Tata analiştilor

Poate că e şi el la fel ca mine, suntem la fel de simpatici, nu putem să articulăm nimic în engleză, am băut şpriţuri la fel de elegante şi pe urmă am condus…

Serghei Mizil despre Traian Băsescu, la Vorbe Grele.

Deci, bre. Treaba e cam aşa. Periodic îl fut la tonomat pe Victor: cheamă-l, bă, pe Serioja ! Cheamă-l, bre, pe Serioja să auzi la el analiză aplicată.

Deci cum se sparge vreo veioză prin ornitorincărie cum îmi vine chef să îl aud pe Serioja elaborând pe subiect. Serioja fiind Serghei Mizil. Un tip cu genă specifică pentru  caterinca în foi de leuştean. Şi cu înţelepţeli şi ziceri memorabile.

Acu’ , că tot vin sărbătorile (Hannukah abia a început , merci, ceea ce vă doresc şi vouă ) s-a gândit tonomatul să îmi facă o bucurie. Să îmi tihnească şi mie cabinetul… Boc! Boc!  Hai că mai zic o dată : Boc !  Şi în seara asta produce vorbe grele, dar de duh. Cu Mădălin şi…. Serioja…. Să mai vedem şi noi care dinţi, care grumaz. Aşa că diseară… aveţi şi voi( şi eu) la ce vă uita. Mai ales că după aia tonomatul pleacă în chiulul legal şi plătit.

Boc ! … nu mă pot abţine. Deci e guvernul… Boc!

29 thoughts on “Tata analiştilor”

 1. Sper să văd emisiunea mîine în reluare sau să citesc pe-aici transcrierea, că diseară am şedinţă festivă de redacţie la Tamada 😦
  Am citit pe ziare.com că Boc are insomnie, doarme doar 3 ore pe noapte ca să ne poată guverna mai bine. Şi eu care credeam că măcar noaptea scăpăm… 🙂

 2. “Deci cum se sparge vreo veioză prin ornitorincărie…”- sa te tii cand s-o sparge becul…bocul..bacul…
  Mama ei de litera si nume comun !

 3. Ma uit la lista membrilor de guvern, mai toti cu sute de mii de euro, unul cu peste o mie de apartamente, care mai social, si care mai democrat decit celalalt. Nu cred ca saracia trebuie sa fie o norma pentru nimeni. Totusi, cum pot ei reprezenta milioanele de saraci din Romania? Astia chiar ne prostesc ca sunt de stinga? Chiar ne….

 4. Ăla cu miile de case nu cred că face parte din guvern. Şi mai cred că e perfect posibil ca un om înstărit să aibă convingeri de stânga.Tot aşa cum un prapădit să fie convins de dreapta. Dacă asta are sau nu sens nu mai contează.
  Simpatică devine situaţia când toţi cei ce reprezintă fruntea acelui partid sunt bine procopsiţi ( cum au devenit astfel nu mai discutăm). Şi ceea ce ar fi trebuit să fie excepţia devine regula.
  Am tot spus-o: trebuie să fii imbecil ca să îţi imaginezi că după ’89 toţi ăştia au devenit altceva decât au fost mereu. Şi asta doar pentru că şi-au atârnat la uşa tinichele de scial-democraţi, populari sau liberali.

 5. Au fost si vor fi si mai rele (guverne). Mi-a fost mila de boc pt ceea ce a patit, fiind chemat la ordin de catre stapanul lui, iar el umil a acceptat nici bucuros nici trist ci in stilul lui specific de jucarie mecanica; dar nu stiu de ce boc a inceput sa fie Boc, nu stiu daca ati observat … acum a inceput sa raspunda jurnalistilor ca un mic Prim-ministru. Oare intr-un viitor nu f indepartat boc va fi liber? Oare puterea il va face un mic shef de trib? Oare banii care-s ochii dracului il vor atrage spre partea intunecata? Oare Blaga, Videanu, Berceanu & co. il vor ajuta sa devina el un tatel mai mic? Oare Boc va avea blonde?
  P.S. Basexu nu a putut 4 ani sa-l schimbe pe Tariceanu ajutat de pd-l, daca i-o trage Boc ce va face? Cat m-as rade de s-ar intampla asta, boc sa devina Boczilla!

 6. Prietene, frumos ai scris. Tare frumos. Dar mă tem că Boc va rămâne mereu Boc. Adică un onomatopeu. Prin care nici măcar nu el se exprimă. Ci vocea hăhăită care îl scutură de sfoară, punându-l în mişcare.

 7. Bravo tonomatului ca se gandi sa-si incheie seria de emisiuni pe anul asta apoteotic.Sa te tii ras.Sa-mi pregatesc tutunu’ si licoarea.

 8. 1) Vine Serghei diseară? E de bine!! Mă destind!!.
  2) Pleacă Ciutacimea sa se destindă cu Vladutul in frunte. Sa le priască si sa vina Victor mai dat dracu decât e 🙂 . Ho “lol”!!!! ca suntem de sărbătorii!!!

 9. Evreule discutam peste 6 – 10 luni, sa vezi ce pui de Nostradamus sunt. Multumesc pt apreciere, incerc si eu sa spun cate ceva, d-asta ieri pe la 1 mi s-a pus pata sa-mi fac “glob” din asta! Dar nu stiu ce sa postez … am zis de Mos Craciun, ar fi momentul sa trec la subiecte serioase? Mi-ar placea sa aud pe cineva vorbind despre cat de tolomac e tolontan!

 10. La noi vine Craciunul si mai pe urma Revelionul.
  La Chisinau vina mai intai Revelionul si mai pe urma Craciunul.
  Stau si ma intreb: De ce oare ?

 11. @ Cetăţeanul Turmentat
  Esteeeee !

  @c
  De acum ne pregătim cu toţi pentru oleacă de vacanţă. La mulţi ani, prietene.

  @lol
  La mulţi ani, lolule.

  @Ionut Puerava
  Nu am de ce mă simţi jignit de apelativul cu pricina. Dar tu ar trebui să te socoteşti ruşinat.

  @Sătmăreanca
  Un crăciun fericit şi La mulţi ani, Crina.

  @geomarz
  Pentru că trăim după ornice diferite.

  @Florin
  La mulţi ani, Florine. Şi toate cele bune.

  @ T de la Timişoara
  Mulţumesc, prietene. Aceleaşi urări şi ţie.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.