F

Text adresat persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Şi recomandat celor care n-au împlinit-o. Poate le va fi de folos.

Nu am înţeles niciodată de ce orice discuţie despre sex trece drept o mare grozăvie. Orice referire la sex şi cele legate de el e infamantă. Despre orice alte funcţii fiziologice vorbim, atunci când e cazul, fără mare stânjeneală. Nutriţia e un subiect mai mult decât valabil, e un adevărat ritual social. Cina romantică implică – hai s-o lăsăm dracului de ipocrizie!- atât procedura masticaţiei, înghiţitului şi (dacă totul merge bine!) a digestiei, dar şi funcţia cealaltă, chestia odioasă, numită sex. Pentru că dacă nu intervine şi coţăiala de rigoare, nu mai e cină romantică, e doar haleala de seară. Iar conceptul de romantism e de fapt perdeaua roz în spatele căreia se ascunde futaiul.

Pot înţelege nevoia de pudoare a societăţii, luată ca grămadă. Nu o mai înţeleg atunci când e vorba de raporturi individuale. Pot pricepe nevoia inconturnabilă de a născoci lucruri frumoase cu care să împodobim futaiul, e admirabil chiar. Mi-e mai greu să pricep de ce simţim nevoia să negăm că asta am face. Marea literatură a lumii n-a fost scrisă de castraţi. Şi am îndoieli că vreun scapete a născocit vreodată o sonată de geniu. Până  la urmă care credeţi că era şmecheria cu sonetele tovarăşului Shakespeare? Eu pun pariu că voia s-o fută pe bruneta aia. Ba sunt convins că i-a şi ieşit.

Ia să vedem, pâna aici, câţi şi mai ales câte scandalizate am recoltat? Că, n-am îndoieli, sigur se vor găsi madone cu naturelul simţitor care să aibă bufeuri de la indignare. Să găsească obscenă vorbirea pe acest subiect. Şi mai ales de o obscenitate fără de margini folosirea de cuvinte „neîngăduite”. Adică „futut”! De ce o fi obscen cuvântul ăsta? Care o fi litera vinovată? Ori o fi o silabă? Neah, te pomeneşti că tocmai noţiunea descrisă e ruşinoasă, infamă, mizerabilă! Ete, pula (alt cuvânt ticălos, din care – suprizăăă! – ne tragem cu toţii!)! Şi atunci admitem că ne-am născut cum? Şi că părinţii noştri făceau chestii ruşinoase, infame, mizerabile, nu? Obscenă, zic eu, e edulcorarea greţoasă a unui lucru firesc. Obscene până la dezgustătoare mi se par pernuţele în formă de inimioară şi felicitările ridicole de Sân Valentin. Şi, admit, exhibarea cu ostentaţie a intimităţii poate fi la fel de obscenă. Sau măcar ridicolă.

Dacă-i spui uneia că vrei s-o fuţi există riscul să te alegi cu capul spart sau măcar tratat cu spumă de flegmă. Dacă-i spui că e frumoasă ( eventual confecţionezi şi nişte rime) şi că o iubeşti, e ok. Ai respectat ritualul. Ai respectat convenţia. Tu ştii că vrei s-o fuţi. Ea ştie că vrei s-o fuţi. E posibil să vrea şi ea. Dar i-ai livrat pula în ambalajul socialmente acceptabil. Aşa că veţi conveni că „faceţi dragoste” şi nu vă futeţi. Şi e ok. Comitetul de bloc n-are nimic împotrivă, iar coţăiala e validă.

Nu contest nevoia de romantism, dar resping pudibobderia tâmpită.

La un capăt al ţevii îi avem, deci, pe pudibonzii tâmpiţi, romanţioşii scremuţi şi ipocriţi. La celălalt capăt îi avem pe tulburaţi. Adepţii sexului malign. Ăia care au înţeles că totul se învârte în jurul pulii. Doar cum funcţionează treaba n-au înţeles. Să exemplific:

– te-a scos din sărit un bou, în trafic? Îi transmiţi sonor şi bine articulat intenţia de a o fute pe mă-sa. Mă-sa e o octogenară care îşi toacă juma din pensie pe vopsea de păr şi rujuri, iar cealaltă jumătate pe abonamentul la „Private Spice”. Totuşi, ăla ar trebui să se simtă insultat. Că tu asta îţi doreşti. Adică dacă o fuţi pe mă-sa îi faci un mare rău? E o chestie ofensatoare?

