Adio, dar pantof cu tine

Preşedintele Bush are ieşirea din scenă pe care o merită. Prea puţin. Prea târziu.

George W. Bush este preşedintele care a dus America în mileniul trei. Exact. El. Omul a intrat definitiv în cartea de istorie. Este probabil cel mai inept şef de stat  care a existat vreodată. ( dar şi noi ne străduim ). Este unul dintre cei mai proşti oameni în viaţă. Şi un personaj care în condiţii normale ar trebui să dea socoteală pentru multe porcării. Desigur, asta nu se va întâmpla.

Oneşti fiind are trebui să recunoaştem că nouă, românilor, ne-a priit administraţia Bush. Ce spune despre noi faptul că nouă doar un moron la Casa Albă ne prinde bine ?

Acum mai bine de 40 de ani, un alt idiot, Hruşciov, bătea cu pantoful în masă la ONU. Peste nişte decenii, după dezintegrarea Uniunii Sovietice, un  preşedinte american este ţintă la tirul cu pantofi. Puteţi spune orice, dar nu că istoria nu are umor.

P.S. A fost încă un bun prilej de contemplare a proverbialei eficienţe a serviciilor speciale americane. Bun Serviciul Secret. Reacţie promptă. Vai de mama lor.

UPDATE: Marile spirite se întâlnesc. Dacă vă spun că nu e urmă de premeditare mă credeţi?

24 thoughts on “Adio, dar pantof cu tine”

 1. Nu m-am gindit decit ca Bushmen-ul are ceva reflexe , chiar daca creierul da rateuri.Oricum ne aminteam de el , chiar daca lua un pantof in cap sau nu . Interesant ar fi ca la serviciile secrete sa se predea si ore de dezarmat teroristi cu papuci in mina !
  plecatdeacasa.blogspot.com

 2. Păi de acum să vezi tu. Până acum nu aveai voie în avion cu forfecuţă de unghii, apă sau cremă de mâini. De acum nu mai ai voie nici încălţat. Chiloţii au şi ei potenţial terorist.

 3. @ Arsulici
  Vezi unde erau armele chimice de distructie in masa atat de cautate de US-Army ?

  @ Mordechai
  “S-or fi sictirit şi ăia de la SS de el.”
  Eu cred ca respectivul era SPP-ist sub acoperire. Isi testa colegii… 😉

 4. Mie mi-a plăcut reacţia celor care ii asigurau securitatea au fost infailibili, la fel ca la turnurile gemene erau oare tot de la CIA ?. Tradiţia e baza progresului brava la ei!!!!!!!!!!!!!!! :))

 5. @lol’s
  De cand latru eu ca turnurile cu pricina sunt to CIA ! Iata si alti adepti….
  Brava, frate ! 😉
  Dar, zic unii ca si criza asta ari fi tot de acolo !? 😕

 6. Am uitat sa zic dar pentru plăcerea ta adaug . postarea asta iese mâine dar poate citeşti. Cred ca agenţii CIA au reacţionat aşa pentru ca au făcut socoteala:
  1) Avem unu proaspăt pe Obama!
  2) Asta din galantar adică “Boschetul” este expirat, scos din garanţie, deci daca e scos din galantar, cu pantofi sau bombardeaua tot aia, paguba in ciuperci!

 7. @lol, Mordechai
  CIA se ocupa de provocarea atentatelor, nu de prevenirea lor. Iar in cazul de fata pentru CIA pantofii erau dovada unor arme chimice…
  Iar serviciul secret am inteles ca era in pauza de masa…..

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.