Ibric. Apă. Cafea. ( am eu cafeaua mea specială). Zahăr doar o idee. Foc. Boloboroseală. Gata. Las să se aşeze zaţul. Intru pe blogul bunului meu prieten Constantin Gheorghe. Citesc. Asta:
E un cretinism total! Mă repet, dar citiţi şi voi asta (mulţumesc, Turambar!) şi judecaţi: cineva care ia opt mii de voturi, Adriana Antipa, pierde mandatul, iar Gorghiu Alina, cu trei mii trei sute, intră în Parlament? Hai să ne ducem dracului la culcare!
E un link acolo. Acest link, spre Turambar. Citesc şi acolo. Inox ! Ce lege deşteaptă au făcut ăştia. Ce-mi place mie uninominalu’. Seamănă cu şaorma. Adică miroase bine, arată bine în poză, da’ când consumi îţi fuţi pateul şi te umpli de tot felul de alea pe haine.
Mai citesc la prietenul Constantin Gheorghe şi despre unu’ Koto Iosif. Pui de dac. Oltean după nume. Sau o fi lipovean. Pe urmă dau peste chestia asta la prietenul Bădin. ( ce de prieteni am !).
Deci Koto ăsta a devenit deputat cu exact 34 de voturi. Ceea ce îi dă lui nea Stere un elan teribil. Aşa stăm.
Bag un tutun lângă cafea ca să se bucure celula hepatică şi zic ca Moshe, care zice ca Bibanu: „Vedeţi? Nu mai e! El o are, dar noi nu o vedem, pentru că o are la spate !”.
Că eu am zis dintotdeauna că votul uninominal e o idee cretină, n-are sens să mai repet. Că Băsescu iubeşte ideile cretine, iar e inutil să mai spun. Că toţi bulbucaţii noştru cu imunitate s-au îngrămădit ca musca pe rahat să laude virtuţile sistemului uninominal, parcă aş zice-o. Că mongoloizii de prin sereleurile societăţii … civile carevasăzică şi-au tatuat pe omoplatul costeliv „Cristy <inimioară> uninomy !” o zic sigur. Acum au ajuns la faza la care proximitatea căcatului şi ventilatorului nasc fenomene maro-stropit. Şi urlă toţi politicienii pulii de stupoare, indignare şi bâzdâc ! Adică fac o lege de căcat, promovează un sistem imbecil şi tot ei sunt nemulţumiţi. Ce demonstraţie mai bună vreţi că avem o clasă politică populată cu oligofreni ? Ăştia nu sunt în stare să îsi facă o lege nici pentru ei ! Şi se vor votaţi. Şi mulţi dintre ei au fost votaţi ! Vai de pula noastră ! Şi vai de curul lor ! Sau invers ?
UPDATE: Fratele Crivăţ stă cu tiutiunu’ în bot şi caută locu’ de băgat tirbuşonu’. Căutatul e una. Găsitul alta.
Boss,lansez un apel disperat:Sa ne ocupe dracului cineva,ca ne ducem p… de suflet cu dementii astia!
Păi ne-au ocupat deja ! Imbecilii !
Hai ca-mi asasinasi visul de a fi si noi un canton elvetian sau un land geman.
Land, canton… nu. Mărcuţa !
Bre, eu din toata futerea asta, am inteles un un lucru.
Nu ala cu organu’ mare, castiga, ci cel cu el mic si jucaus.
Aka, pilda asta de înţelepciune coitală s-ar putea aplica şi în cazul uninominalului cu muci în barbă. Da’ aici nu mai contează nici măcar factorul zbenguială, totul începând să semene cu un fel de pleznit de babaroase la perete.
Mordechai, am incercat sa ma exprim cat mai …artistic.
N-am vrut sa pomenesc de diareea nationala. Ca iar pomenesc de cantitate. Nu aia e importanta, ci imputiciunea sa.
Mordechai,
Am pus la mine o oarece explicaţie a aberaţiilor. Probabil că nu o să îiţi placă concluzia, dar cred că argumentele sunt pertinente şi mai ostoieşte revolta.
lasa bre, ca e de bine 😀
ceata in care i-a bagat pe toti politicienii ma amuza la maxim.
a iesit deja ceva bun din treba asta: niste jigodii au ramas pe dinafara (exemplele de jigodii sa si le dea fiecare, dupa simpatii :D)
orice sut in cur pe care il primesc stimabilii (si mai ales alea pe care si le trag singuri, sau intre ei) e binevenit.
p.s. pacat ca a prins Manechinu, pana la urma… faceam pe mine de ras daca isi lua o poarta in freza. deh, asta e, macar si-a inmaronit pantalonii putin.
ura.
