Băse, poporu’ te iubeşte, bă!

on

|

views

and

comments

Deci are susţinători. Hotărâţi şi intransigenţi. Patapievici, Liiceanu şi …

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rXJy2CBUcyo&feature=player_embedded#!]

UPDATE: Marile spirite se întâlnesc. Acum am văz’t că şi tonomatu’ a fost la fel de impresionat de acelaşi film de mare semnificaţie.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

28 Comments

 1. Un astfel de clip il sustine pe Base dar altfel: ii sustine afirmatia cu Romania care este departe de a fi o tara europeana.
  Provocarea cea mai mare pentru cei care vor veni dupa Base, Boc, Udrea & Co va fi sa transforme o turma de indivizi ajunsi la marginea umanitatii intr-o s0cietate umana.
  Mi-au tremurat sinapsele uitandu-ma la chestia asta…

 2. @ niko
  Si cam pe unde ii subtilitatea mesajului? Ca io-s mai batut in cap si nu m-am prins…
  Daca ala, o nulitate din toate punctele de vedere, un imbecil, transmite mesaje si este luat in seama, ba dat si pe televizie la o ora de maxima auditie, inseamna ca tara este bolnava grav si iremediabil…

 3. @ sandman
  Corect!
  Dar cand „ma dadeam mare” cerand vot censitar, am fost contrat; ba ca votul universal e bla,bla,bla, ba ca
  nu ar fi corect, etc, etc.
  Daca ai o anumita avere – adica nu depinzi de ajutoare date de stat- si ai ceva studii, da, poti alege.
  Altfel, poftiti galetuse, geci, ulei, faina, sosoni, ceva banuti; si de ce nu, chiar si ceva de baut (adio mama,
  rachiu de pufoaica sau de lant de macara); vrei vot? Na vot!
  Gunoiul ala din filmulet, vorba ta, are drept de vot;
  si anuleaza votul unui om cu capul pe umeri.
  Si din pacate sunt tot mai multi imbecili. Sa nu ne imbatam cu apa plata; la viitoarele alegeri pericolul ca tot aceasta gasca sa iasa, este foarte mare…
  PS
  Din pacate si reversul este real; oferta de politicieni „pe bune”, este foarte mica…
  PPS
  Cine stie ce-i cu blogul lui Ciutacu- Tonomatu´ca io nu-l mai gasesc?

  • Nene, stii care-i treaba nasoala? Un tanar care are 18 ani fara o luna sau doua, nu are drept de vot. Si un om de 80-90 de ani, voteaza pentru viitorul acelui tanar. Stim noi cum voteaza acesti batrani. I-am vazut adusi cu masinile la vot. Ologi, orbi, tremurand din toate incheieturile, intreband: eu cu cine votez, tot cu Iliescu?
   Nu-i in regula. Votul este pentru viitor. Asa ca eu propun ca dupa 65 de ani sa se mai voteze o singura data. Sau deloc.

 4. Teorema prostiei: în orice ţară şi în orice epocă există un grup important de indivizi care sunt tâmpiţi, idioţi, imbecili, cretini, oligofreni, lobotomizaţi. Nu se ştie exact câţi sunt însă procentul e constant, undeva în jur de 25%. În funcţie de atitudinea societăţii faţă de inteligenţă, educaţie şi cultură, prezenţa acestor tâmpiţi la vot poate varia, rezultând un procent de cam între 15 şi 35% din totalul voturilor. Dacă societatea este sănătoasă şi cu valori ferme atunci e posibil să nu poată apărea nici un politician care să profite de tâmpiţi. Dacă însă oamenii normali sunt deprimaţi şi descurajaţi, se poate ajunge la majorităţi de idioţi. Asta s-a întâmplat la noi în ultimul timp.

  De aia oamenii cu mintea la cap trebuie să voteze. Chiar dacă sunt nemulţumiţi de politicieni, chiar dacă se duc la vot cu şerveţele parfumate sau cu mască de gaze. Dacă nu o fac, atunci soarta lor va fi decisă exclusiv de cretini ca ăla din film. În 2000, anul unei mari deziluzii, l-am votat pe Iliescu în turul 2. A fost nevoie de ceva timp să trec peste trauma asta, dar Vadim preşedinte era prea de tot. În 2009 prea mulţi români au decis că Geoană e de nevotat şi au stat acasă, iar rezultatul e în film.

 5. Fara prezervative. Asa ii iubesc pe toti din politica. A zis cineva : ”Sunt pasionat de curve, ca-mi place politica” . Recunosc, as vrea sa ii fac niste lucruri nasoale lu Crin. Are cea mai ”futabila” mufa.

 6. Apropo de votul cenzitar: nu sunt de acord cu el, in schimb sunt pentru ideea de a vota contra cost. Vrei sa votezi, platesti o suma. Astfel, cred ca s-ar gandi fiecare de 2 ori inainte sa mearga la vot si ar vota cu mai mult simt de raspundere.

  • Dar nu ar fi mai misto sa plateasca statul, pe chitanta, un milion de lei celui ce se prezinta la vot? Ia sa vezi atunci procent! Banii sa fie luati de la toate partidele si candidatii care se inscriu in cursa. Nu platesti, nu participi.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.