Domnu’ Blaga, o explicaţie, vă rog

on

|

views

and

comments

Vineri au avut loc nu mai puţin de şase jafuri în ţară. Începem tot mai mult să ne obişnuim cu fenomenul ăsta: jaful cu mână armată.  Azi, prima ştire peste care dau e legată de alte două jafuri. La Constanţa şi Călăraşi.  Asta e nimic pe lângă jaful de 15 şi 25%.

În timp ce borfaşii îşi fac de cap prin ţară, cei de la ministerul de interne sunt ocupaţi. Cu filajul. Cu pozatul. Că, în ţara asta, strângerea de semnături pe o petiţie care se opune măsurilor imbecile ale boc-băseştilor e o crimă teribilă.

Domnu’ Blaga, ne explicaţi şi nouă de ce e mai important să îi filaţi pe copii ăia de la ong-uri decât să folosiţi resursele, pe care noi, contribuabilii, vi le punem la dispoziţie, pentru a încerca măcar să faceţi ceva cu tâlhăria care a devenit un fenomen cotidian în ţara asta? Mă alătur protestului celor de la FACIAS.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

5 Comments

 1. O zis Blaga ceva? Ca io n-am auzit nimica!
  Ii doare la basca! Atita nesimtire…
  guvern de cacat, presedinte de cacat, pedelei de cacat!
  Io simbata am facut POC de nervi cind l-am vast pe funerariu la sfirsitul finalei la handbal, cind l-o pus dracu sa mearga sa le felicite pe fete, plin de importanta, cu fatza aia de cur pictat!
  Pai ce p..a mea o facut ala pentru sport (mai bine zis ce-o facut el in general) de se dadea ase rotund???
  Banzai! si sa-i ia dracu’!

 2. Ce sa explice sireacu’ – are treaBA SA LEGE rezultatele filajelor de „greaua mostenire” !
  Anunta-i pe cei de la FACIAS ca fiecare comentariu la semnalul tras de tine este in sprijinul lor.
  Sa nu uit: s-o anunte si pe madam Breton, sa nu inceapa sa cotcodaceasca aiurea-n tramvai si pe linga subiect !

 3. Domnul ministru Vasile Blaga are alte probleme,
  mult mai importante de rezolvat; de facut rost de bani; infractorii mai tarziu.
  Si asta-i doar inceputul…

 4. Cu ani de zile in urma se clama ca Romania este tara tuturor posibilitatilor. Deci erau si sunt posibile jafurile, era si este posibila urmarirea si punerea betelor in roate celor care strang semnaturi pentru stoparea masurilor imbecile… E simplu. Sa nu va mire nimic. Asta-i tara, astia suntem, astia ne sunt conducatorii. Dar e pacat, pentru ca stiti cum se spune, „aveti-va ca fratii sa nu va futa altii”.
  Noi, romanii, nu prea suntem. Asa incat trebuie sa acceptam futaiul(la figurat). Nu ar fi mai bine daca le-am trage-o noi lor. In mod sigur da, dar strainii s-au bazat pe multele, infinit de multele cozi de topor care ne-au adus in situatia aceasta. Manca-i-ar pamantul!

 5. Pe 2 aprilie, când cu „No Băsescu Day”, ne adunasem în Piaţa Romană o mână de oameni, cu diverse accesorii violet pe noi. La un moment dat, a venit la noi un grup de poliţieni şi ne-a legitimat, notându-şi datele noastre de identitate. Asta, deşi eram totalmente paşnici, aşteptam să ne adunăm mai mulţi şi să plecăm spre Piaţa Universităţii. Asta-i poliţia lui Blaga, membru de vază al partidului ce-şi zice democrat. Băga-ţi-aş pe gât democraţia asta a voastră, băi buldog portocaliu. Găsesc eu cu ce să ţi-o îndes, nu-ţi face griji.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.