Explicaţia ostoieşte. Nu argumentele. Asta ca o scuză…
@ aka
Acum îţi dau dreptate:)
@ Confucius
Bre, am purtat discuţia de atâtea ori că m-am plictisit. M-am plictisit. Nu mai departe ieri am explicat ce şi cum.
Un rahat e un rahat indiferent cum vrei să îl împachetezi.
@dracu
Nu ştiu care-s jigodiile rămase pe dinafară, da’ mă uit la marile câştiguri: Udrea, Prigoană…
Mi se rupe. E ţara voastră. Faceţi ce vreţi din ea.
Pai unu la mana ca asta nu e uninominal. basescu iubeste ideile cretine, asta e clar, dar nu pe asta a iubit-o, ci pe aia in doua tururi care era uninominal. asta e o strutocamila pentru ca asa s-a vrut de Maria Sa parlamentul. acum partea aia buna e ca nu mai avem vadimi. partea proasta e ca inca mai multi votanti o sa se simta nereprezentati si o sa avem o prezenta la vot si mai mica.
Aia în două tururi e la fel de genială. Înseamnă să ignori (teoretic) voinţa a 49% din electorat. Şi, matematic e posibil, să te trezeşti cu un partid unic, cu doar 50% plus un vot.
E posibil, dar macar era vot uninominal si stiam una si buna. Oricum nu ii inteleg pe politicieni de sunt nemultumiti ca din cate stiu eu asta au votat.
Cum spuneam: am tot frecat tema. Ce să ne mai frecăm întrebându-ne ce-ar fi fost dacă nu era roata pătrată şi era triunghiulară ? Asta e !
Climaxul actiunilor unui ego tarat (sorry for off topic)
Daca am contabiliza sau inventaria rezultatele obtinute in patru ani in activitatea prezidentiala, la capitolul „succesuri” am fi nevoiti sa trecem zero, nada, nimic, niente etc in timp ce la capitolul „esece” ne-ar ramine pixul fara pasta, atit pe plan intern cit si pe plan extern.
Inscaunat la putere pe post de locomotiva Pacific, la greu alimentata cu carbuni de o gasca de „intelectuali” pusi pe capatuiala si de un val de simpatie populara generata de speranta izbavirii neamului de coruptia epidemica ce macina societatea romaneasca ca un cancer, croit pe fapte mari menite sa-i aduca, prin infiintarea unui partid personal, fara nicio doctrina, alta decit inavutirea clientelei politice si vendeta si eliminarea clanurilor mafiote rivale si care ajuns la putere sa-i ostoiasca setea de reinviere a totalitarismului despotic in Romania, presedintele basescu a asistat neputincios la transformarea „Pacificului” intr-o biata „Mocanita”, capabila sa traga dupa sine cu putin mai mult de doua milioane de voturi pentru partidul ce zi de zi si ora de ora isi clama cu obstinatie bolnava si tupeu puterea de a obtine peste 45% din preferintele electoratului roman, strivind totodata Opozitia.
Umilit de rivalii politici, care nu numai ca nu au disparut in conditiile unui vot uninominal aberant din punct de vedere al efectelor produse, dar s-au si intarit si au capatat legitimitatea atit de des invocata de Ales, in pofida tuturor hartuielilor unui DNA ce timp de patru ani a functionat pe post de Gestapo la dispozitie cotrocenista, pus la coltul de rusine de rezultatele recentelor alegeri, avind in fata perspectiva ca in alegerile prezidentiale sa se afle in vizorul preferintelor electorale al unui foarte mic procentaj din intentiile de vot (cu putin mai mult de 2 milioane de alegatori), presedintelui jucator al Romaniei i-a mai ramas doar un septar in mineca, o palida consolare pentru un ego lovit din toate partile, atit de catre opozantii politici pe care visceral ii trateaza drept dusmani personali, cit si de catre un electorat care se indeparteaza si se delimiteaza pe zi ce trece de actiunile sale haotice care au transformat tara intr-un circ continuu, septar reprezentat de posibilitatea de a nominaliza primul ministru al viitorului guvern.
