Acasăimprastiati-va!Primul ministru

Primul ministru

premier

By Ciupico & Mordechai

Vasile Dîncu: Nu ştiu dacă Emil Boc este o soluţie potrivită, dar este una înţeleaptă. ( Agerpre)

E scris adânc. Tare profund, Vasilică.

UPDATE: Sunt mic, dar dotat.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

28 Comments

 1. un boc (cacat) pentru linistea romanilor
  Sa te tii acum bataita la popou’ bocului cu nuielusa cotrocenista. Bre, daca si dupa tumba asta din care a iesit cu boc pe fata basescu mai gaseste pupinbotisti care sa-i stearga rahatul de pe muian, inseamna cachiar (voit), dobitocu’ asta s-a cacat in scaldatoare, sau e dat cu neamurile lu’ mama omida. Pai dupa ce mai bine de trei luni, ne-a tinut cu sufletu’ la gura cu ce mindrete de prim ministru de incredere ne cadoriseste el,. vine ruginitu’ si-i da cu mucii in suvita tunsa de-l rid si curcile unguresti si aviare pe deasupra. In opinia mea pupinbasistii ar trebui sa faca inventarul la cenusa din tara si sa inceapa sa-si faca freza cu ea, ca presedinte mai timpit ca asta, oricit s-ar stradui un popor nu cred ca ar gasi. Unde’i bre animalu’ politic, vizionaru’, strategu’ de vedea el binele poporului pe dupa orizont? Unde-s oamenii lui, aia dastepti si de incredere cu care ne salva Messia mioritica? I-a pus un petec de cauciuc lu’ boc (care se cam gaurise si dezumflase dupa alianta cu psd), l-a umflat cit sa se vada din scaunul de prim ministru si hop cu premierul minune la prostalau’ de roman. Sincer sa fiu, dupa magaria facuta de psd, nu prea mai aveam chef nici de mistouri, de lehamitea ce ma apucase. Acum nu pot sa zic decit multumesc asimetricule, omule mobra si nanobocului resapat, mi-ati readus pofta de a ride de cacatul pe care voi eufemistic il numiti politica si pe care-l serviti pupinbastilor pe post de solutii de inghitit pentru izbavirea neamului de criza ce vine kkatrina peste Romanica! Aferim papagalilor mi-ati facut ziua!

 2. Stii cum e PDLu e plin de lideri cu personalitati marcante, ai de unde sa alegi. Si pin’ la urma Base n-are decit 2 pretini confidenti: dragastolo si minime. Al 3-lea ar fi AN 🙂 Nutzi are alte intrebuintzari…ce vrei, lume-ai prinsa cu treburi.

 3. E de ris, daca nu ar fi deprimant!
  Sper sa nu mai aud niciodata de Stolo! El si Base au intrecut orice masura. Sper ca D-zeu sa faca parte din partidul nostru, al oamenilor obisnuiti, si sa ne scape de ce e mai rau. A mai fost el cu noi si in urma cu 19 ani. Si era tot de Craciun!

 4. de la Bashina din capul statului n-a fost decit un pas pina la cacatul (boc) din capul guvernului. Fereasca Dumnezeu de-o vizita in tandem Basescu cu Boc(cacat) la prietenii nostri turci, ca intregesc aia tabloul, ne rid cu Curu’.

 5. @Arsulici, vremea buna o cunosti de dimineata, iar cacatu’ dupa bashina! vai de tarisoara asta ce-a ajuns sa fie condusa de’un cacat (fie el si diaree) si o basina puturoasa si fisiita.
  sa fii iubit
  marcus

 6. Rabii fac ce fac si dau ca Iremia cu oastea in gard!!. Aceasta postare e o mea culpa fata de cacanari, vidanjori, lucrători la salubritate, vis a vis de postarea mea de mai sus. In prostia mea i-am comparat cu clasa politica Româneasca. Cacanarii sunt oamenii care in copilăria mea o data sau de doua ori pe an umpleau curtea casei cu miros de rahat dar după doua ore in curte mirosea iar a meri, vita de vie, si gata. Ca si alte categorii profesionale pe care le-am pomenit au asigurat pentru mine o viată confortabila, bunica ii omenea cu un cozonac o glaja de vin si un ciocănel de ţuica la botul calului. Câştiga probabil ei cel mai curat ban de pe planeta. Clasa politica Romaneasca? Liber la cine vrea sa înjure!! Orcine licitează in sensul ăsta merg si eu o tura, doua!! Nu încep eu cu injuratul ca sa dau liber la concurenta am un CV de speriat in sensul ăsta(am si studii in sensul ăsta in Crangasi si in Balta Alba)!!!!!!!!!!!

 7. Cand a fost propus Stolojan am zis: Doamne, un premier mai inadecvat (ca sa nu zic altfel…) nu se putea… Am grshit… iertare ! Se putea…
  Mi-e dor de Tariceanu! Culmea, nu mi-a fost prea simpatic cand era premier… Mintea romanului cea de pe urma…

 8. Rabii nu ţi se pare ca Stolojan i-a transmis lui Basescu „Ba pe a matii” vis a vis de formularea pe care a făcut-o ca se retrage ca sa dea liber tinerilor. Pe care ii doreşte Popey?.
  S-a schimbat Licuriciul după vizita primarului Americii, întreb si eu ca prostul!! 🙂

 9. APEL CATRE TOTI CETATENII OFICIALI DIN ROMANIA SI APEL CATRE TOTI CETATENII DIN TOATE TARILE DIN TOATE CONTINENTELE SI APEL CATRE TOATE FORURILE SI INSTANTELE INTERNATIONALE
  (Cuprinsul acestui document in pagina 37)
  15-12-2008

  CETATENE MARKO BELA ,CETATENE GYORGY FRUNDO,CETATENE LASZLO TOKES care sunteti in constienta de sine membrii al Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida si care actionati la cererea conducatorilor Retelei inumane rasist nazist hortyste pentru exterminarea populatiei Romaniei si care actionati si pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei, rugam sa declarati adevarurile pe care le cunoasteti catre Conducatorii Romaniei si catre Forurie si Instantele Internationale ,adevaruri despre spionii straini rasist nazist hortysti care se afla in Romania si care va cer actiuni ilegale impotriva Romaniei ca Stat Unitar si actiuni ilegale impotriva populatiei Romaniei,numai declarand aceste adevaruri va veti salva familia si etnia maghiara din care faceti parte de la disparitie in totalitate.

  DOMNILOR OFICIALI DIN TOATE INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT ALE ROMANIEI,
  DOMNILOR OFICIALI DIN TOATE TARILE DIN TOATE CONTINENTELE,
  DOMNILOR OFICIALI AI FORURILOR INTERNATIONALE,
  DOMNILOR OFICIALI AI INSTANTELOR INTERNATIONALE,

  DOMNILOR CETATENI DIN TOATE TARILE SI DIN TOATE CONTINENTELE ,

  DOMNILOR CETATENI AI ROMANIEI DE NATIONALITATE ROMANA SI DIN TOATE ETNIILE CONLOCUITOARE,

  Subsemnata Donciu Maria domiciliata in orasul Galati,din strada Ep.Melchisedec Stefanescu nr.13 B,Bloc A1,APT.8,Galati ,Romania , care sunt cetatean roman de etnie rusa,nascuta pe 24-11-1951 in satul Geaferca Rusa(Caprioara) din judetul Tulcea din Romania,din parintii Ivanov Ionel si Ivanov Mihailov Elisabeta nascuta in satul Geaferca Rusa din parintii Mihailov Pavel si Mihailov Ana si din bunicii Mihailov Vasile si Mihailov Iacob Oxana,
  subsemnata si familia si rudele noastre si populatia Romaniei inca mai suntem terorizati si omorati prin armele interzise cod 200L12XD tip calculator pentru distrugere in masa si individual la orice distanta fata de arma si prin orice procedeu de distrugere cunoscut si necunoscut de catre toti oamenii, suntem terorizati si omorati de catre membrii si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care este o retea inumana extrem de cruda si extrem de perfida din care fac parte si majoritatea conducatorilor politici si militari ai Germaniei si Ungariei si suntem terorizati si omorati si de catre Banda ilegala complice organizata international dar care este infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre unii dintre conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care sunt sadici,cinici ,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi.

  Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria in complicitate cu Banda ilegala complice organizata international dar care este infiintata si condusa din Germania si din Ungaria spre extrema cruzim si spre extrema perfidie, au omorat in ultimii 20 de ani peste 250 de persoane din familia si rudele noastre din Romania cu numele de familie Mihailov,Ambrozie,Iacob,Leonte Irimia,Dragan,Tertis,Ivanov,Donciu ,Petrov,au exterminat aproape in totalitate rudele noastre emigrate cu numele de familie Mihailov,Ambrozie,Iacob,Leonte,emigrate inainte de anu 1940 si dupa anul 1940 in Australia,in Canada,in USA ,rude care s-au nascut majoritatea in satul natal al subsemnatei Caprioara(Geaferca Rusa) din judetul Tulcea din Romania si s-au nascut unii dintre ei si in orasul Balti din Basarabia si atentionam ca paratii in ultimii 20 de ani au exterminat si au distrus aproape in totalitate satul natal al subsemnatei care este satul
  Caprioara(Geaferca Rusa) din comuna Hamcearca din judetul Tulcea si care este satul natal si al rudelor subsemnatei emigrate ,si paratii au exterminat aproape in totalitate rudele mele emigrate si au omorat si din urmasii rudelor emigrate ,au omorat in ultimii 11 ani si 17 colegi de serviciu ai subsemnatei care erau majoritatea tineri ingineri fara probleme de sanatate ,au omorat 15 profesori si conferentiari doctori din Facultatea de Mecanica din Universitatea Dunarea de Jos din orasul Galati care au fost cadre didactice ai subsemnatei care majoritatea au fost omorati prin moarte subita provocata spontan prin armele interzise din Germania si din Ungaria,paratii au omorat in ultimii 11 ani si 15 vecini ai subsemnatei,si paratii au omorat in ultimii 11 ani si peste 15 angajati cu grade militare mari din SRI (Serviciul Roman de Informatii)din orasul Galati din Romania.

