AcasăMartafoiul zileiBăse, iartă-mă. Tu aveai...

Băse, iartă-mă. Tu aveai dreptate şi eu greşeam.

Deci îmi cer public scuze iubitului preşedinte. Avea dreptate. Iar păcătosul de mine nu a înţeles. Şi m-am îndoit. Iar acum vin spăşit şi cu băşini pe craci să cer iertare.

Aveai dreptate trăiţi-ar prurarurile. Aveai dreptate. Produce tâmpiţi. Mari. Da’ de ce mama dracu îi/le faci miniştrii?

Ca să fie clar. Ia’n uitaţi CV de pruraruri. Şi diplome obţinute româneşte cu telemea şi buci. Care vrei , bre, nişte silă?… că la mine nu mai încape. Şi sila n-are decât formă de singural.


Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

27 Comments

  1. Am rămas cu gura căscată…măiculiţă ce de diplome!!!
    Cu sila nu e nimic de făcut, păstreaz-o că e oferta prea mare pe piaţă, greu găseşti amatori, dar dacă oferi şi forma de plural cu mici modificări cine ştie poate sare vreo fătucă.

  2. Aşa e coane, da’ dacă vrei nişte detalii uită-te acilea la biografie, să vezi ce timpi record a scos, cum era ea contabilă din liceu, ditamai directoarea la un an de la BAC etc. P’ormă facultăţi, licenţe, doctorat, toate la foc rapid, că doară n-avea timp de pierdut. Ce mai, săraca Sklodovska era o amărâtă.

    Păi cestia cu pruraru’, prularu’ sau cum dracu’i mai zice nici nu se mai bagă-n zeamă. Ş’acu’ să nu tragi concluzia că cu cât mai multe diplomele cu-atât mai tâmpit e produsu’?

  3. Am văzut, da’ dacă te uiţi la declaraţia de avere ( acolo unde scrisul de proaspăt alfabetizat scrie Romănia) ai sa descoperi că era… la firma ei. Cine dracu’ ar fi angajat-o? dar chiar în firma ei şi tot a trebuit să convingă până să devină mai şefă.
    Nu mai zic de grupul de prietenie cu UNESCO. Ce înseamnă să fii prieten cu UNESCO? Ieşiţi împreună la popice? Beţi amândoi din pahar de plastic? Te ajută să schimbi butelia? Îi dansezi nevasta la botezuri?

  4. Acu’ ce să zic, nu crez că-n 1995, la 18 ani adicătelea, avea firma ei. Cu SC Euro Riva Serv SRL asta-i o poezie văz, da’ culmea e că nu era a ei, atunci cel puţin. Era a lu’ d’l Iacob care-şi creştea viitoarea soaţă, că de… aşa-i la casele mai mari.
    Da’ ce mai contează?!?

  5. La ditai cantitatea de diplome ai zice că se pregăteşte să devină preşedintele unei ţări foarte-foarte-foarte mici.
    Cam de 3 pe 3 şi cu lumină permanentă-n tavan.

  6. Academician, doctor si inginer. Ce mama lui proces verbal au Facultatea de Drept, aia de stiinte economice ( finante-banci ) si…doctoratul in stiinte ingineresti? Care-o fi fost tema de doctorat? Ingineriile financiare?

  7. Ma scuzati, dar eu am o mare nedumerire: cum naiba termini o facultate de stiinte economice si faci doctoratul in stiinte ingineresti??!! Ha?… Ca si eu am un parlit de ASE…pot sa ma fac doctor in turbine hidraulice???
    Acu’ sa dau din casa unor cunostinte: el, mare inginer, si-a dat doctoratul, ati ghicit, tot la Petrosani, tot in stiinte ingineresti, si a recunoscut omu’ ca nu l-a costa „decat’ 3000 euro. Ce-s aia, la valoarea fetii??!!

  8. Cu diplomele e ceva ciudat. Are doctorat in stiinte ingineresti, desi cele doua licente le are in stiinte economice si stiinte juridice, deci alt domeniu fundamental. Nu pusca foarte tare. Nu e imposibil, dar e improbabil….
    In rest, inca o pizda care a facut dreptul…

  9. Ia lasa bre fata in pace ca a facut ditamai scolile! Eu nu am intrasnit sa ma duc la Petrosani sau la Alba(nu era pe atunci) sa dau ex. pentru ca era tare greu. Acolo” e alesi oamenii” , dupa spranceana! Ma simt deja rau. Eu nu am atatea diplome. Cum dracu sa fiu deputat? Si nu-mi place nici sa cunosc multe „prurale”. Cine sunt oare parintii ei? Cred ca sunt tare mandrii de ea! De fapt de toate „iElele” din politica.

  10. Ce vorbiti voi aici…
    A vazut cineva unde si-a dat doctoratul si in ce?
    Universitatea de la Petrosani… Io nici nu stiam ca exista universitate la Petrosani. Io credeam ca universitate se numeste dupa vreo 200 de ani de functionare…
    In ce? Stiinte ingineresti. A auzit cineva de asa ceva? Eu nu… Io ma gandesc ca si sistemele de operare sunt un domeniu vast…
    Titlul: „Evaluarea impactului economic al implementării reglementărilor legislative privind sănătatea şi securitatea în muncă în perspectiva aderării la Uniunea Europeană” . Se poate da un doctorat in asa ceva? rahat cu mac…
    Un doctorat de rahat cu titlul de rahat la o universitate de rahat intr-un oras de rahat dintr-o tara cum vreti voi…
    Eu nu imi schimba pararea: o tută cu figura de frigida si cu o mare doza de tupeu…
    ps: Eu mai cred ca in afara de Sorbona, MIT, Harvard, samd restul de universitati nu ar trebui sa poata acorda titlul de doctor…. :D. Cel putin aia din Petrosani sigur nu ar trebui sa poata avea studii doctorale…
    pps: am si eu o intrebare: la ce conferinte si reviste de specialitate serioase a publicat doamna ministru articolele de care avea nevoie la doctorat?
    O intreaba cineva?

  11. Desteapta mai e fatuca, daca din treaba asta pica in cap si moare si Base, merge si face Yale la Gura Ocnitei(acolo poate o fi, ceva). Eu la Gura Humorului nu mai pot, sunt ocupat cu astia, mor de rasul plansului.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor,...

- A word from our sponsors -

De citit

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...

Locuri de poveste: Trăbulești

Într-o epocă în care interesul turiștilor pare să se îndrepte mai ales către destinații exotice, există un loc aparte de care, probabil, puțini au auzit: Trăbulești. Turiștii dornici de frumos, de peisaje încântătoare și de autentice incursiuni culturale, nu vor găsi aici nimic care i-ar putea interesa....

Post-istorie sau preistorie

Odată cu prăbușirea Uniunii Sovietice și instalarea temeinică și permanentă (părea pe  atunci!) a lumii unipolare, Fukuyama s-a grăbit să anunțe sfârșitul istoriei. Conform acestei ipoteze, navigam în apele veșnic calme ale post-istoriei. Umanitatea era ferită de acum de  sezoniere confruntări ideologice, căuutări ori rătăciri. Hegemonia americană...