Chiar si aceasta posibilitate vine in urma fortarii fara nerusinare a textului constitutional si a interpretarii acestuia functie de necesitatile sale.
Suspans hollywoodian de filme de categoria a 3-a, atitudine imperiala, tinere cu dintii de osul nominalizarii primului ministru etc. reprezinta ingredientele cu care iubitul nostru presedinte spune unui popor intreg ca acesta este la discretia unui singur om. Nu conteaza ca nu acesta este spiritul Constitutiei, gindita si intocmita tocmai pentru a se evita astfel de situatii care au tinut tara in bratele comunismului totalitar aproape cincizeci de ani si care au sciorbit pur si simplu o generatie intreaga de romani, ceea ce conteaza este satisfacerea vanitatii si orgoliul personal al unei mediocritati, care imbatata de setea de putere intretinuta de odele osanaliste ale unei media aservite si inconstiente, incearca pe ultima suta de metri o revansa tardiva si imbecila indreptata impotriva celor care patru ani de zile au constituit pentru setea lui de marire un lest, imposibil de aruncat, ce l-a mentinut totusi in limitele unei democratii caracteristice statului de drept.
Mai mult ca sigur ca vom asista (din nou neputinciosi) la instalarea unui guvern dupa „pohta si vointa” Alesului, un guvern marioneta, tras fara rusine de ate de papusarul cotrocenist si ale carui actiuni nu vor fi nicidecum indreptate catre diminuarea si eliminarea efectelor crizei prin care va trece Romania, ci pentru recuperarea inmiita a investitiilor pecuniare facute de clanul pro-prezidential in aventurile politice ale acestuia concomitent cu sporirea „slavei” lui Zeus in vederea obtinerii unui al doilea mandat prezidential.
Sincer sa fiu le pling de mila in aceste zile, repezentantilor mass-media, care se dau de ceasul mortii ba prin presa scrisa, ba pe ecranele tevizoarelor, incercind sa desluseasca ce are iubitul nostru presedinte in cap, atita timp cit acesta ne-a dat de multa vreme de inteles ca nu are nimic altceva decit un nou mandat prezidential in conditiile rafuielii mafiote cu concurenta si a umplerii buzunarelor clientelei politice.
De aceea, indiferent de legile tarii, de vointa clar exprimata prin vot uninominal de care electorat, de legile celor sapte ani de acasa etc. Alesul va face tot ce „va vrea” muschii lui, convins fiind ca nu va intimpina absolut nicio piedica venita din partea unei clase politice fericite recent inscaunata in fotoliile alesilor neamului.
Despre popor nici nu poate fi vorba, acesta a ramas din nou „El cu El”!
Asa Sa Ne Ajute Dumnezeu !
Marcus, cinstit să fiu nu m-ar deranja ideea aia de guvern marionetă. Dacă asta ar însemna oleacă de linişte şi stabilitate. Dacă astfel guvernarea s-ar ocupa de multele probleme şi nu doar de borduri şi luxtenării.
votul uninominal pur (eu) gasesc ca e o prostie cu premeditare. exemplu cel mai bun e ca el este folosit în franta ca sa nu intre în veci frontu lui le pen în parlament. si nu intra. ca atare ramîn nereprezentati de nimeni milioane de votanti. dar , daca ideile frontului le iei si le schimbi ambalajul si spui ca vin de la dreapta ( sau stînga cîteodata) sunt pasabile. asa ca tot hotie e.
asta ce s’a nascut din spuma gîndirii societatii civile românesti & vechiul parlament, ce l’a aprobat fara sa’l citeasca, bate tot în materie de cretinism. as vrea sa stiu daca teoretic e posibil sa ajungi parlamentar cu un singur vot, al tau. stie oare careva sa ma lamureasca? ca daca da, asta ar spune totul despre uninominalul românesc. ( acu’nici 34 nu e un numar urias, cam cît se strîng la un barbut cu tot cu spectatori- nici macar un autobuz nu umpli ca sa fi acuzat de operatiunea respectiva)
Bre, Ciupi, fix de grija lu’ Le Pen mor eu. De fapt mi se rupe şi de votul uninominal, pe liste, sau pe uşa de la wc. Că mi-s cancist. Da’ zău mă zgârmă cum se vaită ei că ce lege de căcat au făcut tot ei.
Ăla cu 34 de voturi e de poveste. Şi la o nuntă de orfani strângeai mai mulţi.
