Circuitul flăcării violet în dictatură

on

|

views

and

comments

Şi pupatul în cur presupune o anume experienţă.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Un pas prea departe

Un bramburit merge la plajă cu nevasta. Ajuns acolo e tulburat de prisosul de epidermă care îmbracă varii forme de relief - munți, dealuri,...

Recent articles

More like this

5 Comments

 1. Aliodor Manolea… Parca am auzit de aceast nume la ultimele alegeri…
  Pupincurismul presupune o rasplata. Si daca nu prea te duce capul sa obtii altfel banutul, eventual sa furi, sa dai in cap, sa te faci fotbalist, etcaetera, pupi gaoaza.
  Sa mi-o suga toti pupincuristii! Pe rand, ca la moara.

 2. pai ce crezi ca nu i’a fost verificata mapa profesionala?
  mai nene, simt cum ma apuca infinita.
  vorbeam zilele astea cu un prieten si comentînd ce se întîmpla în tara, vazînd si tacerea celor ce azi formeaza nu stiu ce elita ( a lichelilor) intelectuala, am ajuns la concluzia ca de fapt românilor le trebuie foarte putin . o sinecura , un drept la calatorie si implicit la muncit pe afara si cam gata.
  asta e! cam gata…si totu’i violet!

 3. Dreptate ai, rabbi!
  D’aia am fost totdeauna un angajat incomod. N-am fost niciodata in stare sa invat chestia cu pupatul in cur. Da’ nici n-am de gind sa invat vreodata!
  Banzai!

 4. Cu Adrian Năstase PREMIER, Economia României are o şansă! Dar….
  Pare că toate-s razna… disperarea românilor se transformă pe zi ce trece-n furie şi pe bună dreptate !
  Pe buzele tuturor românilor :
  Băsescu – PIEI SATAN !!!
  muieruşca Udrea – MARŞ CĂŢEA!!!
  Boc – DISPARI , CLOVNULE !
  Famiglia PD-L – BANII JOS ŞI VALEA !!!
  SINGURA SOLUŢIE : TOŢI ÎN STRADĂ! REVOLUŢIE !! UNITATE înseamnă NU dezbinare…. câţi vor vota Moţiunea, câţi vor trăda… ce v-a fi după episodul Moţiune ?? Un lucru e sigur : MAI AVEM DE TRAS ! Iar căderea guvernului Băsescu-Udrea-Boc, NU e deajuns! Ce şanse ar fi să scăpăm de joavina Băsescu şi muieruşca sa Cocoş-Udrea ? Ştim doar că ŞI DE NOI DEPINDE SCHIMBAREA!
  Şi mai ştim că întreaga clasă politică a dezamăgit şi trebuie să-şi revizuiască atitudinea vis a vis de popor ! Aceasta trebuie să le impunem, tuturor, RESPECT faţă de OM !
  Cu trogloditul de la Cotroceni, rămâne cum am stabilit : ducă-se unde-o-nţărcat mutu iapa, acest Iudă!! Cu bagaboandă Leana ce i-a luat minţile cu tot ! Evident şi cu mafioţii din dotare!
  JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC !!! BLESTEMAŢI SĂ FIŢI ! AMIN !!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/15/singura-solutie-inc-o-revolutie-blestemat-fie-numele-basescu-desteapta-te-romane/

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.