– te-ai pricopsit cu un virus şi te-ai trezit cu computerul devenit obiect decorativ. Aşa că raportezi cu draci: mi s-a futut computerul. Adică e stricat, defect, virusat. Deci futut. De unde rezultă cu fututul e o acţiune răuvoitoare şi profund nocivă.

– te calcă unul pe nervi. Aşa că îţi ieşi din pepeni şi te răsteşti la el: Nu, mă mai fute, bă ! De obicei există şi o specificitate bine precizată a futaiului: la creieri, la icre, la nervi, la melodie. De unde rezultă că fututul e o chestie enervantă.

– dacă unul e prea curios, are o problemă: îl fute grija. Deci fututul e o indiscreţie. Pardon.

– nu întotdeauna ai şansa fututului. Aşa că dacă te plictiseşti, dacă ai rămas pe drumuri, dacă ţi-ai pierdut slujba… o freci. Eventual într-un anume regim termic. Nici asta nu e bine. Nici sexul solitar nu e, în cazul ăsta, o ipostază fericită.

– dacă te-a ambalat unul/una peste măsură, îl previi: să vezi ce te fut eu pe tine! Admiţând ipostaza hetero, e de dedus că sexul cu tine e ceva nasol, scârbos, o adevărată pedeapsă. Cine pe cine a insultat aici?

– există şi ipostaza paradoxal fertilă. În care „te fute o lene”.

– în fine, ţi se poate întâmpla să ai o zi de rahat. Să fii morocănos, ţâfnos. Atunci, pentru toţi cei din jur e evident că eşti nefutut/nefutută. Ceea ce iar nu e bine. Şi executând o inferenţă rapidă, considerând că ipostazele anterioare reprezintă nişte premize, sare concluzia că e rău să nu fie rău. Dracu’ mai înţelege!

Cu toţii ne găsim, la un moment sau altul, la un capăt sau altul al ţevii.

Ar mai fi de discutat despre felul în care părţile anatomice responsabile cu fututul participă la interacţiunea socială. Ce faci când ajungi la concluzia că X e o pulă. Sau că din ce ţi-ai propus ai realizat o pulă. etc. Dar despre asta altădată. Că şi aşa v-am futut duminica.

Facebook Comments

- A word from our sponsors -

Most Popular

27 Comments

 1. Aaaaa…nu nu mi-ai futut duminica!Chiar m-ai facut sa zambesc!
  Ba chiar are o logica ceea ce ai spus,insa tot ceea ce ai insirat intra la categoria obscenitate(cica)si bun simt.
  Crezi ca daca m-as intalni cu unul si i-as zice ,,fute-ma” ala ar lesina de placere si i s-ar scula mai repede decat daca i-as zice ,,vreau sa facem dragoste,sex?” Nu cred!
  Cum nu cred ca exista femei,barbati carora sa nu le fi scapat din gura cuvantul pula…hai sa fim seriosi!Ok,ok..nu le-a scapat din gura asa ceva,dar de gandit au gandit sigur…ca sa nu mai zic si altceva…
  Gata,ca am scandalizat destul…sa aveti o zi buna!

 2. 😆 Nu esti normal , rabbi…. !!! 😛 Nu esti dus la biserica … 😆

  Superb comentariul , dar mai ales formularea si logica indubitabila ; m-ai distrat bine de dimineata … 😀 Uffff , daca ai sti cat de mult „ma obosesc” si ma plictisesc pudibonderiile astea , de multe ori inutile , MAI ALES CAND AMBELE PARTI DORESC ACELASI LUCRU SI , INCA , REPEDE !!! 😉
  Baiul , atunci cand e prea mult romantism , tatonare , flirt , e ca nu totdeauna-ti sunt clare „semnalele” de la partea feminina ; jocul de-a „dute-n colo , vino-n-coace , lasa-ma da’ numi da pace …!” este al-naibii de derutant , nestiind pana unde e dispusa sa mearga feminina , ai si fute-o da’ nici n-ai sa pari ca sari pe ea ca un armasar in calduri iar ea sa-ti trazneasca doua palme indignate si ipocrite , insotite de apelativul : „Nesimtitule , cum te-ai gandit (sic!) la asa ceva ???” sau , in cel mai fericit caz „Nu , nuuu , opreste-te , nu vreau (?!) asta …!” , iar in cel mai nefericit „Ajutooor , vioool !!!!” (si asta dupa ce te-o infierbantat de te-o luat dracu’ …) 🙄

