Vomitive

Pentru cine nu  ştia câte parale face Melania Vergu emisiunea Danei Grecu, de aseară, a fost edificatoare. Prestaţia mahalagioaicei este emblematică pentru actuala putere. De fapt specimena descrie perfect tipul de faună care se aglomerează pe lângă hârdăul pedelic. Tipul ăsta de dobitoace au şoriciul obrazului bine tăbăcit; nu se simt datori cu nicio explicaţie, lor totul li se cuvine. Cum spuneam, definitoriu pentru actuala putere, nu roşesc, nu au nicio urmă de respect pentru contribuabil, pentru cetăţean.

Madam Vergu este expresia cea mai completă a ceea ce înseamnă guvernarea pedelică: tupeu de borfaş care, prins la furat, e convins că tupeul şi clanţa sunt cei mai buni avocaţi. Obrăznicia şi nesimţirea mahalagioaicei, e drept, depăşesc şi standardele pedelice. Cocalarismul ei era depăşit doar de impertinenţă. Îmbrăcată ca o aprozaristă, cu ochelarii de soare pe creştet, în buna tradiţie cocalariană, dar înzestrată cu voce de văcar obosit, madam Vergu nu venise la emisiune pentru a da explicaţii.

Există o categorie de oameni, care atunci când sunt prinşi  călcând pe bec nu roşesc. Pentru ei există o regulă care spune: nu recunoşti nimic, dai tare cu clanţa, îi împroşti pe toţi cu tupeu maxim. Exact tipul de tehnică pe care aţi văzut-o aseară la madam Vergu. Oamenii ăştia de care vă vorbesc sunt borfaşi cu stagii vechi de puşcărie.

Melania Vergu a fost colegă la Adevărul şi apoi la Gândul cu Bogdan Chireac. Reprezentanţi adică ai celei de a patra puteri, câinele de pază al democraţiei.

9 thoughts on “Vomitive”

 1. Imi place cum ai pus-o la punct , de aceea sint inciudat cateodata pe realizatorii de televiziune , pentru ca nu aduc oameni care ar putea sa le tina piept in direct acestor jigodii (nu conteaza partidul , pentru mine fara exceptii , toti sunt jigodii.Un om normal la cap nu se baga in politica ! ), sa-i desfiinteze in direct …

 2. Gigolo nespalat si lipsit de maniere… Asta-i omul politic al locului. N-are de-a face cu PDminusL sau orice alt acronim obtinut din combinari de 26 litere luate cate trei-patru.
  Noi sa fim sanatosi! Mama tampitilor/cocalarilor este tot timpul gravida.

  1. Vezi bre,ca mai nou au eliminat minusu’ si se cheama ca-i pedeleu legat!
   Banzai! Futu-i in gura!

 3. Am un mic amendament. Se zice “cainele de prada al democratiei” daca ne luam dupa ultimele 2 specimene, Vergu si Chireac.

  1. As zice mai iute “coiotu’ de parada al dementocratiei”! Ca coiotu’ fuge daca te dai la el! Da’ face pe grozavu (adeca parada) daca nu-i unu’ mai tare prin zona. Cit despre democratie …. pe la noi trege sa moara, saraca!
   Banzai!

 4. Da, da´dupa aia o plans! Ca colegii au devorat-o.
  Da´ ramane cu 4 mega euro? Sau o invita aia pe trepte la DNA?

 5. Si io ca rama-n caramida: “actuala putere” :D, ioi…

  Eu unu’ am o memorie mai clara asa, asa ca imi amintesc ca toate mustele aciuiate pe langa hardaul cu bani ai puterii, de vreo 20 de ani incoace, au avut fix acelasi tupeu misecuvinist. Ca de aia dinainte de acu’ 20 de ani, ce sa mai zic.

  Sau aia dinainte furau mai cu fereala si cu modestie, mai cu jena, eh? 😀

  Lasand asta la o parte, stii ce as vrea sa vad? As vrea sa vad o cusca din aia cu femei rase in cap si barbati emasculati goi-pusca purtata prin targ, respectivii fiind toti viermii astia care se infrupta de la borcanul cu miere, indiferent ca sunt viermi portocalii, galbeni sau rosii. Sa-i rasucim prin smoala topita si prin fulgi, apoi sa le bagam un ardei iute in posterior si sa-i privim cum fug.

  Asta sau… http://www.youtube.com/watch?v=SUJmVg0v1UU (baietii astia o spun mai bine)

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.