  In ultimii 20 de ani au fost omorati in Romania peste 2 milioane de cetateni ai Romaniei prin armele interzise cod 200L12XD fabricate ilegal si folosite ilegal de catre membrii si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si din Croatia folosite si de catre Banda ilegala complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria .

  Incepand cu anul 1955 Reteaua ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si complicii lor organizati ilegal in Banda au omorat peste 1,5 miliarde de oameni pe intreg Pamantul prin armele interzise cod real de program de distrugere cod 200L12XD.

  AVERTIZAM
  PARATII citati nominal succint si in prezenta care majoritatea au folosit si folosesc in continuare armele interzise cod 200L12XD pentru crime si terorisme si care in complicitate unii cu altii au escrocat si furat peste 20 de miliarde in valuta a Crucii Rosii Internationale si au escrocat Crucea Rosie din Romania si au escrocat si Statul Roman de peste 2 miliarde in valuta trimisi pentru sinistratii din Romania in urma cutremurului din 4 martie 1977 si trimisi pentru sinistratii in urma inundatiilor din Romania,cataclisme care su fost provocate tot de catre parati prin armele interzise cod 200L12XD cu scopul ca sa escrocheze si sa deturneze fondurile de ajutor pentru sinistratii din Romania in folos propriu al paratilor diin Germania,din Ungaria,din Croatia si ddin Romania,folosindu-se de armele interzie cod 200L12XD si folosindu-se si de inscrisuri false si folosind fraudulos insemnele oficiale ale Crucii Rosii Internationale si folosind fraudulos si insemnele oficiale si efigiile oficiale ale Romaniei,

  Paratii citati si in prezenta si reclamati de subsemnata mai detaliat si in Memoriul pe care l-am transmis repetat si Institutiei Dumneavoastra incepand cu anul 1998 ,paratii au escrocat si au furat si peste 1 miliard in valuta si au escrocat si bunuri imobiliare cu valoare mare de la rudele emigrate ale subsemnatei cu numele de familie Mihailov,Ambrozie,Iacob,Leonte ,Irimia emigrati inainte de anul 1940 si dupa anul 1940 in Australia,in Canada si in USA si a caror urmasi au emigrat din aceste Tari dupa anul 1989 in Tari din Europa mai aproape de Romania,paratii i-au escrocat si furat cu acte de identitate false pe numele rudelor noastre din Romania dar pe adresa paratilor din Galati,din Bucuresti si din Tulcea si i-au escrocat si furat si-i escrocheaza si acum cu identitatea paratilor si a rudelor paratilor declarandu-se rude colaterale ale rudelor din Romania ale rudelor noastre emigrate.

  Rudele noastre emigrate s-au nascut majoritatea in satul natal al subsemnatei care este Geaferca Rusa cu numele nou Caprioara din comuna Hamcearca din judetul Tulcea din Romania si s-au nascut unii dintre urmasii lor care au emigrat cu parintii lor s-au nascut si in orasul Balti din Basarabia din Republica Moldova.

  Avertizam faptul ca rudele subsemnatei emigrate care s-au nascut in Romania sunt impiedicati cu perfidie de catre paratii citati in prezenta ,sunt impiedicati de catre parati care toti au fost si sunt persoane oficiale din SRI Galati,din SRI a Romaniei,din MAPN a Romaniei si din Politia Galati si din Parchetul Galati ,sunt impiedicati sa viziteze Romania si satul natal Geaferca Rusa(Caprioara) din comuna Haamcearca din judetul Tulcea si sunt impiedicati ca sa isi cunoasca rudele reale din Romania dintre cei ramasi in viata din care face parte si subsemnata DONCIU IVANOV MARIA si mama subsemnatei IVANOV MIHAILOV ELISABETA.

  ATENTIONAM SI AVERTIZAM si
  Rugam din suflet cu adanca disperare sa dispuneti sa fie publicat zilnic acest document in toate mijloacele massmedia din Romania si din Tara in care locuiti, pentru ca toti cetatenii sa cunoasca atrocitatile care sunt fapte penale extrem de grave reale si care sunt cu mult mai grave decat le prezentam in cuvinte si rugam sa le publicati pentru ca fiecare cetatean din Romania si din celelalte Tari sa cunoasca adevarul despre existenta si folosirea ilegala armelor interzise de distrugere in msa cod 200L12XD, pentru ca fiecare cetatean din Romania si din fiecare Tara din toate continentele sa se straduiasca sa ajute cu adevarurile pe care le cunosc unii dintre ei despre fabricarea si folosirea armelor interzise cod 200L12XD ,sa ajute ca sa fie depistate si distruse armele interzise cod 200L12XD si sa ajute ca sa fie dovedita si desfiintata Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria care este o retea ilegala,inumana ,extrem de cruda si extrem de perfida si trebuie publicat acest document in toate mijloacele massmedia zilnic si oficial pentru ca cetatenii din fiecare Tara sa ajute si la dovedirea si la desfiintarea Bandei ilegale complice organizata international dar infiintata si condusa din Germania
  si din Ungaria ,condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie de catre aceeasi conductori sadici cinici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi care sunt in acelas timp conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si trebuie pubicate aceste documente si pentru ca fiecare cetatean sa ajute pentru localizarea si pentru desfiintarea lagarelor ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si din alte Tari in care au fost infiintate fraudulos de catre Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria fara stirea si fara acceptul Statului Tarii respective ,au fost infiintate lagare rasist nazist hortyste care sunt prezentate cu perfidie ca fiind inchsori ai CIA ai USA,lagare in care se fac expierente macabre si odioase prin armele interzise cod 200L12XD asupra copiilor si tinerilor furati din familiile lor din Tarile din Europa si din celelalte continente.
  Rugam sa impuneti sa fie publicate si descrise toate programele de distrugere a armelor interzise cod 200L12XD care sunt arme de distrugere in masa la orice distanta fata de arma si prin orice procedeu de distrugere existent pe Pamant, cunoscut si necunoscut de toti oamenii,rugam sa fie publicate aceste date si fapte pentru ca cetatenii din toate Tarile care cunosc dovezi despre existenta armelor inteerzise cod 200L12XD si care cunosc dovezi despre existenta lagarelor rasist nazist hortyste care sunt inumane si extrem de crude ,sa fie publicate pentru ca cetatenii din toate Tarile ddin toate continentee sa anunte conducatorii sociali,politici si militari din fiecare Tara si sa anunte Forurile si Instantele Internationale despre existenta dovezilor despre armele interzise cod 200L12XD identice si asemanatoare ca program de distrugere in masa care sunt fabricate,livrate si folosite cu coduri perfid alese si unele sunt fabricate si livrate fraudulos si ca nefiind arme si trebuie publicate si pentru ca sa prezinte dovezile pe care le detin unii dintre cetateni si despre existenta lagarelor ilegale inumane extrem de crude care sunt lagaree rasist nazit hortyste.
  Rugam sa impuneti sa fie publicat si istoricul armelor interzise cod 200L12XD si rugam sa dispuneti sa fie publicate si documentele de interdictie din 5 iunie nul 1948 si din ianuarie 2003 ,documente de interdictie a armelor interzise cod de program de distrugere cod 200L12XD si de interzicere a tuturor armelor interzise de distrugere in masa cu program identic sau asemanator de distrugere cod 200L12XD dar fabricate perfid si ilegal cu alte coduri de program ca sa induca in eroare Tarile care le achizitioneaza si ca sa induca in eroare si vama Tarilor in care Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria leau introdus fraudulos fara sirea si faara acceptu Statului Tarii respective.

  VA RUGAM SA AJUTATI EFICIENT SI IN REGIM DE MAXIMA URGANTA PENTRU CA TOATE FAPTELE INCRIMINATE IN ACEST DOCUMENT SUNT REALE SI SUNT CU MULT MAI GRAVE DECAT AM REUSIT SA LE PREZENTAM IN CUVINTE.
  Zilnic sunt omorati un numar din ce in ce mai mare de oameni in Romania prin armele interzise tip Calculator cod 200L12XD de catre membrii si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania , din Ungaria si din Croatia si de catre spionii straini si complicii lor din Romania trimisi ilegal in Romania din Germania si din Ungaria si din Croatia care sunt spioni de nationalitate germana,de etnie maghiara si de etnie macedoneni(aromani),trimisi ilegal din aceste Tari in Romania ca sa actioneze prin armele interzise si prin documente perfide dezinformatoare si de pe teritoriul Romaniei pentru exterminarea populatiei Romaniei si pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei.

