Vladimir

Dacă clickăiţi prin blogrollul meu îl ştiţi deja. Dacă nu o puteţi face acum. Şi o să descoperiţi un om grozav. Şi nişte fotografii la care sigur veţi simţi nevoia să vă întoarceţi. Eu îi spun Vladimir. Îi puteţi spune şi voi la fel.

8 thoughts on “Vladimir”

 1. Un off topic excitant..

  Vladimir Putin condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov
  Aug 31, 2009

  În ajunul vizitei sale în Polonia, Vladimir Putin a publicat un articol în publicaţia Gazeta Wyborcza pe tema Pactului Ribbentrop-Molotov. Premierul rus şi-a prezentat părerea referitoare la evenimentele istorice a căror interpretare a provocat neînţelegeri între Rusia şi Polonia. Putin a condamnat pactul semat în 1939. “Pactul Ribbentrop-Molotov încheiat în august 1939, poate fi condamnat pe bună dreptate”, a scris premierul rus pentru wyborcza.pl. Acesta a solicitat ca pactul să nu mai fie considerat singurul motiv al izbucnirii celui de-al doilea Război Mondial. Potrivit articolului scris de Putin, un rol asemănător l-au avut şi Declaratia de la Munchen, precum şi semnarea Tratatului de la Versaille. Putin aminteşte că în urma Acordului de la Munchen, Polonia a participat şi ea la împărţirea Europei, anexând teritorii ale Cehiei. (wyborcza.pl)
  Odata condamnat pactul Ribentrop -Molotov , ruperea fortata de Romania a Basarabiei, de catre fosta Uniune Sovietica , devine nula si neavenita.Asteptam pozitia performerului de la MAE.

  1. Putin nu e prost … condamnarea pactului cu pricina este o prezentare de pisici pentru Ukraina. Daca desfiintam pactul (si nu numai) nu mai ramane mare lucru din Ukraina, iar ceea ce ramane … Problema este ca Romania va pune botu, spre amuzamentul copios al tzarului; zau ca nu e prost !

 2. Marius Mina: muțumesc!

  Mulțumesc mult pentru încredere și apreciere Mordechai!

  Multe posturi cum ne-ai învățat să ai, pentru că dacă nu ar fi blogul asta și încă unul (știi tu foarte bine care), google readerul meu și-ar pierde sensul!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.