AcasăOy-oy!Reprezentativ pentru o zi

Reprezentativ pentru o zi

Acum că şi-a anunţat şi doctoru’ candidatura e insectaru’ plin. Hai neamule, lasă halvaua şi ia ştampila. Candidaţi pe alese: beţivu, stănacul, bretonatu’ , dr. autostradă suspendată, jijiu’, dilimanu’, etc.

Pentru o zi m-am gândit să îmi imaginez că aş face parte din eşantionul reprezentativ. Doar pentru  o zi. Aşa că în cele ce urmează vă poftesc să vedeţi cum ar arăta o zi de blog în eşantionul reprezentativ. Adică românul mediu, alegătorul obişnuit, pietonul de rând, ăl care dă cu ştampila după cei 322 şi se bucură că Băse e sculă. Asta e.

Deci k caracterizare a ce vreau eu să scriu pe bllog azi o s-ă fie mai alfel decât sânteţi obijnuiţi la acest bllog de moşeşimordechai. Nu poţi ştii dinainte ce place la oameni aşa că o să pun chesti care place la toată lumea ca să fie mai vareat.

CaptureDespre politică nu bag doar că mi-emi place de băse deşi ăştia îl înjură care are oftică că nu e ei în locu lui. Ce ei nu şiar trage o bucată ca Udrea dacă ar dispune şi ar avea cu ce? Shi băse a făcut greşeli destul de eronate care nu trebuia săl pună pe Boc pe post de premier priministru părerea mea. Eu aşi fii pus oameni bazaţi şi care e tari ca nea Gigi care a şi ajutat la oameni chear dak e el mai dus aşa cu popi şi cu bisericile care râde oameni de el, dar totuşi a ajutat oameni şi dă bani la lume amărâtă. Şi dacă merg la votarea electorală (că nu ma-m hotărât încă asupra deciziei dacă merg sau nu) eu tot cu băse am s-ă votez că nul înghit pe prostănacul cum ia zis iliescu comunistu ăla bătrân de geoană şi nici pe crin ăla cu faţa lui de rocker băşit care ia-ş sparge pe figuranţi ăştia. Oricum dekt să votez cu ei mai bine nu merg la votare şi mă îmbăt cu fratele meu Pariciu care şia tras maşină din Olanda şi agaţă gagici în cluburi.

Şi o melodie caremi place ca să ne şi binedispunem. E melodie care place la băeţi din cartier de la mine şi e foarte frumoasă. K are cuvinte care merge la sufletu omului şi e şi melodie belea.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2XHspObqtRE&feature=related]

Acest cintec îl dedic la toate fetele din Făurei Gară din partea mea. Şi această poză special pentru prinţesa mea Florry din partea mea.

apu-5-ygqosqmj2sgdyn522izfmqxa

Mai tîrziu bag şi poze cu nişte bagaboante de pe mess care le-am făcut eu, dar e pe interes majoritatea din ele două.

Mai vin m-ai încolo cu altele după cum îmi vine idei. Aştept comentarile voastre şi sugesti.

UPDEIT:

Din partea mea la toţi distruşi care face comentari naşpa şi se i-a de băse: sânteţi varză!

Oameni are voe să aibe simpatile lor dupe cum crede ei. Eu na-m nimic contra ca colegi de blogosferă care nu le place de băse când îl critică, dar nu înseamnă că ei are dreptate şi e democraţie deci e dreptul meu. Deci eu sunt şi student la Spiru şi am un coleg care nu votează cu băse că el e cu Vadim dar nu înseamnă că ne loăm la bătae din cauza asta că dacă am avut conflictele noastre era că o viziona pe prinţesa mea Florry cumva care nu mea plăcut cum se uita la ea şi ma-m enervat.

Şi la ăia care se iea de manele le zic că toţi are gusturile lor şi gusturile nu se discută cum spunea un diftong latin. Nu înseamnă că ascult numai manele. Dau aici şi o muzică de suflet care imi place mie mai mult. Oameni pot fii mai complexi decît crede uni.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XPOQ2l8cVP4]

Şi vă propun şi un sondaj chear dacă o să zică cîţiva de rea credinţă că îl iimit pe Dan Diaconescu dar voi cine credeţi că are dreptate Dragoş s-au Ionuţ Dolănescu? Părerea mea că Ionuţ şi Dragoş este doar un profitor care na auzit nimeni de el pe cînd Ionuţ a cântat la viaţa lui şil cunoaşte o ţară care am ascultat şi în Spania când am fost la sora lu Pariciu români tot asta asculta.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

37 Comments

 1. udRea e belea Fahta stilata d la paris imbracata k m-iA dat mie idul de pysyket cU talent in stil arMani sa moara totzi dushmaNii ca-re ii are eU aj vota cu udrEa ca jtie meserie nu k hipsterii liberalii k e gaie

 2. Ce să mai votăm pe altu când avem slavă Domnului mândreţe de om în persoana lu Băse că k el nui nimeni căi şi de veaţă, ştie să joace frumos, ie popular, nu refuză un pahar de trăscău, merge la toate nedeile si serbările noastre câmpeneşti, ce mai e baiat k lumea, nu degeaba îs moarte toate bunăciunile din pedeleu dupe el iar pedeleiii ie morţi toţi dupe iel că l-ar pupa si în cur de drag. De ce să nui punem şi noi o ştampilă pe păru vâlvoi din creştetu kapului!
  Aşa e că aş fi bun să fac parte din staful electoral al lui Base?
  O zi minunata maestre!

