@&*$%#****

on

|

views

and

comments

Alt titlu nu aveam cum pune. Nu mai avem ce analiza. Nu mai avem ce discuta.

Băsesculeeee! Eşti dus cu tilbomba, băăăăi ! Lua-te-ar toţi dracii de beţiv. Ne-ai halit ficaţii! Îl votez pe ăla care promite că te bagă la pârnaie!

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

29 Comments

  1. E absolut nebun, nebun rau de tot! Mor de nervi! Daca ar fi langa mine l-as stange de gat fara nici un fel de regrete! Piticu’ porno daca ar candida impotriva lui si tot m-as duce la vot! Fie si Eva Kent!

  2. Titlul ar putea fi „Lupta pe viata si pe moarte”, eventual cu sange si organe pe pereti. E disperat Basescu! A demonstrat ca nu pleaca fara o lupta in care ori moare el ori mor ailalti si noi cu ei.

  3. Pe mine unul nu mă mai enervează circarul. Dimpotrivă, mişcările lui din ultimele două zile mă umplu de satisfacţie.
    Când ajungi în nisipuri mişcătoare trebuie să nu te laşi cuprins de panică şi să nu te agiţi. Cu cât te zbaţi mai mult, cu atât te afunzi mai repede. Circarul a intrat în panică, sunt ultimele lui zbateri.

  4. e „ferma animalelor” live. pe bune. pe pielea noastră. lipseşte doar snowball.
    zic să facem un referendum să vedem câţi mai cred că băse e un psihopat. pe zi ce trece mă conving de asta.

  5. Rabbi, ca unul ce esti mai versat in ale politichiii,lamureste-ma ,te rog : cum e posibil sa iasa Jeoana pe sticla si sa spuna ca i-a transmis lui Croitoru ca nu se va intaln cu el iar la ora 18 sa iasa cRoitoru si sa zica ca Geoana a acceptat sa discute despre participarea la guvernare ,Luni la ora 11 ??? Nea Stere ce crede ?, cine minte ?

  6. UN SEMNAL FOARTE INGRIJORATOR:
    “AXA” CURTEA CONSTITUTIONALA- BASESCU?

    IATA CE SCRIE PRESA ca a declarat BASESCU despre Ioan Vida si despre Curtea Constitutionala, referitor la o lege legat de care a fost sesizata Curtea:

    “Mai mult, aseară, (14 octombrie 2009; n.A.) în cursul declaraţiilor publice făcute de Traian Băsescu acesta a afirmat că “mulţumeşte Curţii Constituţionale” pentru decizia de a amâna judecarea constituţionalităţii legii reorganizării unor autorităţi şi instituţii publice, care conţine inclusiv prevederea celor “10 zile de concediu fără plată al bugetarilor”.
    (…)
    “Decizia de amânare a judecării legii “10 zile fără plată” a fost considerată ca fiind o măsură binevenită, în condiţiile în care decizia Curţii este, pe de o parte, obligatorie pentru acordul cu FMI, iar pe de alta, absenţa unui Guvern în exerciţiu face imposibile eventuale modificări. Curtea a amânat judecarea întregului pachet al legilor asumate de Emil Boc, ceea ce va face ca decizia finală să fie una unitară.”

    Citatele sunt extrase din articolul cu titlul: “Curtea Constitutionala in gratiile presedintelui” semnat de Silvana Patrascanu
    (Evenimentul zilei- 15 octombrie 2009).

    IMIXTIUNEA LUI BASESCU IN DECIZIILE CURTII CONSTITIONALE- FIE SI PRINTR-UN COMENTARIU (se stie foarte bine cat de influente pot fi “simplele” comentarii ale sefului statului asupra unei instante!) LEGATE DE AMANAREA LUARII IN DISCUTIE A UNOR LEGI IMI PARE CEL MAI GRAV SIMPTOM DE PANA ACUM.

    Mare atentie la simptom!!!!!!!

  7. Vrem Respect ! Manifest pentru România, pentru viitorul nostru şi-al copiilor noştri… :
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/18/manifest-pentru-romania-pentru-viitorul-nostru-si-al-copiilor-nostri-jos-basescu-jos-mafia-portocalie-nu-vrem-dictatura/

    Dacă, ei, Băsescu şi pedelacheii sunt uniţi… UNIŢI PRIN TICĂLOŞII, să NE TREZIM, să ne implicăm, SĂ CEREM ŞI SĂ NE IMPUNEM PAŞNIC RESPECTUL, pentru că, NE-AM SĂTURAT !
    TREBUIE SĂ RENUNŢĂM LA… RENUNŢARE ! TREBUIE ! E TIMPUL !!!
    Sibilla

  8. Rabbi, deci de la tine s-a inspirat Mircea Badea in ultima emisiune…:))
    Io nu-s pacifista de felul meu, deci votez pro varianta glontului „dulce ca mierea”.Ca din puscarie am mai vazut evadari…
    Am ajuns sa-i regret si pe Ceasca, si pe Iliescu, damn, ce rau am ajuns!!

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.