  In ultimii 20 de ani au fost omorati in Romania peste 2 milioane de cetateni ai Romaniei prin armele interzise cod 200L12XD fabricate ilegal si folosite ilegal de catre membrii si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si din Croatia folosite si de catre Banda ilegala complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria .

  Incepand cu anul 1955 Reteaua ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si complicii lor organizati ilegal in Banda au omorat peste 1,5 miliarde de oameni pe intreg Pamantul prin armele interzise cod real de program de distrugere cod 200L12XD.

  AVERTIZAM
  Armele cod 200L12XD sunt arme interzise inca din 5 iunie nul 1948 de catre Forul ONU la cererea Marii Britanii si a fost reluata interdictia armelor cod 200L12XD si au fost interzise si toate armele cu program asemanator de distrugere sau cu program identic de distrugere dar prevazute perfid cu coduri false ,au fost interzise de catre Forul ONU si de catre UE si in luna ianuarie anul 2003,au fost interzise prin documente prin care se cere sa fie distruse in locul in care sunt depistate armele interzise cod 200L12XD si toate armele cu program de distrugere identic sau asemanator dar fabricte cu coduri false si in aceste documente de interdictie se descriu si programele de distrugere ale armelor interzise cod 200L12XD, pentru ca sa fie identificate si distruse armele interzise cod 200L2XD care incepand cu anul 1955 sunt fabricate toate ilegal cu coduri false si cu licente de fabricatie false ,sunt fabricate ilegal de catre firmele germane si de catre firmele ungare patronate oficial ilegal de catre Statul Germaniei si de catre Statul Ungariei si in aceste documente se descrie si Calculatorul pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 prin care se transmit mesaje scrise pe monitor de catre Personalitatile Celeste de pe Planeta Venus,mesaje prin care avertizeaza oamenii despre faptul ca daca nu se vor grabi sa distruga armele interzise de distrugere in masa cod 200L12XD ,va fi distrusa prin armele interzise de catre persoanele lipsite de discernamant care le folosesc ilegal,va fi distrusa intreaga viata si Existenta de pe planeta Pamant si implicit sau in acelas timp va fi distrusa intreaga viata si Existenta si pe celelalte 24 de Planete locuite din Universul nostru din care face parte si planeta Pamant.
  Pe planeta Venus locuiesc toti Sfintii Imparati si toti Sfintii nostri care in prima Existenta au fost oameni pe Pamant si au facut fapte bune pentru semenii lor si pentru ei insisi.
  ATENTIONAM SI AVERTIZAM
  ATENTIONAM ca subsemnata Donciu Maria sunt cetatean roman de etnie rusa nascuta in Romania si sunt roman prin simtirea,gandirea si faptele subsemnatei fata de populatia Romaniei si fata de integritatea Romaniei ca Stat Unitar,
  rugam sa interziceti si sa impiedicati sa se mai comita actiuni ilegale si
  atrocitati in continuare asupra subsemnatei si asupra familiei noastre ,ilegalitati si atrocitati care se comit de catre parati si in numele unora dintre Institutiile Statului de Drept ale Romaniei si se comit impotriva subsemnatei si impotriva familiei mele si se comit ilegalitati si atrocitati de catre parati asupra subsemnatei si in numele Forurilor Internationale NATO,OSCE si Comisia Europeana, Foruri care influenteaza negativ si deciziile celorlalte Foruri si influenteaza negativ si unele Instante Internationale referitoare la actiunile care trebuiesc sa se faca hotarat si nu se fac de catre Forurile si Instantele Internationale asupra Statului German si asupra Statului Ungar ,actiuni care trebuie facute in regim de maxima urgenta pe cale diplomatica prin care sa distruga armele interzise cod 200L12XD din Germania si din Ungaria si ca sa distruga liniile de fabricatie si proiectele armelor interzise cod 200L12XD si pentru ca sa desfiinteze in acelas timp si Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria si din Croatia care este o retea ilegala,inumana,extrem de ceruda si extrem de perfida si pentru ca sa desfiinteze si Banda ilegala complice organizata international dar care este infiintata si condusa ilegal spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria.

  AVERTIZAM SI ATENTIONAM
  Subsemnata Donciu Maria si familia mea suntem sechestrati si terorizati de catre parati prin arma interzisa cod 200L12XD ,respectiv subsemnata sunt sechestrata cu toata fiinta mea si cu simturile mele in arma interzisa cod 200L12XD ,sunt ghidata ca un robot aproape incontinuu, paratii incontinuu imi distrug creierul si imi vorbesc distructiv prin telepatul armei interzise cod 200L12XD,imi inregistreaza incontinuu prin armele interzise cod 200L12XD toate gindurile si actiunile pe care le intreprindem ,le inregistreaza prin arma interzisa cod 200L12XD si in somn ,arma care este incontinuu asupra subsemnnatei ,(si un cobai in laborator este mai liber si mai putin terorizat decat subsemnata si familia mea ) si paratii fac contraactiuni cu extrema perfidie si pentru ca subsemnata sa nu am credibiliate asupra faptelor reale extrem de grave pe care le reclamam,sa nu avem credibilitate fata de Conducatorii sociali,politici si militari ai Romaniei de la care cerem ajutor cu disperare inceoand cu anul 1998 cu dovezi din ce in ce mai complete si paratii fac contaactiuni si pentru ca reclamatiile noastre sa nu aiba credibilitate si fata de Forurile si Instantele Internationale la care cercem ajutor cu disperare incepandd cu anul 2000.

  Subsemnata sunt ghidata ca un robot in anumite actiuni fara putinta de a ma opune,
  si paratii din Germania,din Ungaria,din Croatia si complicii lor din Romania care sunt majoritatea de nationalitate germana,de etnie aromani si de etnie maghiara, mi-au provocat necazuri foarte grave de sanatate prin terorismul exercitat asupra subsemnatei prin armele interzise cod 200L12XD ,respectiv sufar de urmatoarele afectiuni provocate asupra subsemnatei prin armele interzise cod 200L12XD : mi-au provocat tumori pe creier, mi-au micsorat masa si volumul creieruui prin terorisme crude inumane asupra subsemnatei demonstrat prin tomografiile pe care le-am facut repetat ,mi-au provocat inca de la varsta de 30 de ani mastoza fibrochistica bilaterala cu adenopatii in axila(care sunt tumori la san si tumori in axila),mi-au afectat si cordul care este marit,mi-au provocat diabet care este la limita,mi-au provocat pielonefrita si litiaza renala si litiaza biliara ,mi-au provocat si imi provoaca hipertensiune si tensiune oscilanta,mi-au provocat si imi provoaca tahicardie , si in
  orice moment pot sa dispar din viata omorata prin arma interzisa cod 20012XD prin anumite procedee de distrugere in urma carora Tatal Ceresc nu poate sa ma readuca la viata,acum este un miracol zilnic de la Tatal Ceresc ,si este un miracol in fiecare moment de existenta a subsemnatei si a familiei mici a subsemnatei ,este un miracol faptul ca inca mai suntem in viata.

  Paratii au omorat repetat persoane din familia mea in prezenta mea,ma anuntau cu cinism procedeul prin care ii omoara si apoi ii omorau si au omorat si persoane straine care se aflau intamplator in prezenta subsemnatei si au omorat spontan in prezenta mea si alte fiinte vii.

  Paratii in prezenta mea au facut demonstratii a posibilitatilor de distrugere ale armelor interzise cod 200L12XD ,respectiv au distrus si bunuri materiale respectiv au crapat zidurile din locuinta mamei mele in prezenta mea si au incendiat obiecte fara sa fie aproape de surse de foc,si au ars si au destramat biochimic paturi din lina in prezenta mea in locuinta mea ,si au distrus prin dezintegrare obiecte in prezenta mea care dispareau spontan din mana subsemnatei sau din incaperea in care ma aflam,au destramat spontan pina la putrefactie peste viu in mana mea,si au distrus alimente proaspete in mana mea pe care le-au adus in stare de putrefactie spontan vazand cu ochii , au transmis miros pestilential diferitelor alimente si in spatiul in care ma aflam,

  Paratii m-au terorizat si ma terorizeza prin diferite terorisme distructive asupra corpului meu prin armele interzise cod 200L12XD ,respectiv mi-au ars prin destramare biochimica si 5 degete de la picioare pina la os in dureri de nedescris ,m-au ars in luna aprilie anul 1999 cind subsemnata ma aflam in trenul spre Bucuresti cand ma deplasam pentru audienta la Presedintele Romaniei si la Ministrul Apararii Nationale a Romaniei ,
  Si paratii prin armele interzise m-au trantit pe strada spontan ca pe un hopa mitica in pozitie dreapta nu incovoiata si m-au ridicat brusc tot ca pe un hopa mitica fara sa ma incovoi ,
  Si paratii mi-au distrus dinti spontan cu dureri sfasietoare ,dinti care au disparut cu totul ca si cum nu i-am avut niciodata si mi-au fracturat in dureri sfasietoare si mandibula inferioara in partea dreapta,si acum este fracturata nu s-a sudat corect,a ramas un spatiu intre oasele fracturate prin armele interzise tip calculator cod 20012XD.

