AcasăOy-oy!Ceara din urechi

Ceara din urechi

cotton_buds

Hai să le legăm. Deci avem una declaraţie marca Săftoiu. Ăla pe care îl pusese Băsescu şef la spioni ca să-l dea afară pe motiv că vorbea gura fără el. Ce zice Săftoiu?

Fostul şef al Spionajului românesc şi ex-consilier prezidenţial pe probleme politice, Claudiu Săftoiu, îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu că ştia ce vorbeau Ion Iliescu şi Mircea Geoană.

Frumos. Sigur, Săftoiu revine cu nuanţări, precizări, dezminţiri. Normal.

Pauză de fumat. Muzici pe youtube şi cafea turcească. Gata pauza.

Bun. Şi ? Care e dezvăluirea de se încordează toată blogosfera ??? Care ? Avea cineva cea mai mică îndoială că se întâmplă asta ? Ori credeţi că serviciul dă şpioni de la ministerul turismului vrea să afle doar cât de des schimbă cameristele prosoapele la Motel Crângul ?

Eu pun de o chetă. Hai să punem mână de la mână să-i luăm omului nişte beţisoare de şter în urechi. Să audă bine şi clar când îi spun: ia mai du-te în pula mea !

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

15 Comments

 1. Crezi ca e cazul sa-i pomenim ca se poate cobora si intre statii ? De fapt, nu. Doar sa i se aminteasca.
  Da’ ce vrei , bre ? Asta si-a facut abonament pe termen lung si cum a dat si de scaun moale, ii e greu sa-si coboare tartanul la prima.

 2. Io ştiu pe unu’ care-nainte de 89 începea orice convorbire telefonică cu „le FMC ălora care m-ascultă!”
  La un moment dat, unu’ din ăia care s-a simţit cu musca pe căciulă a ordonat să i se defecteze omului telefonu’. N-a durat decât o zi, că un şef de-al ăluia, mai deştept, i-a zis imbecilului: păi îţi FMC şi eu, că dacă nu poate vorbi cum îl mai putem asculta? 🙂

 3. A se observa tonalitatea vocii la prima declaraţie şi la a doua. Parcă a doua a fost mai moale aşa, cam ca o cufureală de vară, prima fiind hotărâtă, fermă şi nu în ultimul rînd, ADEVĂRATĂ.
  M-am săturat de declaraţii „scăpate pe gresie”, după care vin nuanţările, retractările, negările şi-‘ntr-un final rămâne doar să ne amintim cu indignare de ele, aşa că eu la ultima ta propoziţie aş forţa un plural.

 4. Sustin initiativa cu betisoare. Dar o sa fie betisoare folosite, doar nu credeti ca personajul acesta bicisnic merita betisoare noi, virgine.

  Saftoiu ma duce cu gandul la intelepciunea stramoseasca: „Prostul daca nu e si fudul, nu e prost destul”

