Atacul din Mumbai, islamişti, da, sigur

Despre atacurile de ieri de la Mumbai aţi auzit. Aşa cum aţi auzit şi explicaţiile oficiale care s-au grăbit să pună deranjul în cârca Al Qaeda şi a militanţilor islamişti. Sigur ! Ce comod. Da’ ia să vedem:

Locals say the orgy of killings in Mumbai began here. Three men walked into the cafe, drank beer, settled their bills and walked out. Then they fished out guns from their bags and began firing.

Deci islamiştii ăia n-aveau problemă cu băutul de berici. Fundamentalişti rău.

“They did not look Indian, they looked foreign. One of them, I thought, had blonde hair. The other had a punkish hairstyle. They were neatly dressed,” says Mr Amir.

Then, the “foreign looking, fair skinned” men, as Mr Mishra remembers them, simply carried on killing.

Da. Devine clar. Blonzi, punkişti. Islamici sadea. Se încearcă apoi a se sugera că ar fi vorba de o operaţiune a ăstora. Adăugăm şi analiza Stratfor. Şi ne vedem de treabă.

P.S. Fără legătură cu cele de mai sus.

Rusia se declara multumita de decizia SUA de a nu insista în favoarea MAP pentru Georgia si Ucraina NewsIn – Vineri, 28 noiembrie 2008 ora 08:20

“Sunt multumit ca ratiunea a învins”, a declarat Medvedev, citat de RIA Novosti. El a adaugat însa ca regreta ca acest lucru are loc abia “la sfârsitul activitatii actualei administratii americane”.

“Cel mai important lucru este ca nu se va mai insista asupra acestei idei cu încapatânare si absurditate, ca în ultimii ani”, a subliniat presedintele rus, aflat într-o vizita în Cuba, ultima etapa a turneului sau latino-american.

Secretarul de stat american Condoleezza Rice a anuntase miercuri ca nu va insista asupra acordarii Planului de actiuni în vederea aderarii (MAP) pentru Georgia si Ucraina, principalul punct de pe ordinea de zi a unei reuniuni a ministrilor de externe NATO din 2-3 decembrie la Bruxelles.

În schimb, Rice a preconizat tranformarea comisiilor NATO-Georgia si NATO-Ucraina în “structuri în cadrul carora sa se poata intensifica dialogul si activitatile” cu cele doua tari.

UPDATE: Deci mai citesc şi alţii ştiri. Şi ne întoarcem la ce ziceam mai sus. Prietenul Constantin Gheorghe a dat şi el de ştiri dichisite. Deci ? Ups.

18 thoughts on “Atacul din Mumbai, islamişti, da, sigur”

 1. Io zic ca e o zvacnire a americanilor. Am eu senzatia asta, si nu stiu in ce masura ma insel, probabil putin sau deloc. Motive ca sa spun asta am destule, nu stau acum sa despic firul in patru. Toate cele bune! Solomonar

 2. Păi, se poate fără o teorie a conspiraţiei?

  Dacă tot s-a grăbit lumea să îi spună “11 septembrie al Indiei”, era şi normal să apară deconsporaţiile. Cu acelaşi succes, blonzii băutori de bere puteau fi simpli mercenari. Şi invers, declaraţiile martotilor oculari ar putea suferi din punct de vedere al pertinenţei.

 3. dap .. eu zic ca rabi are dreptate … mai vedem … dar sunt convins ca nu au fost islamisti deoarece in atacuri au murit si musulmani, chiar in numar mai mare decat hindu sau crestini …

 4. Boss,teorii vor fi destule,adevaruri spuse,niciodata.O fi fost bere fara alcool.:)
  Hai ca o luara peste bot Ucraina si Georgia.Era de asteptat .Pe maharii lumii trebuie sa-i platesti inainte,ca la curve,si nici atunci nu esti sigur.

 5. @ kiki
  La asta zic iar vorba lu’ rabbi: mai vedem noi.

  @c
  De aia spun: belim ochiul la ştiri, citim ce zic şi unii şi alţii. Şi ne vedem de caimacu’ nostru.
  Ucrainienii şi georgienii au expirat. Campania electorală americană s-a terminat. Capul la fund.