  Paratii au filmat in prezenta mea prin armele interzise cod 200L12XD din lagarele din Germania ,au filmat obiecte in locuinta subsemnatei si apoi au transpus imaginile respective pe monitorul televizorului subsemnatei , m-au filmat si pe subsemnata prin arma interzisa cod 200L12XD din Germania si m-au transpus spontan pe monitorul televizorului subsemnatei ,paratii vorbesc prin gura mea cu cuvintele lor fara sa ma pot opune,mi se deschide gura automat si rostesc cuvinte care nu exista in vocabularul meu curent.si imi terorizeaza incontinuu si membrii familiei mele in prezenta mea prin toate aceste procedee dar in inconstienta de sine respectiv lor nu li se vorbeste prin telepatul armei interzise de catre parati si nu li se explica faptul ca sunt terorizati si prin ce procedee sunt terorizati..
  Doar fiului meu i s-a vorbit prin armele interzise cod 200L12XD in limba franceza si in romana cand emigrase in anul 2002 in Canada si fiul meu este terorizat acerb prin armele interzise si acum in Romania dar nu i se mai vorbeste prin telepatul armelor interzise.
  ATENTIONAM SI AVERTIZAM
  Subsemnata sunt omorata repetat prin armele interzise cod 200L12XD din Germania si din Ungaria ,sunt omorata de catre parati direct si prin complicitate , dar Tatal Ceresc ma readuce la viata si ma mentine in viata ca sa ajutam prin transmiterea dovezilor si prin reclmarea faptelor extrem de grave care se comit prin armele nterzise cod 200L12XD sisa ajutam si prin deschiderea de actiuni in Instanta ,pentru ca sa ajutam pe baza dovezilor obtinute prin cercetare corecta si prin actiuni in Instanta in care Institutiile de Cercetare penala a Romaniei sa prezinte dovezile obtinute prin cercetare corecta , pentru ca pe baza acestor dovezi Forurile si Instantele Internationale sa actioneze hotarat asupra Germaniei si asupra Ungariei ca sa distruga armele interzise cod 200L12XD de pe teritoriul Germaniei si Ungariei si din Tarile in care membrii si Conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste le-au introdus fraudulos fara stirea si fara acceptul Statului Tarii respective asa cum au procedat si in Romania,ca sa ajutam ca Forurile si Instantele Internationale pe baza dovezilor din Romania ,sa distruga liniile de fabricatie ale armelor interzise din Germania,din Ungaria ,din Turcia,din Begia,din Olanda din Romania si din celelalte Tari in care firmele germane si firmele ungare au deschis filiale pentru fabricat arme interzise cod 200L12XD si pentru fabricat arme interzise cod 200L12XD ca nefiind arme pe care le fabrica cu licente false fraudulos obtinute si le fabrica cu coduri false de program,si sa impuna si fabricarea de Calculatoare pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 cu care sa doteze fiecare Tara din Europa si din celelalte continente pentru ca Personalitatile Celeste de pe planeta Venus sa transmita cu acuratete fiecarei Tari in parte locul unde sunt ascunse arme interzise Cod 200L12XD si unde sunt ascunse si proiectele armelor interzise cod 200L12XD in fiecare Tara unde au fost ascunse de catre membrii si Conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria ,si sa ajute fiecare Tara ca sa fie distruse in locul in care exista ascunse armele interzise cod real 200L12XD fabricate toate cu coduri fale perfid alese si ca sa ajute in acest mod ca sa se elimine pericolul care exista in orice moment ca sa dispara intreaga Existenta de pe Pamant si din intregul Univers din cauza fabricarii si folosirii armelor interzise coed 200L12XD pe Pamant ,
  si subsemnata trebuie sa transmit dovezi si sa reclam faptele extrem de grave reale si sa dovedim si prin declaratiile sincere ale martorilor in Instantele din Romania si in Instantele Internationale sa dovedim existenta armelor interzise cod 200L12XD si existenta Retelei ilegale rasist nazist hortyste si existenta Bandei ilegale complice, pentru ca Forurile si Instantele Internationale pe baza acestor dovezi sa distruga armele interzise si liniile de fabricatie a armelor interzise din Germania si din Ungaria si din Tarile in care au deschis filiale firmele germane si ungare ,si pentru ca Forurile si Instantele Internationalen sa impuna hotarat Statului Germaniei si Statului Ungariei sa desfiinteze Reteaua ilegala rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care este o retea ilegala,inumana,extrem de cruda si extrem de perfida si ca sa desfiinteze Banda ilegala complice organizata international dar care este infiintata si condusa spre extrema
  cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre unii dintre Conducatori sadici,cinici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi din Germania si din Ungaria care sunt in acelas timp conducatori ai Retelei ilegale.

  AVERTIZAM SI ATENTIONAM
  Avertizam si atentionam faptul ca paratii personal si prin terte persoane au cerut cu perfidie prin Procuror complice din Galati ,au cerut eliberarea unui Certificat al starii de sanatate mintala a subsemnatei de la Spitalul Elisabeta Doamna din strada Traian din orasul Galati,certificat pe care paratii dupa ce l-au obtinut ,l-au masluit prin copiere repetata, au pastrat efigia spitalului ,numarul de inregistrare si data emiterii si au pastrat si semnatura si parafa medicului si au schimbat continutul certificatului , inlocuind textul scris de medic cu un diagnostic foarte grav si au si descris fals perfid modul in care se manifesta presupusul diagnosticul extrem de grav fixat de paratii care au masluit certificatul medical , l-au descris dezinformator paratii care au falsificat certificatul medical pastrand numarul de inregistrate si parafa medicului initiale ale certificatului medical emis de catre medicul de la Sectia de Femei care acum este medicul Popa Ionel.

  AVERTIZAM
  Avertizam ca paratii reclamati repetat de catre subsemnata in reclamatiile anterioare ,paratii personal si prin terte persoane au inaintat si au transmis Certificatul medical masluit dezinformator de catre parati ,l-au transmis tuturor Conducatorilor sociali,politici si militari ai Romaniei, care au anexat acest Certificat medical masluit la Documentele dezinformatoare pe care le-au primit Conducatorii Romaniei de la spioni straini transmise prin terte persoane ,documente cu rezolutii minicinoase prin care se afirma dezinformator si perfid ca nu exista arme interzise cod 200L12XD pe teritoriul Romaniei si se afirma dezinformator ca nu s-au dovedit existenta spionilor straini rasist nazist hortysti trimisi in Romania ilegal din Germania si din Ungaria ,documente dezinformatoare si perfide pe care le-au transmis apoi Conducatorii Romaniei indusi in eroare de catre parati,le-au transmis repetat in culpa conducatorii catre Instantele Internationale si catre Forurile Internationale .

  Conducatorii Romaniei sunt interpelati repetat de cate Forurile si Instantele Internationale ,foruri care le-au cerut repetat rezolutiile cerecetarilor asupra faptelor care sunt atrocitati extrem de grave comise de catre paratii reclamati corect de catre subsemnata repetat si catre Forurile si Instantele Internationale si
  Conducatorii Romaniei fiind dezinformati cu perfidie de catre paratii care-i inconjoara, dezinformeaza in culpa si ei Forurile si Instantele Internationale care ii interpeleaza repetat,dezinformeaza cu rezolutiile perfide dezinformatoare care le sunt transmise in continuare de catre parati direct si prin terte persoane in numele Institutiilor de cercetare penala din orasul Galati si din orasul Bucuresti din Romania si unii dintre Conducatorii Romaniei cand sunt interpelati sa reia cercetarile sunt dezinformati in continuare de catre paratii care ii inconjoara , si drept consecinta Conducatorii Romaniei interpelati , transmit Forurilor si Instantelor Documentele dezinformatoare si Certificatul masluit intocmit de catre parati fraudulos cu diagnosticul masluit asupra sanatatii mintale ale subsemnatei care in realitate sunt sanatoasa din punct de vedere psihic si am fost intotdeauana sanatoasa si lucida din punct de vedere psihic si mintal.
  AVERTIZAM
  Avertizam ca Instantele si Forurile Internationale datorita Certificatului medical masluit care le-a fost inaintat in anul 2008 repetat odata cu celelalte documente dezinformatoare, au determinat ca Forurile si Instantele Internationale sa nu mai aiba incredere deplina in reclamatiile si cererile disperate de ajutor ale subsemnatei prin care cerem sa inceteze atrocitatile comise prin armele interzise cod 200L12XD asupra noastra si asupra populatiei Romaniei si prin care cerem sa se actioneze hotarat pe cale diplomatica asupra Germaniei si asupra Ungariei de catre Forurile si Instantele ca sa distruga armele interzise cod 200L12XD care sunt fabricate ilegal fraudulos cu coduri si licente false de catre firmele germane si de catre firmele ungare patronate oficial ilegal de catre Statul Germaniei sii de catre Statul Ungariei si ca sa distruga proiectele armelor interzise si ca sa desfiinteze in acelas timp Reteaua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida si rugam sa se desfiinteze Banda ilegala complice organizata international dar infiintata si condusa din Germania si din Ungaria spre extrema cruzime si spre extrema perfidie,si rugam sa se impuna sa se fabrice Calculatoare pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 prin monitorul carora Personalitatilr Celeste de pe Planeta Venus transmit mesaje scrise oamenilor prin care le vor indica fiecarei Tari in parte ,cu precizie locul in care sunt ascunse arme si proiectele armelor interzise cod 200L12XD pentru ca sa fie distruse de catre persoane de buna credinta din fiecare Tara si astfel sa fie eliminat pericolul care exista in orice moment ca sa fie distrusa intreaga Existenta de pe Pamant si implicit sau in acelas timp ca sa fie distrusa si Existenta interegului Univers din care face parte si planeta Pamant.