In lume sunt multe mari minuni!!!
Minuni mai mari ca omul nu sunt!!!
Greşit, au greşit grecii !!
In lume nu e minune mai mare decât clasa politica din romanica. Conform principiului ” fa cruce fa sa nu visezi!!!
http://www.trilulilu.ro/ochiulpesticla/a4f73f9047355d
no, pai sa ti le zic io pe ale mele:
am scapat de urmatorii:
WC Tudor cu Rromania lui Mare, Jiji cu turma lui de mioare, Matusa Norica, cretinul de Sergiu Andon, retardatul de Bolcas, porcul de Paunescu, hotzul de Pacuraru. si inca altii cativa, mai marunti.
n-am scapat de (aici regret si io ca au intrat unii, numa ca altii decat aia de care regreti mata):
Bombo, nici de Felix, nici de Prostanac, nici de Manechin, nici de Guzgan, si de multi altii.
acu, dupa cum ziceam, e in functie de preferinte: matale poti sa te plangi ca a intrat o Branza (mare borfas asta, pe cuvant) si alti portocalii.
da sunt convins ca sunt si destui care n-au intrat, asa ca ai avea si matale motive macar de-o tzuica, daca nu de o petrecere in toata regula.
🙂
Dacă n-ar bîntui criza prin mirişte, nici măcar n-ar conta că guvernul e marionetă sau robot . Dar aşa, mi-e că păpuşarii nici nu se vor uita la scena noastră.
Cand am citit declaratia lui Stolojan cum ca asta e cel mai prost sistem dintre toate m-am uitat mmirat peste ochelari. Din doua motive. Ca PD-L avea avantaj fata de restul si pentru simplu motiv ca nimeni pana acum nu venise cu ideea ca e ca cel mai prost dintre toate inainte sa il puna in functiune. Adaugand faptul ca nu am auzit nici un argument care sa explice de ce e cel mai prost.
Si acum, exista un algoritm de redistribuire? Exista! Si-a batut cineva capul din toate partidele alea sa il inteleaga? Din toti inginerii membrii de partid nu e nici unul atat de pervers incat sa faca o simulara cu matlabu’ sa vada ce se intampla cand ponderile se balangane si voturile la fel? Da’ din toti analistii, samd ce mai tin partidele prin debara nici unul acolo cu o simulare mica cu doua partide si suma voturilor e constanta si ponderi variabile? Totusi… Unul singur… :d sa vina cu graficul si cu simularea inainte de alegeri si sa spuna ca uite bah ce se intampla daca e asa si pe dincolo…
Si ei vor sa faca strategii, bugete si ei singurul calcul care il stiu e ca „partea mea e x% din tot”.
@ dracu
Sergiu Andon a intrat. Şi nu-s de acord cu epitetele alea în toate cazurile.
Altfel, deh, se bucură fiecare de ce apucă.
@ Lucia Verona
Am notat adresa. Am scos-o din comentariu din motive evidente.
Revenind la subiect, tocmai pentru că ne-a data criza iama în ikebana zic eu că acum e nevoie de stabilitate şi coerenţă. Da’ păşuni grase murgul visează.
comic e ca mr koto o sa’i reprezinte în parlament pe românii din africa si orientul mijlociu ( unde de fapt a cîstigat unu Berkowitz) :)))))))))))))))
revin la ideea lui karakas : de ce trebuie reprezentati românii din strainatate în parlament? ai emigrat nene , asta e, cînti la alta masa; esti la treaba , la produs, pentru asta sunt consulate si ambasade. ce treaba are statul român sa hraneasca pe banii contribuabilului din tara pe unu care manînca saoarmaua la beirut? ca sa faca ce?
@ Pendulul lui Foucault
Bre, îi zici frumos din caval. mai că imi vine să îţi dau dreptate. Dar o prostie e tot o prostie, chiar dacă aveai timp să te pregăteşti pentru ea. Da’ nu e deloc obligatoriu să fim de acord. Oricum, argumentaţie valabilă. Jos pălăria.
@ ciupico
Mr. Koto n-ar decât să reprezinte fix pe cine vrea. Dintre ăia 34.
Cât despre povestea asta… eu am scris acum un an şi mai bine despre asta. Am primit mare muştruluială.
