Activitatea cu caracter sexual autorizată

Am fost absolut convins că votul uninominal va aduce mari beneficii democraţiei, şoubiznisului românesc şi fermierilor care cultivă porumb pentru floricele. Şi aşa a fost. Puterea legiuitoare de la noi avea mare nevoie de un Prigoană. Şi Prigoană i s-a dat. Personajul Prigoană e un conspect de mitocănie zgomotoasă şi neamprostenie impertinentă. Un dobitoc volubil şi atât. Pe care alţi dobitoci l-au votat – ăsta e mecanismul. Dar nu despre personajul Prigoană avem de vorbit, ci despre ( o, tempora!) parlamentarul Prigoană ( Vox Populi, vox boii!).

Ajuns parlamentar, Prigoană ar fi putut continua să fie ridicol, dar discret. Limbric, dar puţin vizibil. Neamul prost însă are nevoie să se dea în stambă. Să emită cocoloaşe de cuvinte, să mânjească naţia cu urdorile minţii sale puţine şi stricate. Aşa că de ce să nu aibă el şi oleacă de iniţiativă? Eventual legislativă, că e cu specific. Zis şi băşit.

Şi Prigoană trage la ţambal două bucăţi, cu dedicaţie: una pentru curve, alta pentru ziarişti. Acum să nu fim scârbe şi să emitem interogaţii din alea cu retorică parşivă, gen: nu-i tot aia?

În ambele situaţii Prigoană vrea licenţiere, autorizare şi monitorizare de către instituţii specializate.

Privind, cu nostalgia gunoierului împlinit, spre rahatul în care se scufundă ţara, a realizat Prigoana că două chestii trebuiesc legiuite în România: fututul şi pumnul în gură.

“«activitatea cu caracter sexual autorizată» (ACSA) desemnează activitatea cu caracter sexual derulată de persoana care deţine autorizarea legală, desfăşurată în baza unei înţelegeri între părţi şi recompensată cu o plată dinainte stabilită. ACSA presupune servicii specifice relaţiilor normale dintre cele două sexe, cu asigurarea respectării regulilor de igienă şi discreţie.”

Şi adică noi ăştia care nu mergem la curve, desfăşurăm activităţi cu caracter sexual neautorizate?

Până la urmă Prigoană descrie perfect filosofia pedelică: futeţi mai mult şi vorbiţi mai puţin.

15 thoughts on “Activitatea cu caracter sexual autorizată”

 1. “Până la urmă Prigoană descrie perfect filosofia pedelică: futeţi mai mult şi vorbiţi mai puţin.”
  Sa incercam mai intii cu ei, cu pedeleprele?
  Ar cam fi timpul.

 2. Conspectul de mitocănie îşi deversează urdorile… – ce cuvinte potrivite !
  Acum ar trebui să devin PFA să mi se autorizeze activitatea!?

 3. Rabbi, mai acu niste ani, ACSA era o firmă care sponsoriza echipa de baschet feminin U Cluj. Făra aluzii…
  Ş’apăi, şi matale, şi motanu’ Arsulici mă tot ţineţi într-o latină, de… io ştiu că-s incult, fiind numa’ inginer, ca cîinii cu ochi nu-ştiu-cum ( ai mei îs albaştri).
  Ce-i aia “Vox Populi”? Vocea pulii?
  Aia cu “o, tempora!” am priceput-o. Că uninominalii-s temporari. Sau nu?
  Banzai!

 4. Păi, cei care nu merg la curve nu sunt decât nişte evazionişti nenorociţi. În loc să cotizeze la buget, se-nsoară, fac copii, vor alocaţii, salarii, drumuri, şcoli, spitale! Nişte scârbe, ce să mai…

 5. Asta e ca si cum ai declara ca servitul mesei acasa ar fi neautorizat.. or something else.. In casnicie actul sexual e consfintit de certificatul de casatorie si de legile care stau la baza acestuia iar in societate de liberul consimtamant al partilor. Poate ca dl Prigoana a facut-o prost dar asta nu inseamna ca nu trebuie facut nimic, nu? 🙂

 6. Da, da, curve cu casa de marcat in mana si cu certificatul de calitate in buzunar, asta ne lipsea de pe soselele patriei. Ca deh, asfalt avem berechet !

 7. e tare si asta cu “ACSA presupune servicii specifice relaţiilor normale dintre cele două sexe” – recte ce? spalat, calcat, tocanita reincalzita?

  plus ca site-ul acsa.ro este al S.C. Automobile Craiova S.A., dealer piese “auto”, accesorii si uleiuri … merge, nu?

  Prigoana uninominalul este chiar mai penibil decat atunci cand isi arata chilotii prin emisiuni … ca parlamentar i-a scos de tot …

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.