Strategie de campanie

Nu întrebaţi cum că nu vă spun. Sau vă bag empetreiu’ cu “pe surse”. Chestia e că am pus mâna pe strategia de campanie a unuia din partidele importante de la noi. Nu spun care. Vorba marelui cărturar Pleşiţă: treaba mea. Aşa că vă las să vedeţi şi voi nişte fragmente din document. Anexa 3, Logistică.

“Anexa 3

Logistică şi materiale promoţionale

În vederea asigurării unei bune şi corecte transmiteri a mesajului partidului se vor asigura materialele promoţionale corespunzătoare, enumerate mai jos. Distribuirea acestora se va face în cadrul unor manifestări organizate spontan, în sacoşe purtând sigla partidului. Odată cu înmânarea produselor promoţionale se va spicui din progrmul nostru: “votaţi cu noi că mărim pensiile”; “votaţi partidul nostru, că vă mai dăm”; “nu vă luaţi după vorbe, votaţi cu ăia care vă dă ceva. ăilalţi ce v-a dat?”. În acelaşi timp vor fi enunţate critici la adresa programelor adversarilor noştri: “uleiu’ de la ăia e expirat” sau “ăla e zahăr infestat, turcesc, ce v-a dat excrocii ăia”. La distribuirea materialelor promoţionale se va asigura şi o prezentare multi-media cu lăutari celebri, playback sau live, care  vor intona cântece de succes împreună cu îndemnul de a vota candidaţii noştri.

Materialele promoţionale necesare pentru circumscripţia noastră sunt dupe cum urmează:

Făină – la pungi – 10.000 buc.

Zahăr- la pungi – 10.000 buc.

Ulei- la sticlă de plastic- 10.000 buc. ( s-a propus să se dea câte două sticle de om, dar nu mai rămânea bani şi pentru sacoşe cu siglă)

Bulion-la borcan, de la firma lu’ soţia lu’ domnu senator- 5000 buc. (se va da doar la pensionari, aceştia fiind conştiincioşi şi prezentându-se sigur la vot)

Pui-morţi, cu organe şi gheare, respectiv capete proprii, la pungi- 10.000

Orez- la pungi- 7000 buc. deoarece nu mulţi agreează în meniu această metodă de transmitere a mesajului nostru electoral

Mălai- de porumb- 10.000 de pungi.

Poză format mic cu candidaţii- 10.000 buc.

Sacoşe – de plastic de la firmă- 20.000 buc. deoarece acestea este ruptibile şi oamenii le mai rupe

Programul partidului electoral- 200 buc. – deoarece oamenii nu citeşte şi aruncă pe jos, comiţând glume care sunt mai interesaţi de produse.

De asemenea se va asigura logistic protecţie cu bodyguarzi ca să protejeze agenţii electorali de încăierarea pe produse care la vremuri de criză se prelimină a fi mai mare ca anul trecut.

Tot logistic se va asigura suportul tehnic necesar: două megafoane şi baterii, precum şi dubiţă pentru transport.

Cheltuielile pentru aceste cheltuieli se va face din bugetul alocat urmând a se completa după necesar prin telefoanele necesare la agenţii economici sub formă de ajutoare umanitare care au şi ei probleme cu DNA şi nu or să ne refuze.

21 thoughts on “Strategie de campanie”

 1. “Ruptibile” ala face totzi banii de conucsiune bradband shi merita tot efortu vizual cu ochii. Ce poezie! Ce furie semantica! Cata imaginatzie si ce deschidere de orizont al emisferei drepte…

  Domnule, ma cutremur: inca mai sunt oameni care sa aprecieshte cuvintele noi, proaspete, virgine, de’abia scoase din tzipla.

  🙂 :p

 2. Domnule, dar nu e bine! Asta cu faina si malai e pentru batrani, dar cum zice mai sus “aia oricum voteaza”; de ce nu fac ceva sa iasa si tinerii la vot?

  *Anexa: Pentru a atrage electoratul tanar, studentesc la vot, propun 1000 de folcloriste. Pentru tinerii `speciali` (dupa cum a zis si stapanul imparatiei, cica-s 20%) propunem ca la 3 saptamani Naomi sa sustina un concert!

 3. plus oaresce spectacole cu niste fonfaite . nu stiu sa cante dar sunt bune de p… si dau bine din silicoane si partea dorsala.
  asortate cu neshte mici, bere si ragaieli ale candidatilor la microfon…

 4. Cel mai scump ies cu orezu`, mai bine bagau niste conserve de peshte de banii aia, din lotu` suspect de botulism, ca le ia aproape moca. Nici bulionu` nu e ieftin, da` se merita…

 5. Mishteaux
  Dar, daca erau inspirati, economiseau bani…. Infiintau un srl al partidului, avind ca obiect de activitate ambalarea prod alimentare….
  Cumparau produse vrac, evident mai ieftin, si le ambalau ei in pungi personalizate cu sigla partidului, cu poza candidatului si cu termenul de expirare (al produsului, evident 😀 )
  Probabil colegii de coalitie se vor gindi sa faca prezervative imprimate cu sigla partidului, sub sloganul “sa futeti bine” (sau: sa va futem bine)
  ….

 6. Lasă, mânca-ţi-aş, că tot EI câştigă! Cum o dai şi-o-ntorci cu fundu’-n sus tot ei sunt deasupra, “veghind” la respectarea legii, a statului de drept şi a democraţiei.
  Vot(c)aţi-i că merită! Altfel, pe cine mai înjurăm???

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.