Prieteni, unuia dintre „fericiţi” i-a scăpat un porumbel: se ştia că 25% dintre mandate NU vor fi atribuite celor care au câştigat în colegii. Degeaba plâng, e prostie cu premeditare. Şi mai e ceva: Turambar a publicat prin septembrie-octombrie o simulare pentru Bucureşti. Se potriveşte al dracului de bine cu ce a ieşit de la urne. Nu-i credeţi mai proşti decât sunt, că greşiţi. Canalii, da!
Am văzut şi eu simulările de la Turambar. La ordine le-au cam nimerit. La procente… nu prea.
@mordechai: pai asta’i baiul, ca taman de asta se vor apuca si nu se vor lasa pina nu vor pune becuri pe toate bordurile terminate sau neterminate din Romania asimetrica. Este exact ziua de ignat, pomana porcului, cind pe motiv de iesire din criza, atit leiii cit si euroii vor lua drumul buzunarelor clanului asimetricpe motiv legal, de salvare a firmelor private cu comenzi si capital de stat. daca-mi dai un zece la compunere, iti spun si cui aartin firmele private.
sa fii iubit
marcus
Mordechai, cum bagi tu într-un model teoretic şpaga, pomana electorală, furtul la urne? Cum le ponderezi? Turambar a simulat folosind datele de la votul la locale.
Dar dincolo de astea, a fost premeditat acest sistem complicat. Care convine în special baronilor locali, ce-şi fac din deputaţi şi senatori vasali.
@ marcus
E foarte probabil. Da’ mai ştii?
@ Gheorghe Constantin
Păi, pe mine mă întrebaţi cum îmi bag ?:))
Eu nu vă contrazic, dar prea multă premeditare… nu cred să fi fost. Că 99% dintre ei habar nu au câte urechi au. Despre procentul ăla rămas… vorbim separat.
@ciupico
da io, de exmplu, care ca-n poveste, pe 3 sferturi capsunar numa, as avea dreptul la vot?
capsunar pe 3 sferturi inseamna ca traiesc 90% din an in Capsunia, da salariul imi merge in cont in Romania. si se cheltuie in Romania. unde nenea Tariceanu, reprezentantu statului, imi palmeaza rapid 19%. ca TVA.
si mai concret, capsunaru de mine munceste 2 ore pe zi, 6 zile pe saptamana, vreo 300 de zile pe an pentru statu roman; ca sa dea din banu meu tariceanu salarii de zeci de mii de euro la agentii, ordonante cu dedicatie, si sa faca cea mai scumpa autostrada inexistenta din lume.
deci, am si io dreptu la vot? sau is bun numa sa trag ca boul la jug pentru propasirea patriei?
p.s. chestia ca muncesc 2 ore in fiecare zi pt statu roman imi sta in gat la maxim….
@Mordechai: nu stiu daca ai vazut, dar tocmai a tinut nanobcul niste lectii de drept constitutional la tv, lectii bazate pe o logica-ilogica sau mai bine zis pidosnica.1. astazi nu mai este declarata dreapta invingatoare pentru a putea revendica dreptul la pm si nici ca la locale cei care au avut voturi mai multe, ci invigatori cu drept la pm sint cei cu mandate mai multe, adica pd-l. In virtutea acestui postulat nanobocist de sorginte cotrocenista, pd-l nu va negocia cu nimeni pina cind asimetricu nu va desemna pm, care pm se va apuca sirguincios, nu sa formeze un cabinet ci sa patroneze negocierile in vederea formarii unei majoritati. astia ori sijnt timpiti si boi, ori ne iau pe noi drept hai de mai sus. nu stiu de ce, dar inclin spre ambele variante.
sa fii iubit
marcus
ps inca mai astept un semn.
@ dracu
Bre, Ciupico e în aceeaşi situaţie. Am avut noi o discuţie veche. Aşa că vorbim despre chestii diferite.
Aia cu salariu care merge în cont în România şi nu se impozitează acolo unde se realizează venitul e cu adevărat originală şi absolut remarcabilă. N-am mai auzit-o.
@ Marcus
Să fie sănătoşi. Să facă ei guvern cu cine vrea muşchiu’ băsescului. Ca să ştie dracu’ de ce marcă banu’.
Asta e democratie, Mordechai?
Stiu oameni care, la fel, au intrunit majoritatea, dar nu au luat. Imi pare rau, e un sistem total nedemocratic.O zi buna!
