Acasăimprastiati-va!Doamna ministru ( declinăm...

Doamna ministru ( declinăm ?)

Ea e ! Bate tot ce v-aţi putea  imagina. Absolut tot. Genial. Asta merită. Da’ să ne mai zică de romani. Pe urmă de pecenegi.  Hai că avem guvern mişto.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VTJIuYU9GNI]

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

25 Comments

 1. Poate nu va vine sa credeti, am ascultat chiar tot. Si nu am adormit. Dar nu am inteles ce vrea sa spuna.

  Hm… sigur dorea sa ne arate de ce a fost platita din banii MEI si a VOSTRI cu acea indemnizatie uriasa de parlamentar.

  Jale mare e in tara asta daca ea a reusit sa ajunga in guvern. Cuvantul criza nu descrie nici pe departe starea reala in care ne aflam.

 2. Cand domnita ministeriabila batea cu voiosie campul lui Marte, asa un dor m-a prins de poezia stramosilor latini! Mi-am adus aminte ca la Roma traia un nene, Catul, poet de felul lui, ce avea o propunere lirica sunand cam asa : „sed domi maneas paresque nobis/ novem continuas fututiones”* (poemul 32) 😀

  * stai mai bine acasuca si fii gata pentru noua continuas fututiones

 3. Propun sa o aruncam pe Madam Ritzi Pitzi prin termopanele lui Nastase pentru ca: ma plictiseste ingrozitor, prostia ei are o anumita forta de gravitatie nesanatoasa, retorica ei tipa „eutanasiati-ma!”, si am un deja vu ca am aruncat-o pe fereastra intr-un univers paralel. Pariu ca si romanii si dacii si rusii si evreii si nemtii si turcii si grecii si probabil si pecenegii ar fi de acord.

 4. Am vazut minunea aseara, la Sinteza zilei, am pipait-o cu vazul si cu auzul si, printre accesele de ras care m-au infratit cu Gadea, Teodorescu si Cristoiu, am reusit sa urlu victorios: Existã!

 5. Lume, lumeeeee..
  Veniti de vedeti minunea de Craciun!
  Dupa ce s-a chinuit cu un travaliu dureros dar silentios timp de mai multe zile, Ticaloasa Coalitie Pax Mafia a reusit sa fete intr-o iesle din grota locuita de mai bine de 5 milioane de trogloditi care au votat-o, un magnific B.O.R.D.E.L. national.
  Cu alte cuvinte a reusit sa adune in urma unei razii prelungite la f’un pol de „fetite” fie de pe trotuarele bordurate a la Videanu, fie din parcarile pentru TIR-urile osmanliilor, fie de pe centura politicii romanesti, pentru a le transforma din jartele penale in „fetite” de lux, cu condicuta si cu control medical periodic si a le trimite sa produca pe spinarea vesnicului client al clasei politice dimbovitene, Banul Public.
  Ceea ce este de remarcat la aceasta fauna rosu-portocalie cu nuante de cacaniu este metamorfoza brusca prin care au trecut „fetitele”. Daca pina mai ieri, in scandalurile publice pe care le produceau in lupta pentru un loc cu vad pe trotuare sau in parcari, scandaluri in care pe linga pusul fustitelor in cap se „gratulau” reciproc cu apelativul „curvo !” la care invariabil li se raspundea „ba tu cu ma-ta ca-i mai grasa si-i curge untura pe masa!”, astazi , in loc sa pastreze o tacere de o minima decenta, dumnealor ies cu un tupeu fantastic pe sticla si in presa, si-si lauda una alteia performantele in materie. Si acest cor isi gaseste si solistul in persoana pelicanului de Iosif Boda, care din gusa-i revarsata peste mobilierul televiziunii Realitatea si nu numai, varsa o reclama desantata menita sa ridice standardele „fetitelor”.
  Daca in capul B.O.R.D.E.L.-ului situam si minipapusa gonflabila a asimetricului, pe care acesta o foloseste cind ca saltea, cind ca pres inscriptionat „WELCOME” pentru impresie artistica, ne putem forma o imagine aproape totala asupra a ceea ce va fi aceasta adunatura in viitor.
  Dar pentru ca tabloul sa fie complet ar trebui ca la Justitie sa fie numit Fane Spoitoru’ independent politic, insa cu o mare experienta in managementul acestui gen de activitate.
  Eu daca as fi noul ministru al turismului, as legifera prostitutia, as decreta infiintarea turismului sexual in Romania si as face un apel catre tineretul feminin al tarii, care actualmente presteaza in stabilimente si pe cai de rulare pietonala ba spaniole, ba italiene, ba de aiurea, sa se repatrieze de urgenta cu tot cu clienti. Va dati seama ce bani ar scoate Lenutica noastra din TVA si impozit aplicat unui asemenea gen de turism? Beton, nu altceva!
  Gindind cit de cit in pespectiva, doar un lucru poate fi considerat cert: chiar daca criza va evita tara noastra, actualul B.O.R.D.E.L. va face tot posibilul pentru a o aduce in Romania, pentru a-si justifica tradarea fata de electorat in contrapartida cu accederea la ciolan si cascaval.
  La Multi Ani B.O.R.D.E.L.!

