Lista de posibili premieri

O facem noi. Că Băsescu oricum îl numeşte tot pe Boc. În cazul în care trece moţiunea. Ceea ce e puţin probabil. Pesediştii l-ar propune pe Ponta. Nţ-nţ! Deşi mi-ar prinde bine. Că abia aştept să-l înjur şi pe Ponta. Şi până acum n-aveam elan, că era în opoziţie. Liberalii ar zice Johannis. Ceea ce sună mult mai bine decât e de fapt. Nea Mătreaţă l-ar vrea pe nea Stere. Nea Stere l-ar vrea pe Patină ( nu-l ştiţi pe Patină, dar o să aflaţi despre el luni), că a lucrat în Germania la Opel. De fapt a lucrat la un atelier de vulcanizare, dar astea-s detalii.

Aşa că ia să propunem noi nişte posibili premieri. Adică să propuneţi. Şi să comentăm. Acum, desigur, îi puteţi propune şi pe Mickey Mouse sau Captain Planet, dar eu zic că nu-s nişte propuneri foarte fezabile. Deşi… nici Boc nu era o propunere mai brează  şi … poftim.

Hai să vedem. Că e sâmbătă.

37 thoughts on “Lista de posibili premieri”

 1. Eu vreau Bill Clinton ca tot nu face mai nimic in viata politica a americanilor. Si… ne-am inrudi si noi cu ei 🙂

 2. De vreme ce mult prea excitaţii cercetători btitanici caută formula pentru a crea cîntăreţul perfect de muzică pop, http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europe/10/20/earworms.music/index.html, de ce n-am căuta şi noi formula ideală de premier. Creat genetic. Ceva între Tăriceanu, Roman, Isărescu şi Johannis. De la Tări prestanţa şi capacitatea de a încasa, de la Roman diplomaţia şi alea 5-6 limbi pe care le ştie, de la Isărescu “expertiza” financiară iar de la Johannis doar etnia.E bun un neamţ la casa omului.

 3. Io l-as pune pe Aliodor Manolea ca nu se stie de unde sare iepurele! Poate se intoarce catre astia de acu’ si da cu flacara violet in ei! Ca pana una-alta a dat cu flacara in noi! 🙂

 4. Pe mine ma propun, dar cu o singura conditie: sa se reinstituie pedeapsa capitala in Romania, ca stiu cativa numa’ buni de streang.

 5. FOR i= 1 TO 666
  PREMIER=OMUL LUI BASE i
  SPERANTA=ZERO
  NIVEL DE TRAI=PAMINT
  DEMOCRATIA=EPSILON (unde epsilon e din ce in ce mai mic)
  ENDFOR
  END OF JOB
  END OF ROMANIA
  LFB

 6. Melescanu … ca e bun la toate. Are avantajul de a fi perceput ca “tatuca”, ceea ce este adanc infipt si tatuat in cugetul acestui popor.

  Initial ma gandisem la Putin, dar mi-e frica ca ne retrocedeaza tezaurul si atunci nu mai avem de ce sa-i uram pe rusi.

  Ma gandisem si la Tokes, ca sa se sparga odata buba cu ungurii si o punem de un razboi civil dupa model sarbesc; dupa aia criza noastra cea de toate zilele va fi visul unei nopti de vara … de Zaharia Stancu … sau la era descultz … ma rog …

  Adica daca tot ma rog, de ce sa nu-l punem pe Teoctist, sau pe Daniel, sau cum il cheama pe ala care nu poate de fericit intr-o tara de necajiti. Si asa cand scoate cate o idiotienie “ala micu” toata tara zice “DOAMNE !” … macar asa, o sa creada ca ne rugam si n-o sa simta prost … de parca prostu al mic se simte … ma rog; adica zic si eu asa, ca de rugat … macar nu injur … tot e ceva, nu ?!

 7. @ Dorian — Du-te sa te mance capra cu ariciu’ tau !!! , eu stiu ca n-o sa mai scapam de securisti, niciodata, da’ lasa-ne sa mai speram, macar !!!.

  1. “Dă să te pup!!!” Aşa ar zice mama celui mai bun prieten al meu!
   Aiii cît îmi place ce-ai zis!!! Oare cine o să-i iesplice individului că nu el o pus coada la prună şi că iezixta pe lumea asta pizde mai bune decît topmodela? M-ai uns la suflet!
   Banzai!

 8. Marin Maciuca. Argumente:
  – A condus o firma privata cu cca 1000 de angajati
  – E ofiter in rezerva
  – Dispune (asa pare a indica numele) de instrumentul necesar punerii la punct a destui cretini cu aere de analisti, politicieni, ziaristi, bancheri, etc.

 9. Dragă Mordechai, Mickey Mouse nu ar fi o propunere „fezabilă”, pentru că ăștia de-acu au terminat deja tot cașcavalul, și ar rămâne bietul șoricel flămând…
  Cred că cel mai bun ca prim ministru ar fi Willie E. Coyote, deoarece e un bun încasator, și încă mai poate încasa mult….
  bip bip
  😀

 10. Io l-as propune pe zdreanta umana boc.
  Pentru ca mai poate incasa. Si putem sa radem si sa injuram pe mai departe…

   1. Pai Shogune, din pacate, nu depinde de mine, fra. Si nici de tine si de nime, in fond.
    Cine ar putea face ceva daca nici aia care vor sa-i de-a jos nu-s siguri.
    Pune raul inainte; fi pesimist; fa misto de orice ca atat mai ramane.
    Io nu vad nici o iesire. Se numeste sah mat.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.