AcasăOy-oy!Mesaj din sfere

Mesaj din sfere

Vââââââj – vââââââââj!

Vă vorbeşte Berdizdrenghel, luptător logaritmic din cea de a şaptesprezecea sferă grena, descendent direct din Neurona – intradimensionala supradimensionata. Vă transmit acest mesaj pentru a lămuri evenimentele din ultimele săptămâni.

Ceea ce v-au comunicat marii iniţiaţi ai ordinului PSD este doar o mică parte din înfiorătorul adevăr. Flacăra violetă loveşte necruţător nu doar joia, ci şi marţea de la 16:41 la 16:44. Temeţi-vă.

Armatele parapsihologice şi neuropsihiatrice din spatele lui Traian Băsescu, pe numele său adevărat Pârţomar Exedincur au susţinut şi continuă să desfăşoare atacuri energetice de mare anvergură, quadridimensionale de rang patru’şiunu’ împotriva entităţilor de tip PSD dotate cu capacităţi fotovoltaice grumaziene. Iar acesta este doar începutul. Atacul a fost la început unul de tip M’anea şi a fost lansat de maestrul tibetan Ni Co Lae Gu Ţă, cu ajutorul şerpilienilor de la Taraf tv. Atacul s-a propagat cu repeziciune lovind în neuronul stâng al Marelui Maestru Mircea Ying Yang Geoană.  Cavalerii Careesteni Ai Celei de a Cincea Sfere Triunghiulare s-au grupat în jurul acestuia reuşind ulterior să pareze aceste atacuri de mic amperaj. Dar forţele întunericului portocaliu erau pregătite pentru această ripostă.

Chiar în dimineaţa turului doi primele semne ale vătămării au fost evidente. Marele Maestru Mircea Ying Yang Geoană se căca subţire. Rostirea unei mantre Fu Ra Zolidon i-a fost doar temporar de ajutor. Flacăra mov continua să lovească.

Vââââââââââââââââj!

Verginclocii transdimensionali şi limbrinacii matriceali ai lui Pârţomar Exedincur au trecut la faza a doua a atacului: atacul cu bule energetice de şampanie expirată. Atacul a fost necruţător. Scutul magneto-funicular al cavalerilor Careesteni nu i-a mai putut fi de niciun folos.

Ceea ce puţini dintre voi ştiu este că Traian Băsescu, pe numele său adevărat Pârţomar Exedincur, este un Mare Iniţiat, un Securix al Piramidei Verzi, deţinător al secretului băşinii năpraznice. Aceasta a fost şi arma cu care şi-a nimicit inamicii întotdeauna. Iar atacurile sale şi ale vestalei Elena Udrea, pe numele său adevărat Regulina Omnigaura, au băgat amperaj puternic în scutul defensiv al Marelui Maestru Mircea Yinga Yanga Zdranga Balanga Geoană.  Regulina Omnigaura, este la rândul ei o mare maestră, desăvârşită în lupta cu şarpele energetic precum şi mare preoteasă a templului Faloralian, de pe planeta Mooyx.

O, voi, bieţi ignoranţi. Nu l-aţi ascultat la vreme pe Lorin, atunci când, ca o nouă Casandră, vă chema la trezire. Acum pătimiţi.

Începând să îşi revină după atacurile intense şi repetate, azvârlite în rafale intestinale, cavalerii Careesteni s-au aliat cu războinicii Săgetătorului reuşind să-l răpună pe Honorex Manelius Tomberonix sufocându-l cu un strat energetic de fecale neuro-magnetice.

Dar ceea ce e mai rău abia urmează. Vor urma atacurile boculienilor violeţi asupra gigacaloriei şi kilowatului. Iar asta vă va răpune pe toţi. Şi nu vă mai pot scăpa nici pizdulienii, nici labarienii. Băşina năpraznică se va prăvăli peste voi. Ţineţi minte: flacăra violetă e nimic pe lângă căcatul galben!

Vâââââj. Pââââââââââââââârrrrrrrrrrrrrrrrrţţţţţţţţţţţ!

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

27 Comments

 1. E adevarat ca nici bine nu vom fi, dar or trece cumva cei cinci ani de stapanire pârţomariană, cand, dupa cum si Marea carte a lui Găozamus prezice, vor veni cu carele lor de foc clitoridienii si ne vor scapa de Pârţomar cu ai lui boculieni. Pana atunci, un mare savant de-al nostru, prof. dr. ing. Ion Mataranga, va incearca sa puna la punct, acum fiind in faza experimentala, Fâlfâitorul antimovaliu, ce va proteja populatia de efectele nocive ale flacarii violete ! Acest aparat va fi menit sa combata efectele nocive ale undelor portocalii si ale sunetelor de joasa frecventa, emise de besulieni.

 2. Pentru ca entităţile PSD-iste să scape de deochi, trebuie să renunţe la consumul exagerat al legumei numite prostănac. Se pare că abstinenţa de la orgiile cu prostănac, va fi mai stresantă decât lăsatul de fumat… Prostănacul se pare că influenţează şi structura genetică, disimulându-se pervers în forme cum ar fi naivitatea nesupravegheată (concluzie trasă pe linie descendentă, în urma publicării unor fotografii neadecvate, pe facebook)…
  În viitor, chestiunile astea subţiri ne vor interesa mai puţin, spre deloc…
  Aşteptăm cu grozavă strângere de cur, lovitura băşinii năpraznice, neapărat urmată de şrapnel galben, ca lămâia!

 3. Bre Mordechai, am ras cu lacrimi! N-am mai ras demult asa (cred ca de pe vremea indreptarului sumitului nato). Altatadata sa avertizezi: pune si tu o bulina, ceva, sa stim sa nu ne ia pe nepregatite!

