Că ne priveşte!

on

|

views

and

comments

I-auzi , bre, cum are Ministerul Justiţiei iniţiative flu-flu.

Le rezolvasem pe toate, asta ne mai stătea în gât.

Până la a interzice forumiştii ar trebui să-l amendeze pe Vanghele că a promovat distribuirea de băuturi alcoolice în spatii publice, deşi legea nu dă voie. Păi nu?

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

18 Comments

 1. Ca s-o citez pe m-me Vass: „băutura pe stomacul gol…” grea, criza asta: unii dau din colţ în colţ şi nu ştiu ce dracu’ să mai pună în oala de ciorbă iar alţii, mănâncă cu polonicul din oală (aia de noapte)

 2. Am citit ieri ştirea, am căutat legea respectivă, după mine nu e cum zice titlul din Gardianul. E modificarea unei legi din 2003, în general OK. Singurul lucru neclar, deci bizar spre nashpa, e chestia cu baza de date.

 3. Nici lui Ceausescu nu-i placea sa se ia lumea de el si tot a patit-o !
  Gura lumii nici un proiect de lege n-o astupa !
  De ce nu dau politicienii o lege sa nu mai ia spaga, sa se penalizeze drastic incompetenta si nepotismul etc..?
  Barfa este BLOGSPOT national !
  Salutari din Madrid !

 4. dar poate vine Basescu si-si cere scuze si pentru legea asta … mira-m-as sa nu fie asa, doar si Nuţi are blog … cum i le mai zice ea lu` nea Nelu, nea Tari si Bombo, daca e legea pe bune?

 5. Pe repede înainte !! pana nu se promulga legea domnului ministru sa mă pupe domnia sa in trei litere. Nu!!!!!!!. Cot!!!. Tot trei litere dar cu UR in coada, C-ul rămâne!!

 6. Păi da, proiectu’ ăsta vine să completeze legea lu’ Big Brother, acolo unde providerii de internet sunt obligaţi să asigure stocarea datelor privind abonaţii din parohia lor, da’ era neclar accesul „organelor” la aceste date.
  Acu’ s-a găsit şi soluţia, „organili” tre’ să-şi facă baze de date proprii, pe care să le ţină la zi cu ajutoru datelor stocate la provideri.
  Cum zicea cineva …şmecheria est!

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.