 5. Nu era suficient ca avem un presedinte care a bagat Romania in carantina internationala din punct de vedere al relatiilor diplomatice, ne-am mai pricopsit si cu un fost spion sef (numit tot de Preafericitul presedinte) de care rid si curcanii americani naimiti de FBI pentru Thanksgivind Day.
  Cu un asa spion sef precum ex-Saftoiu, cred ca serviciile de contraspionaj din tarile vizate de Romania, si-au zis time-out, s-au asezat in fata televizoarelor si au asteptat aparitiile Saftoiului cu bulteinul de stiri de circulatie interna SIE, pentru a sti cam ce mai intreprinde spionajul romanesc.
  Acuma nu ca acesta s-ar da prea mult de ceasul mortii cu munca prin strainataturi. In afara de circul mediatico-propagandistico-electoral cu Rapirea Din Serai, baietii au avut treaba doar in tara cu folosirea tehnicii de ascultare pe la usile opozantilor politici ai asimetricului (conform declaratiilor publice ale gemsbondului mioritic), motiv de demisie pentru acesta. Si unde nu faceau fata baietii venea tata la spioni, scolit pe la Anvers in vremuri de rastriste, chiar ‘mnealui, presedintele Basescu si completa informatiile obtinute de SIE cu noutati referitoare la suetele zilnice Geoana-Iliescu.
  In ce tara am ajuns sa traim fratele meu?
  Macar securistii lui Ceausescu erau profesionisti, chiar si acum dupa 20 de ani, mucles! baietii, de au bagat o tara intreaga in enigma dosarului de securist al marinarului spion la Anvers.
  Pe cind spionii de astazi, in afara de faptul ca au capatat indeletniciri domestice (sic!) isi si etaleaza odiseele bondiste in public, pe la varii televiziuni.
  Si unde mai pui ca baietii si-au bagat timpanul in legalitate beneficiind de o lege care sa le permita contorizarea injuraturilor adresate de diversi romani cu adresa Cotroceni.
  Gravitatea acuzelor saftoiste la adresa prezidelului ramas incremenit in proiectul si tacticile fostei Securitati ca metoda de obtinere a puterii absolute in Romania (acuze dezmintite apoi intr-un mod jalnic atit de catre faptuitor, cit si de catre asimetric), in oricare tara din lume, civilizata si cu pretentii de respectare a principiilor democratiei, ar fi fost prompt sanctionata de membrii societatii respective, iar situatia ar fi fost adusa sub control prin albirea sau innegrirea asertiunilor respective.
  La noi canci ! Suficienta o dezmintire cu un text penibil emisa de Cotroceni si basta! subiect inchis, la culcare baietei, tatuca vegheaza impreuna cu service-urile pentru voi!
  Nu tu autosesizari, nu tu comisii parlmentare, nu tu Societate Civila, care daca doar ar fi presupus pe vremea lui Ilici asemenea fapte, l-ar fi mincat pe acesta cu fulgi cu tot pe motiv de comunism, nu tu nimicuta, nimicuta.
  Camarade Patapievici, camarade Liiceanu, sora Pippidi unde va sint bre vorbele si reactiile la o asemenea dandana prezidentiala?
  Vai de mama voastra si de lupta voastra pentru democratie si anticomunism condusa magistral de Ales!
  Ce este mai tragic insa, in toata afacerea respectiva, consta in faptul ca masa amorfa de electorat pupinbasist va pune mai mult ca sigur din nou botu’ in toamna si ne va pricopsi cu un nou mandat al zbanghiului, care dupa trendul politic actual tinde sa se transforme pe viata.
  Oprescule si inca altii ca tine, lasati dracului alte treburi, faceti-va simtita cit mai curind prezenta in coasta basescului, spuneti-i ca afirmatiile patapieviciului cu privire la rezistenta mujicului patibular roman in procesul de urinare a altora in capul sau a ajuns la limita suportabilului si ca este totusi cazul sa foloseasca toaleta prezidentiala pentru aceasta necesitate si trimteti mutantul stalinisto-hitleristo-maoist sa-si faca Sultanat la Basarabi si sa-i lase pe romani in pace.
  Ca s-au saturat!

 6. @ Filo
  Mi-am însuşit observaţia:)

  @T de la Timişoara
  E de la tata Caragiale încoace: dacă e anonimă o semnez.

  @c
  Corect.

  @Darael
  Bune şi alea folosite. Dar atunci nu mai găzduiesc eu cheta:))

  @marcus
  Dă în ei, bre:)

  @Florian, Lol’s
  Da’, bre. Hai , na scuze. Daţi şi voi o pulă de ajutor, poftim:)))

  @Karakas
  Mă întreba un amic: băi, în ce se transformă scârba, după o vreme ? I-am spus: în vot. A râs şi zicea: mda, sau în topor?

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor,...

- A word from our sponsors -

De citit

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...

Locuri de poveste: Trăbulești

Într-o epocă în care interesul turiștilor pare să se îndrepte mai ales către destinații exotice, există un loc aparte de care, probabil, puțini au auzit: Trăbulești. Turiștii dornici de frumos, de peisaje încântătoare și de autentice incursiuni culturale, nu vor găsi aici nimic care i-ar putea interesa....

Post-istorie sau preistorie

Odată cu prăbușirea Uniunii Sovietice și instalarea temeinică și permanentă (părea pe  atunci!) a lumii unipolare, Fukuyama s-a grăbit să anunțe sfârșitul istoriei. Conform acestei ipoteze, navigam în apele veșnic calme ale post-istoriei. Umanitatea era ferită de acum de  sezoniere confruntări ideologice, căuutări ori rătăciri. Hegemonia americană...