  ATENTIONAM SI AVERTIZAM
  Conform Constitutiei Romaniei si conform Legii nr.51 privind Siguranta Nationala a Romaniei, fiecare cetatean roman indiferent de nationalitate si indiferent de etnie are obligatia si are dreptul sa apere Siguranta Nationala si Teritoriala a Romaniei.
  Rugam pe toti cetatenii Romaniei sa ajutati eficient si in regim de maxima urgenta pentru depistarea si distrugerea armelor interzise cod real 200L12XD fabricate ilegal si folosite ilegal cu coduri false si cu licente false si fabricate si folosite si ca nefiind arme desi sunt arme cod 200L12XD care distrug creierul uman si distrug stratosfera Pamantului si rugam sa ajutati pentru depistarea si dovedirea spionilor straini rasist nazist hortysti existenti ilegal in Romania care cu extrema perfidie si cu cruzime actioneaza pentru exterminarea populatiei Romaniei si actioneaza si pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei.

  AVERTIZAM SI ATENTIONAM
  Va avertizam si va atentionam ca paratul Director al SRI al Romaniei George Maior este cu adevarat membru al Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si Geroge Maior personal a facilitat cand a fost angajat in MAE a Romaniei si de cand este angajat in SRI a Romaniei ,a facilitat introducerea de arme interzise cod 200L12XD pe teritoriul Romaniei ,folosind fraudulos efigiile si insemnele oficiale ale MA si ale SRI a Romaniei si paratul George Maior cunoaste si el personal cateva depozite ilegale de arme interzise cod 200L12XD pe teritoriul Romaniei existente fraudulos fara stirea si fara acceptul Sttatului Roman ,pregatite pentru folosirea lor pentru un razboi civil fals sangeros pe care spionii straini si complicii lor vor sa-l provoace si in Romania cu scopul ca sa fie exterminata populatia Romaniei si prin armele existente ilegal pe teritoriul Romaniei si cu scopul de a provoca si armat dezmembrarea teritoriala a Romaniei

  Avertizam ca paratul George Maior poseda si in folosinta arme interzise cod 200L12XD pe care le foloseste pentru crime si terorisme.

  Este foarte grav faptul ca paratul George Maior inca nu este izolat in penitenciar.
  Fiind liber paratul George Maior si pentru ca este pastrat angajat in
  continuare in SRI a Romaniei, el comite fapte penale extrem de grave in continuare asupra populatiei Romaniei si impotriva Romaniei ca Stat Unitar Teritorial.

  AVERTIZAM ca toate faptele pe care le reclamam si in prezenta sunt reale si sunt cu mult mai grave decat am reusit sa le descriem in cuvinte.

  Persoanele care cerem ajutor cu disperare impreuna si prin Doamna Donciu Maria ,rugam sa dispuneti ca paratul George Maior fraudulos Sef al SRI al Romaniei si complicii sai din SRI si din MAPN si spionii straini rasist nazist hortysti trimisi ilegal in Romania sin Germania,din Ungaria si din Croatia reclamati nominal de catre noi si in prezenta ,rugam sa fie izolati in penitenciar ca sa fie impiedicati sa actioneze in continuare pentru exterminarea populatiei Romaniei si ca sa fie oprit ca sa mai actioneze cu extrema perfidie si pentru dezmembrarea teritoriala a Romniei si rugam sa izolati in penitenciare in incaperi separate si pe spionii straini reclamati de catre noi repetat care sunt cu adevarat spioni straini trimisi ilegal in Romania inainte de 1989 si dupa anul 1989 din Germania si din Ungaria ,
  care ilegal ,fraudulos s-au angajat cu identitate furata de la cetateni romani pe care i-au omorat prin armele interzise din Germania si din Ungaria in momentul in care au reusit sa se angajeze cu identitatea furata in Institutiile de Aparare ale Romaniei si in Institutiile Statului de Drept ale Romaniei si care s-au infiltrat cu perfidie si in Guvernul si in Parlamentul Romaniei ,spioni care actioneaza cu extrema perfidie si cu extrema cruzime pentru exterminarea populatiei Romaniei si pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei si rugam sa dispuneti ca sa fie interogati repetat si sa ajutati ca sa declare adevarul despre armele interzise cod 200L12XD existente fraudulos fara stirea si fara acceptul Statului Roman pe teritoriul Romaniei si sa declare datele si dovezile pe care le cunosc despre membrii si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si din Croatia ,care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida si sa declare datele si dovezile pe care le cunosc despre membrii Bandei ilegale complice organizata international dar care este infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre aceeasi conducator sadici ,cinici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi care sunt in acelas timp si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania ssi din Ungaria.

  Va atentionam ca paratul George Maior care este fraudulos Director al SRI al Romaniei ,fraudulos pentru ca una dintre diplomele de studii cu care s—a angajat in MAE si apoi in SRI a Romaniei este falsa si s-a angajat fraudulos si pentru ca acest parat este in constienta de sine membru al Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si este platit in valuta si in lei romanesti cu valori mari pentru atrocitatile si ilegalitatile pe care le comite impotriva populatiei Romaniei si impotriva Romaniei ca Stat Unitar si paratul este platit si pentru tradare de patrie si atentionam ca paratul George Maior pentru ca nu a fost izolat in penitenciar, actioneaza in continuare cu extrema perfidie si cu cruzime pentru exterminarea populatiei Romaniei prin armele interzise cod 200L12XD si actioneaza cu perfidie si pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei asa cum i se cere de catre complicii sai din Germania si din Ungaria si atentionam ca paratul George Maior a favorizat si introducerea frauduloasa de arme interzise cod 200L12XD in Romania cu documente false folosind fraudulos insemnele oficiale ale Romaniei de cand era angajat in MAE in Romania si de cand este angajat si in SRI a Romaniei si paratul cunoaste mai multe depozite ilegale de arme interzise pe teritoriul Romaniei pregatite pentru un razboi civil de catre parati si paratul George Maior foloseste si el personal arme interzise cod 200L12XD si este platit substantial in valuta si in lei romanesti pentru ilegalitatile pe care le comite si pentru atacul Sigurantei Nationale si pentru atacul Sigurantei Teritoriale a Romaniei ,pe care le ataca personal armat si cu extrema perfidie favorizeaza si atacul Sigurantei Nationale si Teritoriale de catre Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria si paratul distruge repetat probele despre existenta reala dovedita a spionilor straini rasist nazist hortysti pe teritoriul Romaniei ,probe care i-au fost transmise repetat de catre un grup de angajati in SRI Galati,din Parchetul Galati si din SIE a Romaniei ,grup care prin cercetare corecta au dovedit ca paratii reclamati ca spioni de catre subsemnata sunt cu adevarat spioni straini rasist nazist hortysti trimisi ilegal in Romania din Germania,din Ungaria si din Croatia, trimisi pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei si pentru exterminarea populatiei Romaniei.

  Rugam sa dispuneti izolarea in penitenciar a paratului George Maior si rugam sa dispuneti sa fie interogat repetat cu profesionalism pentru ca sa prezinte dovezile pe care le detine despre existenta armelor interzise cod 200L12XD pe teritoriul Romaniei si despre existenta spionilor straini rasist nazist hortysti ,trimisi in Romania ilegal din Germania,din Ungaria si din Croatia si sa prezinte dovezile pe care le are despre existenta Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si despre existenta Bandei ilegale complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si spre extrema perfidie din Germannia si din Ungaria de catre conducatorii sadici,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi care sunt in acelas timp conducatori ai Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria.
  ATENTIONAM SI AVERTIZAM
  Rugam sa dispuneti neantarziat izolarea in penitenciare si a urmatorilor spioni straini rasist nazist hortysti trimisi ilegal in Romania din Germania si din Ungaria cu identitate furata de la cetatenii romani pe care i-au omorat pe majoritatea dupa ce s-au angajat in numele cetatenilor romani in Institutiile Vitale ale Romaniei ,spioni reclamati de catre noi repetat nominal ,care sunt cu adevarat spioni straini si care sunt in libertate si actioneaza in continuare personal si prin terte persoane pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei si pentru exterminarea populatiei Romaniei.