  @takifugu
  Da, în pozele din primul link aşa arată. În prima poză , cel din dreapta pare, totuşi, mai degrabă caucazian. Mulţam de link.

  @ karmapolice
  Vezi? Şi asta a fost o teorie: vezi, Doamne, deranjează outsourcingul spre India şi de aia… dar teorii aiuristice vor tot fi.
  Cum spuneam: citim ştirile şi mai vedem. Vezi şi linkurile furnizate de takifugu.

 6. CEUSESCU,BASESCU SI INVERS.  
   Revenirea studentilor palestinieni in Romania la invitatia presedintelui   Basescu, certifica aderarea tarii la sfera de influenta a lumii arabe.  Ea va duce la creierea unor noi celule AL QUEDA si intarirea organizatiile teroriste din Romania
   Pentru ca primele atacuri asupra Vestului sunt asteptate in curand ,nu ramane decat revocarea invitatiei. Acest lucru este ateptat sa se intample prin colaborarea serviciului romanesc ,cu cele aliate. Nu ramane decat repetarea unui scenariu cunoscut si executat cu succes in 1989.(Singura diferenta este ca de data aceasta rusii sunt inlocuiti cu israelielienii.)                                 
Merita sa amintesc cateva din activitatile tipice ale “studentilor” care primesc sprijin material si logistic in Romania:                       
• 1984 – Ahmad Mohammed Ali Al-Hersh, student palestinian cu cetatenie iordaniana, l-a impuscat mortal pe diplomatul iordanian Azmi Al-Mufti. Al-Hersh era membru al Organizatiei Abu Nidal (OAN), iar arma si munitia ii fusesera furnizate de Mustafa Said Hasan Al-Khardali, un alt membru OAN.
• 1985 – o masina-capcana a explodat la Universitatea Politehnica Bucuresti, in cartierul Grozavesti, provocind moartea a doi ofiteri USLA. Atentatul a fost revendicat de organizatia Fratii Musulmani si a implicat patru membri ai acesteia: irakienii Hassan Adil Al-Ali si Tarek Awad, sirianul Haytham Rahmeh, poreclit “Doctorul”, si iordanianul Ibrahim Ali Ahmad Dawood.
•• 1996 – Ali Safwan Mohsen,student, membru Hezbollah, a fost depistat in Romania de ofiterii BA. Acesta a facut parte din grupul de comando implicat in deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, in 1995.
• 1998 – o bomba artizanala a fost descoperita sub Podul Izvor din Bucuresti, cu putin timp inainte de Ziua Nationala. Atentatul nu a fost revendicat.
• 2000 – o bomba artizanala a fost descoperita la Craiova, in WC-ul unui vagon CFR. Aceasta a fost dezamorsata cu 15 minute inainte de momentul exploziei. Este primul atentat cu bomba din istoria CFR.Sunt banuiti studenti arabi.
Aparitia unei unei coloane arabe intr-o regiune plina de instabilitate a Marii Negre este inacceptabila.                                           
Doctrina americana este clara.Cei care se aliaza sau sponsoreaza terorismul sunt terroristi. Vizita in Siria la doua zile inainte de atacul american asupra bazelor de terosti,arata cu cine se aliaza Basescu. Indiferenta fata de profanarea mormintelor evreiesti, a aratat lumii civilizate….. cine este Basescu. Sponsorizarea unei expozitii, Al Queda la ICR ,New York realizata de un student arab Omar Marvan Abaki arata….. pana unde poate ajunge presedintele. Desecrarea unor menore, simbol sacru al credintei evreiesti ,avind la colt de strada Anti Defamation League (la zece saptamani de la inchidederea oficiala), intr-un oras cu trei milioane de evrei ,descopera insa un extremist periculos,departe de normele lumii civilizate. Atragand animozitatea occidentului,din ce in ce mai izolat, acestuia nu-i ramane decat sa se pregateasca pentru  vizita (nu de mult confirmata) in Iran. Concidenta face ca aceasta sa fie si ultima vizita oficiala, a lui Nicolae Ceausescu. Sa-i uram deci drum bun.
Robert Horvath  New York

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.