 4. Intrebari pentru Nea Stere : Scapam sau nu de flacara violet si de kktul galben? Cine e salvatorul nostru??
  NEA STERE: Depinde de dietă. Contele de Furazolidon.

 5. Hahahaha Dark Vader Basescu:-)
  Politica nu va mai fi asa cum o stim noi, guvernul va fi format dintr-o armata de parapsihologi…Ma intreb oare, dc armata asta va sti si numerele castigatoare de la loto si daca DA, sa ni le impartaseasca Domne si noua!

 6. Bravo Mare Pizdulian!… M-a uns pe suflet!…Ai si vocatie si umor si felatie!…Cred ca atacul a fost profundis si l-a lovit pe, cum zici mata, Marele Maestru Mircea Yinga Yanga Zdranga Balanga Geoană, drept in epiglota!…Oricum citind declaratia lui Mihaella Chealla Yanga de Balanga, o intrebare legitima spulbera relaxarea: …Dup-atita bar’tai attckul asupra lui Yinga Yanga Zdra…Bala… i se mai scoala?… Dupa cum s-arata Chella Yanga n-ai zice!…

  Inca odata Bravo!…Am ris cu pofta…Abia astept continuarea….

 7. Ma plictisesc ! Si, daca n-am ce face, ma uit la amanunte. Nu mai privesc din galaxie. Bag telescopul. Ala din poza, si-a luat costumul pe dos ? Dupa pozitia cizmelor asa pare. Daca-i asa, i-au sucit capul la spate ? Dupa casca asa pare.
  Sau asta, pedosimbracatul, are „capacităţi fotovoltaice grumaziene” ?

 8. Mircea si Mihaela Geoana nu sunt oamenii care nu stiu ce spun. In plus sunt oameni de calitate si cat se poate de seriosi.
  Cei care fac bancuri pe seama lor, sunt fie rupti de realitate, fie clovni.
  Nu e loc de glume d-lor. Ne fac astia, care or fi ei, de comanda. Vai de viata voastra daca nu aveti minima capacitate de a intelege ca s-a intamplat ceva. Dovezile circula libere prin media.

  • Ia luminează-ne tu, păpuşă. Nu ne lăsa aşa ne-mântuiţi. I-ai văzut şi tu flama mov ieşind pe cur lui Băsescu?
   Ai fost răpită de extratereştri, nu? Şi Urania e pentru tine polul raţiunii, da?
   Şi mai zi-ne tu cum e cu Swadhisthana, chakra sacrală, după ce mănânci fasole. Simţi cum te trec energiile?

 9. :)))))
  Ptiu, să nu te deochi, hazosule… vino să-ți descânt…
  Mi se arată că invidioșii ăștia de pe blog o să-ți facă farmece să-ți moară umorul… adică mai pe înțelesul tuturor, să te reprogrameze neurolingvistic.

 10. Dna Udrea este o persoana care din pacate este prinsa in mizeria asta numita politica romaneasca iar pana ce nu mai scapam de anumiti oameni ea va fi mereu inconjurata de tot felul de acuzatii indiferent cat de mult si-ar da silinata sa faca ceva.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More from Author

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor,...

- A word from our sponsors -

De citit

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...

Din târtița presei

Acum 10-12 ani, pe când acest blog începea să capete formă, îmi plăcea să fac un soi de "revistă a presei". Pe atunci mai aveam ceva ce semăna, vag, cu presa. Încă era ofițerime pe-acolo. Acum doar tablagii. Nu știu dacă am să încep iar să cern știrile,...

Epistoleții și lumea cea nouă

Epistolele publice, dincolo de intenția formal declarată, au devenit autentice exersări ale unui narcisism inargumentabil. Nu servesc unei cauze, deși, tot formal, întotdeauna e identificată una. Cauza proclamată e doar urzeala străvezie pe care se țes piesagiile vanității la izvor, răpiri din uitare și vânări de atenție....

Bombardistan

Ca un vrednic cetățean al secolului XXșiunu îmi molfăi revolta pe Facebook, în țarcul special amenajat, sub bolta cocoșată a regulilor comunității. Orice altă formă de revoltă ar presupune o ieșire din lene și trecerea în alt țarc, unul mult mai aproape de abator. Constanța. E orașul: în...

Nesimțitul

Domnul Iohannis e un nesimțit. Nu e nimic insultător în această afirmație, e o simplă constatare tehnică, rece. Unii sunt blonzi, înalți sau pistruiați - domnul Iohannis e nesimțit. Suspectat, pe nedrept, de cinism, în unele situații, de lipsă de empatie, în altele, ori de lipsă de...

Versiunea neoficială

Imaginea corectă a ce se întâmplă azi în lume nu poate fi obținută consumând știri din sursele oficiale. Prea multă propagandă. Canalele pretins alternative sunt dominate de irațională isterie și fabulații. Singura șansă e un conspect lucid al informațiilor și un minim efort de corelare. Deci: În anii...

Locuri de poveste: Trăbulești

Într-o epocă în care interesul turiștilor pare să se îndrepte mai ales către destinații exotice, există un loc aparte de care, probabil, puțini au auzit: Trăbulești. Turiștii dornici de frumos, de peisaje încântătoare și de autentice incursiuni culturale, nu vor găsi aici nimic care i-ar putea interesa....

Post-istorie sau preistorie

Odată cu prăbușirea Uniunii Sovietice și instalarea temeinică și permanentă (părea pe  atunci!) a lumii unipolare, Fukuyama s-a grăbit să anunțe sfârșitul istoriei. Conform acestei ipoteze, navigam în apele veșnic calme ale post-istoriei. Umanitatea era ferită de acum de  sezoniere confruntări ideologice, căuutări ori rătăciri. Hegemonia americană...