Program de guvernare

Cap. 1

O să facem.

Cap. 2

O să ne facem.

Cap. 3

O să ne facem că facem.

Cap. 4

Ce o să facem.

Cap. 5

Cum o să facem.

Cap. 6

Cam cât am vrea noi să facem.

Cap. 7

Cui i-o facem.

Cap. 8

O să vă facem, bă !

27 thoughts on “Program de guvernare”

 1. “O să vă facem, bă !”
  Chintesenta oricarei guvernari, fie ea trecuta, prezenta sau viitoare. Aplicabila atat in situatia in care guvernul = un singur partid (si s-a vazut cam cum ne-a facut PSD-ul) , cat mai ales in cazul unor aliante sau coalitii (s-au tot facut intre ei, ca mai apoi sa-si aduca aminte si sa ne faca, din nou, tot pe noi). Se aplica foarte bine si in relatia putere – opozitie si invers. Si, ca sa fim realisti, se aplica peste tot in tara asta. Care si pe cine nici nu mai conteaza foarte mult.

  Stii ceva, gata cu vrajelile, cu Miorita…. Asta este sloganul national: O SA VA FACEM, BA!

 2. Prietene, la ceea ce se intampla zilele astea, e singurul lucru care ne-a mai ramas. Inca mai suntem liberi sa radem.

 3. Cand sa treaca la al noualea si ultimul capitol, li s-a terminat pasta cu care le scrisesera pe primele opt. Le-a mai adunat insa Bashescu din izmenele proprii, cã tocmai slobozise una cu stropi, asa ca Boc a putut sa intinda pe document si finalul: Ne vom face in continuare de cacat.
  Dupa care si-a supt multumit degetelul si a plecat sa-i spele sefului izmenele.

 4. Nu prietene, rasul sanatos. Oricare alta forma duce, mai devreme sau mai tarziu, la depresie. Si in tara asta e periculos sa ajungi la spitalul de “glumeti”.

 5. Spitalul de glumeti se afla in tara lui pauper voda,acolo unde orice boc ajunge pocnitoare.
  Ce lauri, ce sefie…ce mai, orgie in iatacul olimpianului .

 6. Adica si noi astia, cancistii, suntem “in”? Ca mie-mi place sa cred ca sunt dincolo de gard. Chiar daca, fiind inca aici, in Romania, nu prea dau dovada de multa minte.

 7. Domnilor va rog nu mai va luaţi de rezidenţii de la spitalul de glumeţi. Oameni sunt la locul lor si prestează acolo. Cei care ne guvernează au si ei loc asigurat acolo dar prefera sa ne fericeasca pe noi, pentru ca ne place!!!. Nu credeţi??

 8. Corectam ieri tezele de la geografie ale elevilor si , pe linga vesnicele perle ale lichelelor , ma uitam la tezele unor elevii , la cit de bine stiu sa argumenteze , sa explice si sa folosesca limba romana si contextul geografic , si imi spuneam ca Romania n- a murit si nu va muri atita timp cit vor exista elevi ca acestia , inteligenti , motivati , sclipitori uneori si trecuti prin mii de frustrari legate de nedreptatile scolare. Sunt convins ca nu vor fi ca noi , virusati de colcaiala asta a societatii de consum ,vor fi puternici ,pragmatici si … poate mai corecti cu ei insisi si cu ceilalti .
  Oricum eu stiu un singur lucru , si nu sunt vorbe mari : VOI FACE ORICE PENTRU ELEVII MEI !!!!
  plecatdeacasa.blogspot.com

 9. @ lol
  Igen.

  @ Vio
  Am mai spus-o: mi-aş fi dorit mai mulţi dascăl ca tine. Şi , mă citez, iertare: toate generaţiile au început prin a se dori altfel şi au sfârşit prin a fi la fel.

 10. Sunt ,din pacate un naiv si cred ca pot cultiva in constiinta elevilor un alt spirit, asta nu insemna ca nu ai mare , foarte mare dreptate. Gindul nu ma duce decit la generatia Flower -Power care : Ce si -a dorit ? …si iata ce a ajuns !
  Cu respect .
  plecatdeacasa.blogspot.com

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.