Acasăcacatul in artaPremiantul zilei

Premiantul zilei

Deci de pe net. Premiant. Pun de o chetă pentru el.

2409

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

18 Comments

 1. O sunai pe mã-sa lu’ gemenele de la „Indigo” si-mi promise cã le pune ea pe fii-sele sã-l cafteascã pe daiboj.
  Bani de beuturã nu dau, cã abia-mi ajung mie.

 2. Scuze pentru off topic:
  CNA-arma mortala 5
  M-am saturat eu de cite amenzi a luat Mircea Badea de la CNA. Sanctionarea lui perpetuua a inceput sa semene tot mai mult cu bancul in care ursul si lupul il altoiesc zilnic pe iepuras, pe motiv de lipsa basca. In cazul nostru ursul si lupul sint inlocuiti cu succes, la un anumit public pupinbasist, de catre CNA si presedintele tarii.
  Care presedinte al tarii mai dovedeste boborului inca o data (de parca mai era nevoie), cit de mic si de meschin poate fi cind, din lipsa (deocamdata) de alte mijloace punitive, se razbuna pe un om de televiziune pe motiv ca indrazneste, justificat pe deplin fiind, sa-i ironizeze comportamentul aberant si deja plictisitor daca n-ar fi nociv, manifestat pe tiparul unor pohte tiranocratice, etalate in fata unei societati romanesti amorfe si cvasi-lipsite de reactii la abuzurile sale mirlanesti.
  Dar exact ca intr-un proverb ( cu razbunarea, arma prostului), aceasta satisfactie imbecila a presedintelui, generata de o razbunare ce demonstreaza lipsa unei minime culturi si educatie a faptuitoului cotrocenist, ne mai arata si cit de limitat intelectual este personajul in cauza.
  Si asta deoarece sanctiunile respective, in loc sa-l potoleasca pe Mirciulica, pe de-o parte se pare ca-i stimuleaza inventivitatea, iar pe de alta parte il victimizeaza, fapt care sporeste simpatia telespectatorului si-i aduce implicit cote mai mari de rating.
  Lasind la o parte comanda politica la care membrii CNA raspund mai “intocmai si la timp” decit racanul in fata caprarului, este interesanta totusi atitudinea organismului respectiv fata de alte posturi de televiziune, care intr-adevar se cer monitorizate si uneori sanctionate pentru “calitatea” produselor oferite din belsug telespectatorilor.
  Acest belsug este dat de abundenta aducatoare de audienta, de babe violate, copii sodomizati, animale macelarite, elevi batindu-se ca chiorii in incinta scolilor sau molestind fara pic de retinere sau regret cadre didactice, sinucideri, omoruri, tilharii etc., toate posibile generatoare de noi violente cu sorgintea in gradul unei dezumanizari tot mai prezente in societatea romaneasca contemporana.
  Tot de cerculet rosu si avertisment scris de emisiune horror, ar trebui sa fie si aparitiile pe micile ecrane ale Porei, Pippidei sau Avramescului, care mutanti, in discursurile lor avind ca leit-motiv subiectul Basescu, ii ridica acestuia disfunctionalitatile ce tin uneori de patologic, la rang de Sfinte Moaste Nationale.
  Toate acestea palesc insa in fata prestatiei lui Mircea Badea, care pe buna dreptate, pe motiv de tilharie la “parcarea mare”, indrazneste sa-si strige indignarea pe un post de televiziune, incitind astfel chipurile la violenta.
  Haide bre, sa fim seriosi!
  Ma bine il amendati pe motiv de lipsa basca decit sa veniti cu astfel de minciunele. Auzindu-le, curcile dupa ce s-au stricat de ris, s-au prezentat voluntar la abator, oferindu-se la taiere pe motiv de CNA.

 3. @ c
  N-ai să vezi. 🙂

  @Eduard
  Eruditule:)))

  @hadean
  Bre, pe mine m-a topit stegaru’. Cum vrea el să fie abuzat.

  @Lucia Verona
  Beutura o rezolvăm, da’ cu abuzu’ ?…

  @karmapolice
  Ce limbă română frumoasă…

  @Darael
  Mergeeeee.

