Succesuri căcălău

Boc: Acordul Nabucco un succes al României şi al lui Băsescu.

Pe urmă citim aici. Şi cam aia e treaba cu succesurile. Adică o să avem o ţeavă prin care va trece gaz. Şi ţeava asta va fi o alternativă la gazul rusesc. Cu o singură condiţie: să vrea ruşii.  Altfel singurii rezolvaţi de mare combinaţie sunt turcii. Da’ succesuri căcălău, nene. O marcă Băsescu.

10 thoughts on “Succesuri căcălău”

 1. Eu nu-s chiar expertă în chestiuni de astea internaţionale. Da’ oleacă de engleză tot ştiu (şi dacă ştiam ş-oleacă di bataie mă duceam de mult la Bucureşti):

  But still the decision to sign the heads of government agreement on 13 July has come as a surprise. To begin with there is still no clear idea as to what has been agreed.

  Adică semnăm acordul, scoate banul, dar nu prea se ştie pe ce? Nu mai bine sunam la numerele cu suprataxă să ne luăm cadoul surpriză?

 2. Baietii adevarati au semnat cam cand punea Boc pixu pe Nabucco, Desertec, o chestie de vreo 400 bn euro pe centrale solare.

 3. Andrei Polischuk crede ca decizia Turkmenistanul si a Azerbaidjanului de a alimenta gazoductul “este o veste proasta pentru Gazprom”, in conditiile in care gazul turkmen a fost contractat pentru Rusia si China.

 4. Păi, nu trebe o ţeavă pe care să se scurgă căcălăul de succesuri?!
  Problema nu e ţeava, ci cine o să-l deconteze. Pe el, pe căcălău, adică.

 5. semnarea pentru Nabucco e ca legatul la sireturi, o facea orice imbecil ajuns prim ministru.

  niste adevarati faceau succesuri adevarate daca bagau aroganta maxima: si Nabucco, si South Stream pe la Bucuresti. Cica e misto sa vopsesti tevi…

 6. Eu o singura chestie vreau sa zic … Din ce am inteles uitandu-ma la tv si citind pe net, noi romanii trebuie sa construim cei 400 de km de teava care trec prin/peste pamantul patriei! Deci … noi n-o sa-i facem niciodata pe aia, noi nu putem turna asfalt pe strazi ce conducta gigant sa facem?

  Cred ca ala … Casuneanu … o sa castige licitatia! 😀

 7. deci teava aia nu o sa mai fie din cate am auzit. trece pe la turci si pa pa… eventual vreo romanca sa mearga pe la turci si sa faca vreo teava…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.