 3. Ce bengos bloc ai bă să nam parte. Nu se egzistă altu care să esprime mai la mare fix ce e în capu la toată familia mea. Da’ mia zis sormea Virginica să bagi şi o telenovea acolo că doar nu da-i de la tine. Ii place telenovelele bagaboantei de nu se poate de când sa lăsat violată de Romeo Fantastik si acum ăla nu io mai bagă nici măcar în seamă după ce a lăsato cu burta l-a gură curva dracului.
  Muie Dinamo!

 4. Rabi spune drept !. I-ai lăsat pe nea Stere sau pe nea Mătreaţa sa scrie !!
  Mulţumesc, îmi era un dor de ei, si sa recunoaştem in ultima vreme i-ai neglijat si nu este frumos ! :). Acum ca s-a complectat galeria de gutani care încearcă sa ne păcălească sa ii votam ei ce zic ? Nu cu cine votează ? Ca asta e opţiune personala! Daca ii întreb sigur ca sughiţe mama! 🙂

 5. Ce dracu’ sa mai scriu, bre ? Parca-l vad pe Bercea Mondialu’ compostind tastatura in timp ce compune capodopera de mai sus ! Ori pe fratele sau alb la fel de onorat de matroz – Magaru. Cred ca-ti trimit pe cap niste zurbagii de la ZIUA !

 6. Bre, eu nu mă l-as furat de jargoane da-stea de mahala, k na-m vorbe de krtier la mine.
  Eu spun doar atât k la vot nu prestez k nu am cu cine vota .Si nici de drum nu-mi arde k nam benzină pentru motoru adus de la valensia, k knd am fost eu la cules , am prins sezoane bune si m-am ieconomisit, deşi am făcut o foame…da’ acuma e pe butuci k e scumpe combustibilele si e criză în toata lumea de pe mapamond.
  Cu dedicaţia aia ce ai dedikato la băeţii buni, î-ţi spun k îmi place şi mie şi e preferată.
  Dar să lăsăm astea k e mulţi care ascultă muzică bună şi ştie ce merge la sufletul din noi, k ne caracterizează pe noi, ăştea cu sufletul mare.
  Poza e de belea, am so fur şi eu şi o fac în format mare şi o pun pe perete k când o vede-o Viorica, să înteleagă şi sufletu’ ei k mie dragă la inimă.
  Aku te las k cobor până jos k vreau să prăjesc nişte cartofi prăjiţi k e foame mare pa-cişilea dar mă întorc k îmi place să discutăm discuţii.

 7. E naşpa pentru tine dak te laşi ofticat de toţi jmecherii kre se dă mari cu părerile lor alea deştepte şi inteligente, k cică dak ai mai multă minte judeci mai bine cu capu. Aiurea. Eu am mers la plesneală şi am votat şam avut dreptate k sa nimerit k la aialanţi.
  k atuncea aveam benzină k Verginica, sormea, trudea să muncească şi-mi trimetea şi mie neste euro să am cu ce loa mâncare lalde mama dar eu întreţineam maşina k te-am zis k e bengoasa.Da acuma e pe butuci. Da cu Irina Loghin mai înmuiat la inimă şi Fuego e cel mai sensibil cu sufletul k le zice din tot sufletul lui de om .Eu nu ştiu care e treaba cu Dolaneştii k când era cu scandalu care a fost eram înfundat în nas de la cât am plâns de jale după tacsu .

 8. Ăia cere e răutăcioşi şi zice k vrei săl ei pe Diaconescu mănâncă rahat. K nimeni n-are şanse.
  E cel mai cul şi suceşte minţile la oameni de devine toţi fani k e bun el.
  Şi Lucika, vecina mea îl are în lista de pretini pe saitul ăla tare Hi5.K plânge asta cu sughiţuri când se termină emisiunea televizată la televizor.

  http://www.youtube.com/watch?v=Uv71jNsQ1AY

 9. Moshemordechai, simpli surpraizing k intotdea-una.

  Dom’le da’ ce ne facem k am auzit k se da lege k nu mai avem voie sa facem gratar in curtea de la bloc. Pai nu toti avem bani ca domnu’ Gigi sa facem gratar pe balcon la meriot si sa tirim oaia pe mochete.

 10. Baaaaaaai, frate-le meu, acuma mie clar de ce ma furnicat asa ca parca sintem creere pereche.
  pai si io sint la spiru fac masterant la comunicare. ca cum ziceam io mereu ca marile spirite sen-talneste (am vazut intrun film cu indieni ce pana mea).
  Baaaaaaaaaaaaaaai ce coinicidenta!!

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articolul precedent
Articolul următor

More from Author

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor,...

- A word from our sponsors -

De citit

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...

Locuri de poveste: Trăbulești

Într-o epocă în care interesul turiștilor pare să se îndrepte mai ales către destinații exotice, există un loc aparte de care, probabil, puțini au auzit: Trăbulești. Turiștii dornici de frumos, de peisaje încântătoare și de autentice incursiuni culturale, nu vor găsi aici nimic care i-ar putea interesa....

Post-istorie sau preistorie

Odată cu prăbușirea Uniunii Sovietice și instalarea temeinică și permanentă (părea pe  atunci!) a lumii unipolare, Fukuyama s-a grăbit să anunțe sfârșitul istoriei. Conform acestei ipoteze, navigam în apele veșnic calme ale post-istoriei. Umanitatea era ferită de acum de  sezoniere confruntări ideologice, căuutări ori rătăciri. Hegemonia americană...