  @marcus
  🙂

  @ Cârcotaşu
  Spammeri nenorociţi :))))

 4. @Marcus . Deosebit scris . Numai ca nu este corect sa-i numesti mutanti pe unii care cultiva ideea de moaste pozitive si sa-i ,, omiti ” pe cei ce pun in gura presedintelui numai moaste si cruci intoarse invers. Deci mutantii rai sunt Pora , Avramescu si Pippidi iar mutantii buni Badea , Ciutacu , Cristoiu si Stan. Deci, nu inteleg de ce cadem in aceeasi groapa cu zoaie indiferent de care parte a baricadei suntem. plecatdeacasa.blogspot.com

 5. @ Lucia Verona
  Atunci e abuzel.

  @Vio
  În dialogul tău cu Marcus nu mă bag. Dar e bine să faci o distincţie între cei care ling puterea la cerculeţul maro şi cei care îşi asumă, nu fără costuri, rolul de critici ai acesteia. Pentru ca e o distincţie. Majoră.

 6. @ vio, eu mi-am descoperit o anumita inclinatie in ale comentariilor, de cind alesu’ s-a apucat sa arunce in bratele poporului insetat de singe securisto-comunist dosarele de la cnsas, uitind saracutul ca are si el o duzina de fantome cuibarite printre obiectele din garderoba proprie. Si d’atunci, incrimnatu’ imi ofera zilnic si la greu subiecte de comentat. Asa ca nu vad (ca si mordechai, de altfel) cu ce sint de vina cei putini care-l critica pe basesc, pe bune, in timp ce marea masa a aplaudacilor nu stie cam cit de adinc pot fora cu limba la poponeata prezidentiala. Poti sa fii convins ca daca Zeus nu ar fi o sursa inepuizabila de nefacute, nici cei numiti de tine n-ar avea „succesuri”.
  sa fii iubit
  marcus

 7. PS- vio, tine te rog si un bonus, referitor la preocuparile majore ale media si guvernantilor in tara care arde si in care baba-i plecata la coafor:
  Mistretul cu coltii de vata

  Tirieci si d’alde Porsche, toti cu pene’n palarie
  Pe mosie se’ntilnira, ctitori de macelarie.
  Scrisnet de metal pe oase, carne macra hacuita
  Din inalta piramida unde fost-a stivuita.

  Reporteri mascati in tufe, sau in ceruri catarati
  Dau romanului imagini si semneaza paparazzi.
  Argumente pro si contra, avind ca subiect vinatul
  Invadara tot ecranul, prezentind lumii magnatul.

  In ast’ timp sarmana tara, de izbeliste-i lasata
  Criza’a devenit poveste, iar guvernul o salata.
  Ce se face ca nu stie de buget prioritate
  Dar se tine de scandaluri, producind ilaritate.

  Tara acum e cirmuita de’mparat fara coroana,
  Dar cu promisiuni augure in electorala toamna.
  Nu vrem gaze, nu vrem lefuri, nici locuri de munca certe
  Noi vrem circ si vinatoare si’un Cezar cu doua fetze!

 8. @mordechai- de acord , pina la faza cu asumatul criticilor . sincer nu stiu cit isi asuma ei responsabilitatea pentru criticile aduse mitocanului si cit si le asuma altii, sau mai bine zis cit le comanda altii.
  @marcus – nu cred ca sunt putini cei ce il critica , iar termenul de ,, pe bune” , da-mi voie sa-l agat de o creanga de incertitudine pe care sta cocotata o pisica , sau un motan , mai bine zis . Acestea sunt elementele care ma fac sa ma intreb daca cei ce comenteaza ,, nefacutele ” sunt de buna credinta , nu ca cei care vira limba in cerculetul maro ar fi de bun simt.Sunt pur si simplu intrebari , cautari de raspunsuri , pentru ca atunci cind va veni vremea sa votam sa stiu cit mai bine ce-mi asum .
  plecatdeacasa.blogspot.com

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

- A word from our sponsors -

De citit

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru a îndeplini toate obiectivele propuse. Obiectivele turistice. Pentru că ghiolbanuzaurul nu-și propune și nici nu e în stare  de altceva. Și i se rupe în paișpe cu virgulă de țara asta de tolomaci. Statul român există...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă expresie: pro Israel vs. pro Palestina. Sau după caz, anti-ăia contra anti-ăilalți. Chestia de căpătâi e să urli la galeria adversă: teroriștii! Într-o parte filo-semiții de conunctură. Zgomotoși, agresivi, belicoși, răcnindu-și sprijinul, de parcă ar interesa pe...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...