Mădălin ştie

Deci pentru cei care aseară aţi chiulit şi n-aţi văzut debandada de la Victor din emisiune, găsiţi aici şi stenograma. Ca să vedeţi cum căpiază lumea. De exemplu:

Victor Ciutacu: De data asta la tura de premier. Şi vreau să vă întreb, dom’ne, omul ăsta, plecând de la omul ăsta pentru că n-am treabă cu Theodor Stolojan în sine, clasa asta politică, e în stare să bage într-o lege un set obligatoriu de puncte care trebuie îndeplinite de un candidat pentru o dregătorie şi să înceapă cu controlul medical? Mie nu mi se pare o dovadă de stabilitate psihică. Să mă ierte domnul Theodor Stolojan şi toţi fanii domniei sale.

Mădălin Voicu: S-a propus şi pentru parlamentare şi nu doar pentru Preşedinţie.

Victor Ciutacu: Sunteţi demnitar şi dumneavoastră.

Mădălin Voicu: Da, dar eu nu sunt tra-la-la.

Victor Ciutacu: Asta doar doctorii pot demonstra.

Asta ca să nu râd singur ca dementul. Şi aflaţi şi ce e aia icnosonologic. Parol.

20 thoughts on “Mădălin ştie”

 1. o fi, deh… ca si lipitorile sug la doua capete.
  si uite asa ajungem la nevertebrate . Bre, “oxi” ala imi pare sufix cunoscut. O fi de la “limbric” ?!

 2. – Copii ati citit “Capra cu 3 iezi?”
  – Daaaaaaa…!!!!!!(raspunde clasa).
  – Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra?
  – Pai povestea se cheama “Capra cu 3 iezi”, nu?
  – Da!
  – Si acum ma intrebati “cati iezi avea capra”?
  – Da!
  – 3 in p**a mea!

 3. atit timp cit unul din inchisoare intra direct in parlament.. ce ai mai putea sa spui legat de “un set obligatoriu de puncte care trebuie îndeplinite “. cred ca ar trebui punctat in documentatia pentru UE povesti despre “reintegrarea sociala” ca au cu ce ‘succese’ sa se laude.

 4. “pe-n picior de plai…” ei, acolo stinga se poate imperechea in liniste cu dreapta dupa toate tehnicile Kama Sutra, spre disperarea baciului ungurean, caruia i-a disparut mioara. Bre, ce monstru poate produce o asemenea imperechere contra naturii? Se numeste cota unica de impozitare. PSDistii vor copil bastard, renuntand la propriul copil (cota progresiva de impozitare). Ce partid de stinga mai e si asta?

 5. Poate suna surprinzător ce am să spun. Dar nici măcar nu sunt convins că asta e o mare problemă acum. Şi, în actualele condiţii economice, nu cred că o zăpăcire a sistemului fiscal ar fi o măsură înţeleaptă. Dar mai e ceva: în visterie bate un vânt… Şi trebuie făcut ceva.
  Poate, în ciuda înjurăturilor noastre, ăsta va fi un guvern teribil de eficient. Dar zău mă îndoiesc. Deocamdată constat că nici nu au ajuns la votul de investitură şi deja vin zvonuri de bocanci în gură către presă, că prea multă libertate cauzează. Vom vorbi despre asta la momentul potrivit.

 6. Sunt irevocabil împotriva controlului psihiatric pentru preşedintele tarii, ministeriabili, parlamentari, funcţionarii de rang înalt din următoarele motive:
  1) Lumea devine mai trista. Eu de ce rad?.
  2) Ruinam bugetul, de unde atâtea spitale cu glumeţi? Cu ce bani mai facem experienţe pe tânăra generaţie cu vaccinuri care sa creeze un viitor luminos omenirii??
  3)Cum mai realizam 5 Km de autostrada in 4 ani?

 7. Mordechaiule, multam din inima, ca nu stiam cine e Ciutacu, ca nu-s pretin cu tembelizoru si, pe cand sa-l intreb (ca intrebai in jur si nime nu stia, ca-l pusesem pe ariciu` asta la blogroll da` intr-o zi l-am scos, iertata-mi fie incoerenta), deci, cum zic, mi-o zis doo (Ciutacu) de dulce si n-am mai avut chef sa-l intreb. Si imi torturam sinapsa ca cine tata dracilor o fi de se crede asa si pe dincolo. Acuma-s complet edificat. Sa traiesti! Solomonaru`

 8. Apoi dara el cu treaba lui… io cu-a me… Ideea era ca cine o fi. Ca-n rest… hie sanatos! Nu-i am baiu`, zo. Da` ma gandeam ca o hi ceva mare gonga. Iaca ma-nselai.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.