Subiectele de examen pentru studenţii la psihiatrie

on

|

views

and

comments

Subiectele sunt valabile şi pentru elevii la şcoala de poliţie, secţia agenţi de circulaţie responsabili cu fiola.

Se dau următoarele declaraţii:

A

Eu am rugat partidele să continue discuţiile până mâine, în jurul prânzului, pentru a găsi soluţia optimă pentru România. Nu, în principal, pentru rezolvarea crizei politice, ci, în principal, pentru rezolvarea crizei economice. Criza politică, deci rezolvarea crizei politice, fără a avea perspectiva rezolvării crizei economice este o mare eroare care se poate face în acest moment.

Sursa aici. Sublinierile îmi aparţin.

B

„Nici eu, nici Guvernul, nici Banca Naţională nu ne-am propus să scoatem ţara din criză. Actuala criză este o criză globală şi România este dependentă de ce se întâmplă la nivel global. Ţările ori ies toate din criză, ori rămân toate în criză.”

Sursa. Sublinierile tot ale mele sunt.

Test

Afirmaţiile de mai sus indică:

a) starea precară a sistemului de îngrijire psihiatrică din România;

b) consumul exagerat de alcool… (restul în pauzele publicitare);

c)condiţiile care au dus la formarea EBA;

d) punctajul care va fi obţinut de România, în 2010, la Eurovision;

e) faptul că depăşirea este permisă numai după asigurare şi semnalizarea intenţiei de depăşire prin semnal luminos;

f) tralalala

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

10 Comments

  1. Rabbi,stai linistit si zi-i lu`nea Matreatza sa mai cumpere o sticlade tarie.Ii cumpara Chioru unl cate unul siishi face majoritate.Ne asteapta inca cinci ani de echitatie cu Udrea pe post de amazoana.Nu stiu daca martzoaga asiatica o mai poate duce in shea ,s- cam ingrasat . Desi nu imi surade , recunosc ca ai dreptate cu pulimea ; ea vrea Base presedinte.

  2. la A a adăugat şi acest bushism delicios. „Criza politică trebuie rezolvată găsind formule să susţinem criza economică”. e citat cuvânt cu cuvânt din Traian Băsescu, acest prost sinistru.

  3. Se pare ca basescu a avut o … eroare de exprimare (asa se spune acum, probabil, cind debitezi prostii…)
    Asemenea erori de exprimare sint specifice alcoolicilor, cred.
    Mai nou spune si ca va pleca un an pe mare, dupa ce pierde alegerile. Cu ce vapor oare? ca flota a lichidat-o!

  4. Drumul spre imunitate (de toate formele), prelungită cu încă 5 ani este barat de o groapă cu jeratec încins, iar acest animal speriat de ceea ce îl poate aştepta din punct de vedere juridic-penal,este în stare să folosească o parte a poporului, ca aruncînd-o în groapă să-i netezească drumul spre fortăreaţa cu imunitate de la Cotroceni.
    Dar pînă la fortăreaţă va trebui să plătească „vama”, căci merge pe „moşia” noastră şi nu-i va fi uşor, nici lui şi nici celor care i se mai gudură şi-l ling în cur.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.