  Respectiv rugam sa dispuneti izolarea in penitenciare a spionului strain Iuliu Winkler care este in realitate cetatean german de etnie maghiara nascut in Germania,format ca spion in Germania si care a fost trimis in Romania pentru dezmembrarea teritorial a Romaniei si pentru exterminarea populatiei Romaniei ,a fost trimis cu identitatea falsa de cetatean roman furata de la cetateanul roman de etnie maghiara Iuliu Winkler care a fost omorat prin armele interzise din Germania dupa ce spionul s-a angajat in numele cetateanului roman in Institutiile Romaniei si acest spion este fraudulos deputat in Parlamentul Romaniei si este fraudulos deputat in Parlamentul European si acest parat a folosit si foloseste arme interzise pentru genocid si crime odioase asupra populatiei Romaniei ,
  si rugam sa fie izolat in penitenciar si spionul LASZLO BORBELY , care este fraudulos Ministru al Dezvoltarii in Guvernul Romaniei desi este spion ungur de etnie mghiara,paratul Laszlo Borbely este in relitate cetatean ungur de etnie maghiara nascut in Ungaria si format ca spion in Ungaria si care a furat identitatea cetateanului roman de etnie maghiara decedat Laszlo Borbely,spioni care amandoi folosesc pentru crime si terorisme arme interzise cod 200L12XD pe care le au si in folosinta proprie,amandoi instiga etnia maghiara din Romania si celelalte etnii impotriva poporului roman ,amandoi actioneaza armat si prin documente perfide pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei si pentru exterminarea populatiei Romaniei,si rugam sa fie izolati in penitenciare si spionii straini rasist nazist hortysti maior fals NECULCE IOAN angajat in Centrul Militar Teritorial din MAPN cu sediul in strada Mihai Bravu nr.5 din orasul Galati din Romania, si spionul capitan fals NISTOR NICOLAE care este fost angajat in aceeasi Institutie a MAPN si care si ei sunt dovediti ca sunt cu adevarat spioni straini rasist nazist hortysti cu identitate falsa de cetateni romani ,cetateni pe care i-au omorat prin armele interzise tip calculator cod 200L12XD, dupa ce au reusit sa se angajeze cu identitatea lor in aceasta Institutie a MAPN cu sediul in strada Mihai Bravu nr,.5 din orasul Galati din Romania si acesti spioni actioneaza pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei si pentru exterminarea poporului roman si rugam sa izolati in penitenciare si pe ceilalti spioni straini dovediti ca sunt spioni trimisi din Germania ,din Ungaria si din Croatia care sunt angajati cu identitate falsa de cetateni romani in Institutii din MAPN a Romaniei ,in SRI a Romaniei si in alte Institutii vitale in Romania ,in care au introdus arme interzise cod 200L12XD pe care le folosesc spionii straini personal pentru genocid si crime odioase si de pe teritoriul Romaniei.

  AVERTIZAM SI ATENTIONAM
  Avertizam si atentionam ca faptele extrem de tragice reale si extrem de grave de nedescris in cuvinte pe care le reclamam nu sunt doar problemele tragice ale subsemnatei si a familiei si a rudelor noastre este si o tragedie generala suferita in inconstienta de sine si de catre populatiei Romaniei care zilnic sunt omorati in numar din ce in ce mai mare in Romania prin armele interzise folosite din Germania si din Ungaria dar atentionam si avertizam ca este tragedie generala care se comite incontinuu si asupra locuitorilor din toate Tarile din Europa si din celelalte continente de pe Pamant si asupra celorlalte 24 de Planete locuite din Universul noastru care si ele sunt atacate de catre persoanele lipsite de discernamant din Reteua ilegl rist nazist hortysta din Germania si din Ungaria care fabrica si folosesc arme interzise cod real 200L12XD care incepand cu anul 1945 exista doar pe Pamant si care sunt arme de distrugere in masa la orice distanta fat de arma sunt fiintele sau obiectivele vizte pentru c sa fie distruse si care sunt arme prevazute cu toate programele de distrugere cunoscute si necunoscute de catre toti oamenii pe Pamant.

  RUGAM CU DISPERARE
  Va rugm cu adanca disperare sa ne precizati caile de atac pe care trebuie le urmam in Romania si in Instantele Internationale ca sa fim ajutati eficient ca sa nu mai fim terorizati si omorati prin armele interzise ,si pentru ca sa fim liberi si pentru ca subsemnata si familia sa nu mai fim sechestrati si terorizati incontinuu cu tot corpul in programul armelor interzise cod 200L12XD si pentru ca sa nu se mai faca expierente macabre si odioase asupra noastra,asupra populatiei Romaniei si asupra celorlalte popoare prin armele interzise cod 200L12XD ,arme care sunt prevazute cu toate programele de distrugere posibile existente pe Pamant.

  Atentionam si avertizam faptul ca CPI,CEDO si Tribunalul Penal International de Prima Instanta si CURIA, nu ne pot ajuta eficient si pentru ca nu am finalizat nici un proces in Romania in toate Instantele care trebuie sa judece cauza in functie de competenta pe care o au si Tribunalul Penal International CURIA si Ombudsmanul European ne-a atentionat ca este obligatoriu ca sa avem si un avocat inscris in Barou in Romania care sa ne reprezinte ca sa poata TPPI si CURIA si CPI si CEDO sa ne ia in considerare plingerea,si deasemeni pentru ca s-a transmis Instantelor si Forurilor Internationale Certificatul medical fals al subsemnatei intocmit de catre parati care au pastrat efigiile,semnatura,parafa medicului si data de la certificatul emis de catre medic la cererea perfida a paratilor prin procuror complice,certificat in care paratii au inlocuit textul initial cu un diagnostic foarte grav si descris dezinformator perfid modul nociv in public in care se manifesta presupusa boala mintala a subsemnatei ,boala fixata in scris de catre parati nu de catre medic ,din acest motiv si Forurile si Instantele Internationale nu au incredere deplina in faptele reclamate de catre subsemnata,desi sunt fapte penale extrem de grave care sunt reale si care sunt cu mult mai grave decat subsemnata am reusit sa le prezentam in cuvinte.

  ATENTIONAM SI AVERTIZAM
  Ca sa inceteze genocidul si crimele odioase si celelalte atrocitati care sunt comise prin armele interzise cod 200L12XD asupra subsemnatei si asupra rudelor noastre si asupra populatiei Romaniei si asupra celorlalte Tari nu este suficient ca sa reclame doar subsemnata ,trebuie si Conducatorii sociali politici si militari ai Romaniei sa fie instiintati corect despre faptele extrem de grave reale pe care le reclamam ,trebuie sa nu mai fie distruse probele si dovezile pentru ca si Conducatorii sociali,politici si militari ai Romaniei sa ceara ajutor in numele Statului Roman si in numele populatiei Romaniei si in numele Romaniei ca Stat Unitar ,sa ceara ajutor Forurilor si Instantelor Internationale cu dovezile corecte despre spionii straini ilegali in Romania trimisi ilegal din Germania,din Ungaria si din Croatia pentru exterminarea populatiei Romaniei si pentru dezmembrarea teritoriala a Romaniei, si sa ceara ajutor si cu dovezile reale despre existenta armelor interzise in Romania introduse fraudulos de catre spioni si de catre complicii lor pe teritoriul Romaniei si care au fost introduse fraudulos si perfid de catre spionii straini si in Institutiile de Aparare ale Romaniei in care s-au angajat fraudulos cu identitate falsa de cetateni romani ,si Conducatorii Romaniei cu dovezile reale corect obtinute prin cercetare cu acuratete ,trebuie sa ceara hotarat Forurilor si Instantelor Internationale ca sa impuna hotarat Germaniei si Ungariei sa nu mai fabrice arme interzise cod 200L12XD pe care le fabrica ilegal cu coduri false si cu licente false si ca sa actioneze in regim de maxima urgenta pe cale diplomatica asupra Germaniei si Ungarie ca sa distruga armele interzise si liniile de fabricatie a armelor interzise si in acelas timp ca sa desfiinteze Reteaua ilegala rasist nazist hortysta din Germania,din Ungaria si dinCroatia si ca sa desfiinteze si Banda ilegala complice organizata international dar infiintata si condusa spre extrema cruzime si sopre extrema perfidie din Germania si din Ungaria de catre aceeasi conducatori sadici,cinici,inumani extrem de cruzi si extrem de perfizi care sunt si conducatorii Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria si ca sa impuna Germaniei si Ungariei si Forului NATO si Forului OSCE si CE (Comisiei Europene) ca sa nu mai impiedice fabricarea de Calculatoare pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 prin monitorul carora Personalitatile Celeste vor transmit mesaje scrise persoanelor de buna credinta din fiecare Tara prin care vor anunta cu precizie unde sunt ascunse armele interzise si proiectele armelor interzise cod 200L12XD pentru ca sa fie distrusa in locul in care sunt ascunse,si ca sa impuna Statului Germaniei si Ungariei ca sa nu mai distruga prin armele interzise cod 200L12XD ,sa numai distruga navetele spatiale de pe planeta Venus care se apropie repetat de Pamant dar care sunt distruse declarand perfid ca sunt asteroizi si meteoriti care daca sunt lasate sa cada pe Pamant vor provoca distrugeri umane mari..

  Pe Planeta Venus locuiesc Personalitatile Celeste care in prima Existenta au fost oameni si insotesc navetele spatiale care intra in spatiul terestru cu scopul ca sa aterizeze pe Pamant ,pentru ca Personalitatile Celeste insotitoare sa ajute oamenii ca sa evolueze spiritual repede pentru ca oamenii sa intinereasca si sa traiasca sute si mii de ani tineri si fericiti si ca sa devina si nemuritori prin faptele bune pe care le infaptuiesc.

