Băi, procentelor!

Într-un sondaj al CCSB- Turambar sunt întrebaţi rumânii dacă ar fi de acord cu pedeapsa cu închisoarea pentru cei care critică ortodoxia şi BOR. Iar 47 % au dat buzna să zică: îhî. Bun aşa! Ne tragem şi ayatolah? Da’ de ce pârnaie? Rugul, frate!

Ne tragem şi scufiţe de firmă, model KKK şi îi belim. 47%, 99%, 25 %. Popor de procente!

20 thoughts on “Băi, procentelor!”

 1. Ala mic si cu toporu-n mana seamana cu un anumit tip de alegator cu stampila in mana. Sunt la fel de inocenti si pot face mult rau…

 2. cică 90% dintre români se declară creştini. şi eu fac parte dintre ei, dar prefer un ateu cu mintea deschisă faţă de oricare dintre cei 47% prinşi de sondaj.

 3. Dom’le, situaţia-i şi mai şi. 47% au spus DA pentru organizarea referendumului, da’ dacă s-ar organiza referendumu’ 88% ar vota DA. 😯

 4. Vrajeli, procentele alea inseamna fix zero barat. Aceiasi 47% n-au nici o treaba cu biserica. Daca s-ar repeta sondajul peste o luna, sunt convins ca rezultatul ar fi altul. Iar peste inca o luna ar fi inca un alt rezultat. Iar daca ar trebui sa isi explice raspunsul, nu cred ca respondentii aia ar da un motiv logic si pertinent pentru optiunea lor.

 5. Ei lasa, nu trebuie sa ne alintăm. 60% din romania ar vrea ca presedintele sa poata condamna la moarte oameni dupa bunul plac, precum Stalin

 6. Ce naiba cauta Romania in UE? …

  Ce mai citesc azi pe prima pagina? Ca bosul FMI si-a pierdut ceasul, ca Geoana a verificat personal daca ceasul e al posesorului si ca ceasul a plecat in regim de urgenta la aeroport sa intre in buzunarul FMIstului intristat de curgerea nemasurata a timpului.

  Al naibii ceas de Curte Inalta! Oare cit de timpita e presa romaneasca, si politicienii asisderea, sa dea atit atentie unui fapt absolut minor? Cit pupincurism trebuie sa afisam ca sa ne pice in mina intinsa la FMI? Mor copii zilnic in Romania, de foame, batuti de parinti si de soarta, maltratati de stat prin orfelinate, vinduti sa se prostitueze etc etc, dar headline news ne relaxeaza ca bosul FMI si-a recuperat ceasul…

  Kafka ar fi adorat Romania de azi!

 7. Deşi încă simt că sun a gol, după despărţirea de-acum o săptămână, de un om bun, situaţia descrisă de articol, m-a “reanimat”.

  BOR şi funcţionarilor ei, de toate rangurile şi gradele – ştiu bine ce zic -, care au transformat biserica într-un SRL şi chiar mai mult şi mai rău, la transmit că prezenţa paratrăznetului pe clopotniţa unei biserici, tot un semn de neîncredere este.
  Atâta timp cât locul ocupat de capul bisericii, s-a eliberat în condiţii mai mult decât obscure, atâta timp cât numirea succesorului celui dispărut, s-a făcut de către puterea politică, similar numirii unui prefect sau şef de deconcentrată, ce distanţă credeţi că există între politruci şi biserică? Ori între starea indusă ţării de politic şi popii care fac campanie electorală în faţa altarului?

  Mă retrag în tristeţea mea!…

 8. Romanii or fi incepand sa fie de acord cu orice… poate poate s-o mai schimba ceva.

  Eu nu am incredere in studiile de piata ale celor de la CCSB.

 9. Eu nu stiu de ce te mira chestia asta. Pune-i unui roman microfonul la gura si te crucesti ce da din el. Asa si in sondajul asta. Tipic.

 10. După ce Băsescu a câştigat ultimele alegeri, ce dracu’ ne mai mirăm de procentele prostiei din capul românilor?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.