E un sistem aiuritor, Corina. Şi dacă e să-l cred pe prietenul C-tin Gheorghe, nu e nimic întâmplător. Nu ştiu dacă e aşa sau ba. Dar e o aiureală totală.
Totuşi, un comentator a ridicat o obiecţiune de bun simţ. Sistemul era cunoscut. Legea publicată, Nimic nu i-a împiedicat pe candidaţii să le studieze.
Baiul e când discutăm despre informarea alegătorilor în această privinţă. Li s-a vânturat pe la nas abureala aiuritoarea a sublimului vot nominal fără să li se spună ce panaramă îi aşteaptă. Şi cum votul multora dintre ei va conta fix deloc.
@ dracu
daca esti (si) cetatean român ai dreptul la vot, normal, nu cred ca trebuie sa’ti explic de ce. daca esti emigrant si cetatean în alta tara atunci nu scuipi în supa care ti’o dau aia, ci te comporti ca un cetatean al acelei tari pe care liber ai ales’o si care a avut gentiletea si ti’a acordat cetatenia ei. ca român la munca afara, poti vota la ambasada , consulat unde stai ; dar explica’mi cu ce si cum te reprezinta un deputat ( senator) într’un colegiu din afara.
si eu stau doua luni pe an ( minim în românia) si eu trimit si investesc bani în tara dar nu ma obliga nimeni la asta. ( si apropos, eu mai stiu pe cineva care face smecheria pe care o faci tu ca sa aiba impozitare 16%, dar asa cum spune mordehai – cu exceptia muncitorilor transfontalieri- impozitele se platesc acolo unde muncesti si nu acolo unde încasezi cecul !) asa ca, eu nu vad cu ce ajuta un deputat pe cetateanul care l’a votat în românia, daramite pe unul de origina româna sau cu dubla cetatenie ce traieste afara. ala(depetat sau senator), manînca o pîine moka din banul românului de acasa.
@ciupico: ce vorbesti acolo. daca studiezi cu atentie lista candidatilor de pe diaspora o sa vezi ca de ex. Iosif Koto care a iesit deputat de Botswana are o legatura importanta cu cei pe care ii resprezinta: fix pula. Ca tot vorbeam de Botswana….
@Pendulul lui Foucault
fix… asa ma gîndeam si eu 🙂
foarte educativ si instructiv urmarea despre deputatul cu 34 de sustinatori puteti gasi la Andrei Crivat . deci acum astora de ne reprezinta pe noi diasporenii nu le trebuie un cabinet de deputat sau senator la locul faptei? plus decont la avion? plus diurna cînd e plecat în teritoriu? cine …dracu plateste?
http://www.andreicrivat.ro/2008/12/03/editorial-2/
@Dracu 🙂
Solutia nr. 1) Vino acasă si îl tragi pe dracu de coada sau pisica la alegere ca e democraţie.
Solutia nr. 2) te teleportezi pe pe alta planeta unde nu sunt impozite nu ştiu unde este, da cuta pe net ca poate găseşti!
@ciupico & mordechai
cre ca e o mica neintelegere:
io nu ziceam ca imi ia statu roman impozit 16% (ca nu imi ia, cica aia care is plecati din tara mai mult de 6 luni nu platesc impozit), ci ca salariul meu se cheltuie in romania.
dupa cum stiti in momentul in care cumperi orice scobitoare, ac, masina, etc, platesti 19% TVA.
impozitu mi-l plateste (pe plan local), in generozitatea lui nemasurata, imperialistu care ma exploateaza. 😀
ma rog, diferenta intre mine si cei care locuiesc in romania ar fi urmatoarea:
ei platesc impozit 16% la veniturile legale, SI TVA de 19% la aproape orice cumpara. plus maruntisuri ca fond de pensii, asigurari medicale etc.
io platesc numa TVA-ul.
avantaj io, da tot ma inerveaza ca muncesc 2 ore din cele 10-11 zilnice pt stat.
@ Ciupico
Crivăţ ştie, bre.
@lol
Haidi, bre !
@ dracu
Drace, ca vechi amici îţi spun o taină: în afară de bani mai sunt şi alte lucruri care contează.
@mordechai
coane, inainte de bani, pentru mine conteaza 2 lucruri: familia si sanatatea.
asa ca, sanatate, si sa ne traiasca familiile. si noi pe langa ele
gata, te las cu topicu asta 🙂
Să ne trăiască !