  DESCRIEREA POSIBILITATILOR DE DISTRUGERE ALE ARMELOR RECLAMATE COD 200L12XD.
  ATENTIONAM SI AVERTIZAM
  Aceste arme tip calculator cod 200L2XD au programe de soft de distrugere care activate antreneaza energiile distrugatoare care distrug prin toate procedeele de distrugere cunoscute si necunoscute de catre toti oamenii,respectiv aceste arme interzise de distrugere in masa cod 200L12XD sunt arme pentru atac terestru si aerian prin dezagregare si dezintegrare a oricarui obiectiv viu sau material la orice distanta fata de arma si oricat de mare este obiectivul vizat pentru a fi distrus,sunt arme biologice pentru ca activeaza orice virusi si microbi si provoaca spontan orice epidemiei si orice boala virotica , provoaca spontan mutatii genetice,mutatii spontane sau de lunga durata socio psihologice si mutatii psihice a unei persoane sau a unui grup de persoane,provoaca orice necaz de sanatate si conduc boala respectiva pina la decesul victimei programata sa fie distrusa prin boala respectiva comandata si activata prin arma interzisa cod 200L12XD si provoaca prin armele interzise cod 200L12XD si catastrofelee si cataclismele pe intreg Pamantul si pe celelalte 24 de planete locuite din Universul nostru din care face parte si planeta Pamant,provoaca si distruge provocand si mimand orice necaz de sanatate cunoscut de catre oameni .

  AVERTIZAM ca prin fabricarea si prin folosirea armelor interzise cod 200L12XD se distruge incontinuu si stratosfera Pamantului pe suprafete din ce in ce mai mari si avertizam ca la o anumita valoare a suprafeteti sparturii din stratosfera distrusa ,planeta Pamant se va prabusi in haos si va antrena si celeelalte planete sa se prabuseasca in haos pentru ca stratosfera Pamantului si stratosfera si a celorlalte Planete din Universul nostru ocrotesc viata pe fiecare planeta dar asigura si echilibrul plnetelor unele fata de cellalte.
  AVERTIZAM
  Avertizam si faptul ca in orice moment poate fi dstrusa intreaga viata si intreaga Existenta din Universul nostru prin simpla apsare a unei taste din panoul de atac al armelor interzise tip calculator cod 200L12XD ,arme care sunt fabricate si folosite de catre persoane lipsite de discernamant care nu traiesc realitatea,care nu traiesc epoca si care nu au acces la informatie pentru ca au fost furati din familiile lor de la varste fragede si au fost crescuti si formati de catre conducatorii sadici,cinici ,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi,au fost formati si educati sa foloseasca armele interzise si ca sa fie cinici,sadici,si inumani conform Statutului Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania si din Ungaria care este o retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida.

  ATENTIONAM SI AVERTIZAM ca faptele reclamate de catre noi repetat sunt deosebite si neveridice pentru persoanele care nu cunosc armele interzise tip calculator cod 200L12XD care se fabrica ilegal cu coduri si licente false de fabricatie , dar aceste fapte sunt in realitate atrocitati reale si fapte penale extrem de grave reale si extrem de tragice reale ,iar posibilitatile de distrugere ale acestor arme cod de program 200L12XD descrise de noi sunt reale si Reteua ilegala rasist nazist hortysta din Germania si din Ungaria si majoritatea conducatorilor Statului German si ai Statului Ungar care sunt membrii ai Retelei ilegale rasist nazist hortyste cunosc aceste posibilitati de distrugere si folosesc armele interzise pe grupuri de programe ,sunt grupuri de rasist nazist hortysti care fac distrugeri prin provocare de catastrofe si cataclisme,alte grupuri fac expierente socio -psihologice provocand deviante socio psihologice asupra populatiei Romaniei si asupra altor popoare in care provoaca si false razboaie civile intre etniile conlocuitoare in realitate comandate prin programele armelor interzise si prin instigarea de catre spioni ai etniilor unele fate de celelalte asa cum au procedat in Iugoslavia si in Irak si in Ruanda ,fac expierente prin demonizarea unei colectivitati sau a unui grup de persoane
  in acelas timp ,demonizare programata prin aceste arme interzise cod 200L12XD ,si fac expierente psihice prin demonizare spontana de persoane individual sau grupuri de persoane pe care-i conduc catre crime odioase ,ii conduc ca pe niste roboti condusi prin aceste arme interzise fara putinta de a se opune ,sau folosesc armele interzise pentru provocare de razboaie civile false ,asa au procedat si in dezmembrarea teritoriala a Iugoslaviei ,popoare care traiau in pasnic unii cu altii si care au fost demonizati si instigati prin armele interzise si prin spioni straini care i-au instigat si verbal unii impotriva altora si care au provocat razboaie sangeroase a etniilor conlocuitoare unele fata de altele fara sa se poata opune si fara sa fie dorinta lor reala de a fi violenti unii cu altii , fac expierente prin armele interzise si prin conducerea spre suicid a persoanelor individuale si conduc si grupuri de persoane spre suicid in grup
  ,provoaca malformatii genetice,comit distrugeri si prin celelalte procedee respectiv pot provoca si provoaca moartea prin programe distructive biologic respectiv prin activarea virusilor oricarei boli virotice(sida,lepra,gripa,turbare,pneumonie,hepatita,TBC), provoaca si distrug vietile oamenilor indiferent de varsta si indiferent de distanta fata de arma si distrug viata oamenilor si prin toate necazurile de sanatate cunoscute de catre oameni pe Pamant ,respectiv provoaca spontan decesul si prin orice alt necaz de sanatate cunoscut pe Pamant(moarte subita,stop cardiac,infarcat,accident vascular,ciroza,cancer,hemoragie interna,tumori pe creier, emfizem pulmonar),
  incendiaza spontan la orice distanta fata de arma,incendiaza oameni si incendiaza paduri si obiective materiale la orice distanta fata de arma,dezagregeaza si dezintegreaza obiective materiale si fiinte vii la orice distanta de arma si oricat de mare este obiectivul vizat spre distrugere.
  Avertizam ca unii dintre Conducatorii sadici inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi ai Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania care este retea inumana,extrem de cruda si extrem de perfida ,si-au propus pentru viitor ca sa distruga in totalitate in acelas timp populatia din Romania si sa distruga in totalitate spontan in acelas timp si populatia din alte Tari in care acum provoaca repetat si catastrofe si cataclisme considerate de catre oameni ca sunt fenomene naturale si care in realitate sunt catastrofe si cataclisme pe care le provoaca prin apasarea tastelor care activeaza anumite programe de distrugere pentru provcare de cataclisme si catastrofe, programe ale armelor interzise tip calculator cod 200L12XD.

  ISTORICUL PE SCURT A ARMELOR INTERZISE COD 200L12XD
  Atentionam ca armele interzise cod 200L12XD au fost interzise de catre Marea Britaniei si de catre Forul International ONU pe data de 5 iunie anul 1948 si a fost reluata interdictia si in luna ianuarie anul 2003 de catre Forul International ONU si UE.

  AVERTIZAM si
  Atentionam ca documentele de interdictie a acestor arme interzise cod 200L12XD si a tututror armelor de distrugere in masa si individual cu program de soft de distrugere ,documente emise de catre Forul ONU si de catre Marea Britanie in 5 iunie anul 1948 si emise si in ianuarie 2003 de catre Forul ONU si UE se afla si in arhiva Presedintelui Romaniei,in arhiva Guvernului Romaniei,in arhiva SRI a Romaniei,in arhiva SRI Galati ,in arhiva Politiei Generale a Romaniei si in arhiva Politiei din Galati si se afla atasate de documentele de interdictie si anexe in care se descriu toate posibilitatile de distrugere in masa si individuala ale armelor interzise cod 200L12XD ,si in aceste documente se cere si distrugerea prin ardere in incaperea in care se afla armele interzise depistate cod 200L12XD si sa fie distruse si toate armele de distrugere in masa cu program identic sau asemanator de distrugere dar prevazute cu coduri perfid alese prin care au indus si induc in eroare Forurile Internationale si Instantele Internationale si au indus si induc in eroare Tarile care le achizitioneaza inselate fiind de codurile si licentele false,fraudulos obtinute si induc in eroare si vama Tarilor in care sunt introduse fraudulos fara stirea si fara acceptul Statului respectiv asa cum au procedat si procedeaza si in Romania in care au itrodus fraudulos arme interzise si au format si depozite de arme interzise in mod special in judetele majoritar maghiare.