 6. Mama lui Emil cel Mic

  Pe o stâncã neagrã, într-un vechi sãtuc, chiar într-o cãsutã, lângã un pãtuc,plânge si suspinã o bãtrânã micã, care are fiul cât un pustiulicã.
  Cãci la guvernare fiul ei iubit a plecat asearã si n-a mai venit. Celularul sunã noaptea jumãtate. Nu-i semnal, si totusi:
  – Oare cine-i, frate?
  – Eu sunt, bunã maicã, fiul tãu dorit, n-a mai mers Taromu’ si n-am mai venit. Sun din Capitalã, voi fi premier. M-a numit chiar Zeus, sunt timonier. Cãpi tan e dânsu’, e ca la armatã. Mica mea ostire fuge sfãrâma tã. Vine criza, foamea, oamenii mã-njur. L-am servit pe dânsu’, m-a mâncat în cur.
  – Ce spui tu, strãine? Emil e departe, cicã de Bãsescu nu se mai desparte. Am crezut cã-i glumã, dar era sã mor. L-am vãzut asearã la televizor. Emil e cuminte, nu e derbedeu. De esti tu acela, nu-ti sunt mamã eu! Lasã-mã cu Zeus, fiindcã omul chel se joacã cu tine cum do reste el. Te-a numit pe tine dupã Stolojan. Crezi cã e pe bune?
  Te-a luat de fazan. Am vorbit cu tac-tu,ascultã-l pe mos: dupã tine vine Leana lu’ Cocos. Du-te la Bã sescu, fã-i un ultim sluj, apoi ia Taromu’, sã te-ntorci la Cluj!

 7. @ Lucia Verona
  And fear is haunting us.

  @Darael
  Păi nu trebuia să înţelegi. Ci să fii anesteziat de „erudiţia” ei. Că tot ghiveciul ăla ridicol e complet vid de sens.

  @mihnea
  Bine, nu era penibilă. Era sublimă, na. :))

  @aka
  Bre, asta e de colecţie. „Declaraţia mea politică de astăzi: romanitatea neamului românesc a fost şi va rămâne pentru noi prilej de mândrie istorică” :))))
  Curat politică.

  @Karakas
  Haidi, bre, nu îţi convine ţie declaraţia ei politică. 🙂

  @Darius
  🙂

  @Cetăţeanul turmentat
  Te-am preluat, cetăţene.

  @Florian
  Exact. Există. Avem şi d’astea.

  @marcus
  Eşti inepuizabil.

  @ dracool
  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  @wikilife
  Ba eu n-aş fi adormit. Că râdeam până făceam ruptură de muşchi.

 8. … Ce discurs lipsit de sens…sau cu sens oferit de „dreptul” romanitatzii si alambicat pana la un desuet aflat intr-o degringolada , aproape „en vrie” sub genericul Virturea Romana Reinviata de o demnea urmasa nu a…Evei , ci a unei creaturi devenita si minsitra a unei categorii-cea a pitzipoancei intelectuale si extrem de elevate, erudite…
  Doamne Dumnezeul unde s-a ajuns cu aceasta politica… Sa ii veneram si sa ii cinstim pe inaintasii nostrii ca nu au avut parte de aceste autentice specimene…
  Referitor cu faza cu PAGANINI SI VIOARA E DE-A DREPTUL GENIALA …”ASA ADOMA” curateniei morale
  ” Sa ne unim fortele pentru a ne castiga locul meritat nu ca niste epigonii jalnici ci ca niste Cocalari si Pitzipoance subtil prezentate…de mine…”
  Ati inteles mesajul?
  Cu atat mai bine… Daca nu reascultati-l, eventual cu ceva mai multa buna-dispozitie si nu incrancenandu-va…
  Daca doriti ceva mai mult sa aflati , puteti vizita si pe aici, pe la mine… Promit sa nu va dezamagesc…AAahh a propos nu musc!
  http://danielix.wordpress.com
  http://zadkielix.wordpress.com
  Cu multumiri sincere
  Daniel

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor,...

- A word from our sponsors -

De citit

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...

Locuri de poveste: Trăbulești

Într-o epocă în care interesul turiștilor pare să se îndrepte mai ales către destinații exotice, există un loc aparte de care, probabil, puțini au auzit: Trăbulești. Turiștii dornici de frumos, de peisaje încântătoare și de autentice incursiuni culturale, nu vor găsi aici nimic care i-ar putea interesa....

Post-istorie sau preistorie

Odată cu prăbușirea Uniunii Sovietice și instalarea temeinică și permanentă (părea pe  atunci!) a lumii unipolare, Fukuyama s-a grăbit să anunțe sfârșitul istoriei. Conform acestei ipoteze, navigam în apele veșnic calme ale post-istoriei. Umanitatea era ferită de acum de  sezoniere confruntări ideologice, căuutări ori rătăciri. Hegemonia americană...