Vă anunţ că

… astăzi, de la ora 17, mă vedeţi la Antena 3, în emisiunea Paulei Rusu.

Şi vă mai dau de veste că pe 19 Mai se întâmplă lansarea cărţii despre care v-am mai spus. Adică exact cum spune aici:

42 thoughts on “Vă anunţ că”

 1. Iar alaturi de tanti tatoiu? 🙂
  Lansare fix de greva?!? (am vrut sa scriu revolutie da’ m-am razgindit). Cartea deja am cetit-o! Tot am vrut sa-ntreb ca de unde atitea ginduri negre…?
  Banzai!

   1. De displacut…nu se pune problema! Norul, Pi…( io-s mai SF-ist asa…)toate mi-or placut! Da’ parca prea se gata toate cu o…..pierdere.
    Da’ cum altfel…pe “praful” asta!
    Banzai!
    Nu poci veni la lansare da’ oi bea o bere in cinstea ta miercuri! Ca de-ti vine ideea s-o lansezi si aci la Sibiu, praf ma fac!

 2. No mă duc să bag un ibric de cafea pentru că am prostul obicei să adorm în faţa televizorului şi nu e frumos să te ratez… :))

 3. Azi, 14 mai 2010, pentru a doua oara, tramvaiele din Reşiţa NU au circulat, din nou * absolut intamplator *, exact între orele cînd pensionarii intenţionau să protesteze în Centrul Civic al oraşului, în faţa Prefecturii cărăşene!! Ruşine conducerii PRESCOM S.A. !!
  Am stat de vorbă cu cîţiva dintre bătrînii ce au reuşit să ajungă la locul stabilit… Au promis ca în data de 19 mai să fie prezenţi la ceea ce ei cu tristeţe numesc Mitingul Disperării! Nemulţumirile, indignarea, revolta acestora e justificată şi îndreptăţită * să scrieţi doamnă că iarăşi nu merg tramvaiele… * , * ne-au adus la sapă de lemn, noi ne ducem Dincolo da-i păcat de voi că sunteţi tineri…. *, * hoţu ăsta de Băsescu ne bagă mîna în pozonare să ne ia dreptul nostru pentru care am muncit din greu o viaţă *, * am pensia 350 de ron, din ce-o să-mi mai procur io bumbi de inimă … *, * să veniţi şi voi ai cinări în 19 mai la Miting cu noi, să veniţi că-i musai, ori noi ori ei ! *, * să-şi dea Demisia mafioţii ăştia că nu se mai poate *, etc
  Pe cîţiva din bătrîni i-a podidit plînsul… îşi priveau mîinile muncite, pline de bătături şi tremurînde şi-atunci am zărit că … totuşi , în ochii lor se-ntrezărea un licăr de speranţă…
  VINERI 19 MAI 2010 TREBUIE SĂ IEŞIM ÎN STRADĂ SĂ PROTESTĂM CU TOŢII ! ÎMPREUNĂ ! MARINARUL NU NE POATE INTERZICE DREPTUL LA EXPRIMAREA LIBERĂ A OPINIEI ! CĂ NU-I ŢARA LUI ŞI-A MAFIEI ÎMPREUNĂ CU CARE AU JECMĂNIT LA DRUMUL MARE POPORUL, GAŞCA PORTOCALIE – PD-L !

  http://sfinx777.wordpress.com/2010/05/14/19-mai-2010-cerem-demisia-primului-ministru-basescu-si-a-guvernului-sau-de-cacat-valea-destul/

  Organizaţia municipală a PSD Reşiţa, ca de obicei : DOARME !! NU au fost prezenţi, nu se implică, aşteptă funcţiile din… 2012… trist, dar, adevărat ! Nici Narcis Chisăliţă, nici Tudoriţa Nicula NU sunt sensibili la tot ce se-ntîmplă în aceste vremuri, curios…. Poate reuşiţi voi, cei de la Centru să-i treziţi …!!!
  Pensionarii sunt băgaţi în seamă de acest tandem N Chisăliţă – Tudoriţa Nicula numai cînd e nevoie de voturi???!!! Actiuni, discursuri, … NIMIC, dar… NIMIC !!
  Sibilla

  P.S Cei doi impricinati posesori de functii si atat, NU se pot plange ca n-ar fi primit comunicate de la centru… si totusi, le ignora, c-asa vor ei, sa NU doreasca sa faca ceva pt electoratul ce i-a votat ! RUSINE !!!

 4. Ţie : BRAVO !!!
  Să rămîi mereu acelaşi OM şi-acelaşi prieten drag, suntem mândri de tine , aşa să ştii !
  RESPECT !
  Sibilla

 5. Te`am urmarit in emisiunea Paulei Rusu primul sfert de ora, apoi am avut treaba. ;)) Da` tot am reusit sa imi fac o prima impresie: imi place cum vorbesti, si asa haios cum esti aici, esti si in realitate, ceea ce ii bine, incat nu exista o discrepanta intre omu` din fata monitorului si omu` Daniel Bejan. Te felicit si eu. 🙂

  1. Nu văd pentru ce atâtea felicitări. Mă mai vedeţi pe 25 la TVR 3. Să vedem atunci ce ziceţi.
   A, da. Şi tu eşti poftită la lansare.

   1. Multumesc frumos, dar nu sunt din Bucuresti, ca altfel as fi venit. 😀 Insa iti doresc succes !

 6. Ce bun prim ministru ai putea fi… Ăia de la palatul Primăverii de-şi zic miniştri în frunte cu aschimodia aia de Boc sunt nişte rahaţi în ploaie…. Poate-ţi faci un partid…

 7. Felicitari pentru prezenta in emisiune, rabbi. Call it sheer paranoia, dar am avut impresia ca realizatorii emisiunii te-au sabotat prin prezenta lu’ Mos Logoree Athanasiu si a liberalului de serviciu pe la tocsoaie, Mihalache. Plus ca dulceata de Paulica nu era tocmai asertiva in a te invita sa-ti exprimi punctul de vedere. Hic, parerea mea… Oricum esti cool si live; nu degeaba esti depozitarul intelepciunii steriene. Shalom si sa fie itr-un ceas bun: poate cool mogul te “invredniceste” cu o emisiune stabila in cadrul mogulotecii personale.

  1. Ba am o mare preţuire pentru profesorul Athanasiu şi am găsit foarte interesant ce a spus.
   Dan Mihalache e un vechi prieten. Aşa că m-am simţit bine în această companie.
   Ca de obicei, discuţiile cele mai interesante au fost în pauzele publicitare. Şi după, la ţigare.
   În fine, Paula Rusu e o gazdă desăvârşită şi cred că a moderat impecabil discuţia.

 8. N-am vast emisiunea ca eram la lucru. Dar dupa cum zic ceilalti a fost bine. Iar cartea o sa o am cand ajung in tara. Oricum, felicitari!

 9. Noroc cu Dl. Mina, altfel nu te vedeam.
  Ai fost la concurenta cu Il Giro si ai pierdut.
  Sau eu am pierdut? 🙂
  Luna asta pana in august, ma decuplez total de la politica si de la altele, urmaresc ciclism.

 10. Felicitari, Daniel, si pt emisiune, dar mai ales pentru carte. Imi pare rau ca nu voi fi in Bucuresti pentru a veni la lansare. Dar te rog sa ma consideri acolo, alaturi de voi. Duminica placuta!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.