deasupra fute şi ăl de dedesubt e futut. Hetero vorbind, desigur. – ca că nu zăpăcească nimic forma de masculin a pron. pers. de persoana a treia.

  @urbanireality
  parol!

  @Cârcotaşu
  Bre, dacă tu poţi lucra cu oximoronul boc-mascul eşti tare ! Eu din oferta lor am luat recunoscut blonda. Aşa că poziţiile trebuiesc privite ca atare.

 8. Deci cum am stabilit tot pe noi ne fut, pulimea. Adica ma dore in.. ce prostie era sa „spui”, Doamne sigur ca doare. Aşa ca îmi este indiferent care se urca pe noi. Pentru asta am optat pentru „Vot canci”.

 9. Ei da, crezi că la ei merge cu vrei sau nu? Nu văzuşi că Băse nu dă doi bani pe votu’ boborului? Crezi că dacă te leagă, nu stai, chit că se urcă pe scăunel? Parc-am mai văzut chestia asta…, unde oare? Ş-apoi dacă boc îi doar coiu’ lu prezidelu’, ăsta are şi prelungitor la sulă în persoana lu’ Skeleton. Bey, ce perspectivă…!

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More from Author

Generația de bumbac

Acum treizeci de ani (pe atunci mai eram vag interesat de...

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din...

- A word from our sponsors -

De citit

Generația de bumbac

Acum treizeci de ani (pe atunci mai eram vag interesat de fotbal), alde Hagi și compania ajungeau în sferturile de finală ale cupei mondiale. Unde erau eliminați, la loviturile de departajare, de către suedezi. Asta după ce bătuseră Columbia, SUA, Argentina. După eliminare eram, cu toții, foc...

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu folosește. Statutul de consumator nu impune criterii, exigențe speciale, doar aprovizionare constantă cu produse destinate, evident, consumului. Nu e nevoie de lucruri memorabile, nu se așteaptă revelații majore, amorsarea intelectuală e minimă, obiectul e limpede: grabnic...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau răi. Există temnițe și stăpâni. Dacă prețuiești libertatea, înțelegi asta. Dacă, însă, pui mai bun preț pe împlinirea hoitului, atunci n-ai cum pricepe. Interviu' lu' Tacăr cu Putin. Vâlvă, zarvă, încruntări, încleștări, încăierări. Stăpân bun/stăpân rău. Tacăr...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din sărite. Chestiile care, odinioară, te-ar fi umplut de draci, acum doar te plictisesc. Furia arțăgoasă e trasă undeva la umbră și în locul ei se lăbărțează o ditamai lehamitea. Nu mai înjuri, schimbi canalul. Nu mai...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă câțiva prieteni. Nu mulți, dar cumsecade. De scris, ce să zic, scriu, chiar dacă nu simt îndemnul de a-mi rostogoli cuvintele în ochiul adormit al lumii. De zis... îmi zic mie. E de ajuns. Zic alții....

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru a îndeplini toate obiectivele propuse. Obiectivele turistice. Pentru că ghiolbanuzaurul nu-și propune și nici nu e în stare  de altceva. Și i se rupe în paișpe cu virgulă de țara asta de tolomaci. Statul român există...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă expresie: pro Israel vs. pro Palestina. Sau după caz, anti-ăia contra anti-ăilalți. Chestia de căpătâi e să urli la galeria adversă: teroriștii! Într-o parte filo-semiții de conunctură. Zgomotoși, agresivi, belicoși, răcnindu-și sprijinul, de parcă ar interesa pe...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...