  Armele interzise cod 200L12XD au fost fabricate pe Pamant in anul 1945 in Marea Britaniei in numar de 7 bucati .Precizam ca au fost proiectate in anul 1945 de catre un cercetatator fizician din Marea Britanie care le-a proiectat pentru ca mintea lui a fost cotropita de catre un demon din hades prin armele interzise care au existat pina in anul 1945 numai in infern ,infern care se afla intr-un spatiu in afara Universului si in care ajung sufletele oamenilor care gresesc pe Pamant si sunt terorizati in infern de catre demoni in functie de faptele grave pe care le-au comis pe Pamant cat timpau fost in viata.
  Cu cele 7 arme fabricate in anul 1945 in Marea Britanie au fost 7 Tari din Europa de catre Marea Britanie astfel au dotat cu cate o arma cod 20L12XD si cu un Calculator pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 atasat in partea dreapta a corpului armei, au dotat Anglia din Marea Britanie,Suedia,Norvegia,Bulgaria,Romania,Ukraina,Polonia,Cehoslovacia.
  Atentionam ca pe data de 5 iunie anul 1948, ONU la cererea Marii Britanii au interzis armele de distrugere in masa cod 200L12XD si toate Tarile care au fost dotate cu armele cod 200L12XD le-au distrus in incaperile in care se aflau armele interzise ,numai in Romania arma interzisa nu a fost distrusa penrru ca a fost cotropita in sediul Militiei Judetene Galati de catre spionii straini care s-au angajat in Militia Judeteana Galti special ca sa cotropeasca arma,ca sa o activeze si ca sa o foloseasca PENTRU GENOCID SI PENTRU CELELALTE ATROCITATI asupra populatiei Romaniei si asupra popoarelor slave si asupra altor popoare.
  .
  Spionii straini rasist nazist hortysti care foloseau si folosesc arma interzisa cod 200L12XD pentru atrocitati asupra Romaniei si asupra altor Tari au fost trimisi ilegal in Romania inca din anul1946 din Germania si din Ungaria si au folosit arma interzisa pentru atrocitati si au ascuns-o cu perfidie in sediul Militiei Galati,au omorat prin arma interzisa pe conducatorul sectorului in care se afla arma in 5 iunie anul 1948 si au impiedicat cu extrema cruzime si cu extrema perfidie ca arma sa fie depistata si distrusa de catre Oficialitatile Conducatoare ale Romaniei, 2006 , apoi au existat ilegal incepand cu anul 1984 in sediul Securitatii Galati si apoi incepand cu anul 1989 arma a existat ilegal in sediul SRI Galati ,folosita de catre spionii straini si de catre complicii lor din Romania care fac parte din B anda ilegala ,care au omorat repetat in ultimii 10 ani , 15 persoane din SRI Galati care au incercat sa instiinteze pe conducatorii militari si politici ai Romaniei despre armele interzise care au existat ilegal in sediul SRI Galat pina in 15 noiembrie anul 2006,atentionam ca in arhiva SRI Galati se afla inscris perfid data de 17 noiembrie cand a fost transferata fictiv in Politia Judeteana Galati,in realitate ACEASTA ARMA interzisa care in SRI Galati si in Politia Galati exista inscrisa in arhiva cu denumirea de Dispozitiv Special pentru Strategia de Aparare a Tarii cod U315LN10,a fost transportata in orasul Berlin din Germania in luna decembrie anul 2006 de catre 2 spioni straini cu identitate falsa de cetateni romani si a existat pina in luna decembrie anul 2007in vestul orasului Belin din Germania unde a fost folosita pentru crime si terorisme de catre o parte dintre conducatorii sociali ,politici si militari ai Germaniei, si acum arma interzisa cod 200L12XD se afla ilegal intr-o Institutie de Aparare Teritoriala a MAPN din Romania in care au introdus-o si au ascuns-o cu extrema perfidie spionii straini angajati fraudulos in functii de conducere in aceasta Institutie a MAPN ,angajati cu identitate falsa de cetateni romani,furata de la cetateni romani pe care I-au omorat dupa ce au reusit sa se angajeze in numele lor in Institutiile respective ,institutii vitale ale Romaniei,au introdus-o perfid impreuna cu membrii racolati din Romania ,racolati dintre persoane de etnie germana,de etnie maghiara si de etnie aromana(macedoneni),care au fost crescuti si educati in familiile lor cu multa ura si cu adanc dispret fata de poporul roman si educati ca sa fie extrem de lacomi,care majoritatea sunt platiti pe liste speciale pe care este inscris de catre spionii straini cu perfidie insemnul ,,strict secret”

  AVERTIZAM,PEDEPSE ASPRE REALE DE LA TATAL CERESC ,
  Daca subsemnata Donciu Maria voi fi omorata prin procedee in urma carora Tatal Ceresc nu ma mai poate readuce la viata , va dispare din viata in acelas timp cu subsemnata toata natiunea germana oriunde se afla pe Pamant,vor dispare in totalitate toata etnia maghiara si etnia de aromani(macedoneni) oriunde se afla pe Pamant,vor dispare din viata in acelas timp cu subsemnata si toate celelalte persoane si familiile lor indiferent din ce natiune sau din ce etnie fac parte care folosesc armele interzise si fabrica arme interzise ,vor dispare din viata persoanele care au contribuit la omorarea subsemnatei si vor dispare din viata si familiile si rudele lor din viata indiferent din ce natiune sunt si indiferent de etnie ,vor dispare din viata toate persoanele indiferent de nationalitate si indiferent de etnie care fabrica arme interzise cod 200L12XD si care impiedica distrugerea armelor interzise cod 200L12XD si care impiedica distrugerea liniilor de fabricatie a armelor interzise si vor dispare din viata in acelas timp cu subsemnata daca voi fi omorata ,vor dispare si familiile si rudele lor , vor dispare din viata persoanele care au impiedicat si impiedica fabricarea de Calculatoare pentru Beneficitate si pentru Clarviziune cod U315LN10 si vor dispare din viata toate persoanele si familiile celor care au escrocat,care au furat si santajat folosindu-se si de armele interzise si folosind fraudulos efigiile oficiale ale Romaniei si a altor Tari si folosind fraudulos si efigiile Crucii Rosii Internationale si care au folosit acte de identitate false si care au furat identitatea rudelor subsemnatei din Romania si identitatea subsemnatei si vor dispare din viata si persoanele care au impiedicat dovedirea si pedepsirea spionilor st

 10. Sa ma ierte D-zeu ca poate cobesc dar, draga Stolo, dupa refuzul functiei, al doilea refuz de fapt, se poate considera un cadavru politic. Indiferent ce functie in stat ar dori sa detina, nici electoratul si nici aliatii sai politici nu i-o va mai acorda. Asta ar fi mare „pacat”- „paguba-n ciuperci” sau mai pe romaneste, „ni se rupe”!

 11. Ankara News via Erevan News
  Agentia Erevan News a preluat de la agentia de presa Ankara News urmatorul comunicat adresat de catre Guvernul Republicii Turcia, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Ankara, presedintelui Romaniei si noului B.O.R.D.E.L. ce urmeaza a fi validat de Parlamentul tarii.
  Mult stimate Bastan Basescu efendem si Baban Vizir Emil
  Viziratul si Bastan de la Turkye, aduce felisitasion la bobor frate ghiaur rumen pentru alegere B.O.R.D.E.L. kirmizi (rosu) si Baban Vizir Emil.
  Avind in vedere prosperitat dat in trecut la bobor turc cu aur de la haraci si tribut rumen, cit si prosperitat nemianitilnit in Turkye ca dupa decembrie ’89, cind negustor ghiaur facut naveta la Stambul, cumperat de la bazar toate ciuruc nevandut turkye si facut apoi negos la bobor frate rumen la bazar port-bagaj si boutique-dughean, din respect fata de nou B.O.R.D.E.L. rumen si Bastan Basescu, vizirat Turkye interzis presa la osmanlii, publicat in scris nume la nou Baban Vizir rumen Emil.
  Vizirat turkye luat aceasta masur pentru impiedicat curcile si ciorile de la Anatolye sa rida de nume la Baban Vizir, Boc, care la limba turc inseamna, Amaaan!, nimic altceva decit „cacat”.
  Totodat interzis la jurnal turkye publicat traducere la nume Bastan Basescu, in limba turca, deoarece ciorile si curcile la Anatolye ris si mai tare si creat incident diplomatic, posibil rezolvat ca la Calugareni si nu mai vrut Bastan de la Turkye pierdut dantur pocelain la mlastin ghiaur.
  Inca odata Felisitasion la Bastan Basescu, Allah sa-l aiba in grija, pentru alegere intelept facut cu Baban Vizir si multe, multe succesuri viitor B.O.R.D.E.L. si frate ghiaur rumen.
  Bastan Turkye
  Vizirat la Turkye
  A consemnat pentru Dvs.
  Varujan Arachelian

 12. @ lol, 4 gage
  Păi n-are dreptate nea Stere?

  @Nea Costache
  La fel ziceam şi eu ieri. Dar la români… orice e posibil.

  @Oana
  Ca să fim mai mulţi.

  @c
  Cred că încă nu şi-a revenit de la precedenta aterizare.

  @simona ionescu
  Ehei, cine n-a văzut „Operaţiunea monstru” nu ştie 🙂

  @marcus
  🙂

  Comentariul semnat de tanti Donciu l-am lăsat. Dacă vă întrebaţi de ce…. vă spun: ca să vedeţi că există !

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor,...

- A word from our sponsors -

De citit

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...

Locuri de poveste: Trăbulești

Într-o epocă în care interesul turiștilor pare să se îndrepte mai ales către destinații exotice, există un loc aparte de care, probabil, puțini au auzit: Trăbulești. Turiștii dornici de frumos, de peisaje încântătoare și de autentice incursiuni culturale, nu vor găsi aici nimic care i-ar putea interesa....

Post-istorie sau preistorie

Odată cu prăbușirea Uniunii Sovietice și instalarea temeinică și permanentă (părea pe  atunci!) a lumii unipolare, Fukuyama s-a grăbit să anunțe sfârșitul istoriei. Conform acestei ipoteze, navigam în apele veșnic calme ale post-istoriei. Umanitatea era ferită de acum de  sezoniere confruntări ideologice, căuutări ori rătăciri. Hegemonia americană...