Alt licurici, alt gust de…

În prima ştire discutăm despre primul tip de reacţie. Licurici categorie A, gust bun la supt. Ni-i expulzează, deşi nu e legal, nu reacţionăm. Spunem “să’naaa!” . Gustul bun, cum spuneam.

În a doua ştire gustul e naşpa. Ni-l expulzează ( persona non grata) pentru că e tâmpit şi a comis-o. Da’ ne dăm băţoşi şi plini de draci. Acolo-s sute, aici doar unul.

Altfel spus, suptul pulii de licurici ca linie de politică externă.

7 thoughts on “Alt licurici, alt gust de…”

  1. Dacă la ruşi le-am plătit cu aceeasi monedă, că “sîntem băţoşi şi plini de draci”, ar trebui să facem la fel şi cu francezii. Să-i expulzăm dracu’ pe ăia de la Dacia, sau pe ăia de la SNR, d-acilea din oraşul meu! Să ştim o treabă!
    Banzai!

  2. Poate se vor supara rusii un pic mai rau pe noi ( de ex. ne vor creste pretul la gaze sau poate ca le vor limita, la iarna) si sa vezi cum se va aseza betivanul sef in genunchi si sa vezi ce felatie o sa-i traga lui Putin …

  3. Ebanezul e o curva care presteaza gratis. Suge cu abnegatie si nu primeste nimic in schimb. In schimb primim noi si noi scumpiri la gaze si alte cele. Iar aia de la FSB chiar fac misteaux la maxim de papagalii din Romanika. A crescut cantitatea de shpion pe cap de locuitor dar a scazut calitatea. Da-i in p… noastra! 🙂

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.