  Oricum , subiectul a fost excelent , FOARTE REAL si misto prezentat ! 😀

 3. Super subiect, super abordare!
  Rabbi, nu o fost tot timpul asa. Pe vremuri, in antichitate, a te fute era ceva normal. Sa nu mai povestim ca si homo era ceva cool.
  Toate au inceput de la cre(s)tinism, cand s-a spus ca futaiul este amoral, desfranare, preacurvie, scl.
  Si asta s-a lipit in mintea oamenilor -indoctrinare, fanatizare- incat a forbi de futai (sex), pula, pizda, lindic a ajuns sinonim cu hula.
  In schimb, la Vatican, prin manastiri si prin alte locuri „sfinte” si-o trageau la greu, sado-maso, pedofilie, oral, in grup, etc,etc.
  Iar daca stai si te gandesti bine, cum ziceai si tu, care-i rostul in viata? Sa traiesti bine. Sa mananci, sa bei, sa te chefuiesti si sa futi.
  Ca doar o viata ai…
  PS
  Tema data a fost foarte bine aleasa. O zi buna!

 4. Mi-ai dat o idee: de ce nu scrii o carte pe care sa o numesti> Tratatul pulii sau cum futaiul face Pamantul sa se roteasca. Foarte bine argumentat aici, dar stim cu totii ca in societate umblam cu cutumele de rigoare. De cele mai multe ori ai nevoie de teatru, doar nu sunt numai animale, nu?

 5. Să-mi fut una dacă n-ai dreptate!
  Apropo de romantisme, lugu-lugu şi altele fără rost, un amic de-al meu, Flipper, a concluzionat cam aşa:”umbli atîta după o pizdă, cu flori, filme, cofetărie… şi cînd o prinzi, îţi bagi pula-n ea!”
  Urît! Să ne fie ruşine!
  Banzai!

 6. Este o înțelepciune pe care o capeți în timp dacă ești autodidact 🙂 La început te șochează pentru că este ceva ce școala, familia nu te-a învățat dar apoi realizezi că normal și logic este ceea ce explici aici, ca de obicei, într-o manieră unică, spumoasă. De aceea ziceam eu, mai demult, că acest blog este și educativ!
  Ca să înveți plătești un tribut, mai mare sau mai mic: pierzi un prieten sau ocazia de a câștiga unul, ștergi un cont pe twitter sau ștergi un blog… Pierderea acestora e atât de mare încât îi putem trata cu milă și îngăduință.

 7. Bre, eu stiu doar ca sunt produsul unei actiuni:fututul.
  Ce mare chestie ?
  Sa nu-mi spuna careva ca este produsul unui sex, ca n-as vedea un barbat cu cocoasa-n coaie.

 8. Asa futai intelectual mai rar. Insa, indiferent cum am da-o, cu totii traim in mijlocul unor conventii sociale, lingvistice etc. Ideea e sa nu le dam mai multa valoare decat au. Ca pana la urma, totusi, poezeaua care imbraca futaiul stimuleaza imaginatia. Daca nu era asa sonetele shakespeariene ar fi fost reduse la doua, hai, cinci cuvinte: fute-ma si sa te fut.

 9. Să mă fută pula că bine le zici 😀

  Și o putem aborda și politic: vedem labeunu ca invitati tot felul de pule care ne futură viitorul… Să trăiți bine=să vă futem bine…

  Vai de pula noastră!

 10. ohhh…in sfarsit citesc ceva de genul intr-un blog romanesc!!! eu cred ca in Romania asta cu ascunsul dupa deget cand e vorba de sex e mai prezenta ca oriunde, pe aci pe la mine (Londra) probabil si-ar face cruce romanasii astia ai nostri.

 11. Nu sunt o fandosita, citesc si nu „rosesc” la auzul cuvintelor „in discutie” dar, zic eu, asa cum sexul se face in intimitate, exhibitionismul fiind ceva anormal, nici excesul de folosire a termenilor in discutie nu denota ceva normal. Cred ca folosirea cuvintelor in scopuri justificate, chiar si in gluma sau la nervi, este ceva normal dar folosirea in scop de refulare denota ceva in „neregula ” ….
  Acum articolul tau … pune o problema, cere niste pareri… Nu este ceva ce nu agreez… Dar asta este parerea mea.

 12. Acu’, dacă vă simţiţi mai bine printre pule, pizde, futaiuri şamd, nu-i nicio problemă pentru restu’ lumii. Dacă vrei să aduceţi în salon limbajul din spatele blocului începe să fie problema salonului care vă va primi. Că vrei să introduci vulgaru-n limbajul ceva mai evoluat, că vrei să desfiinţezi distanţa dintre argou şi limba „civilizată”, mă rog, e plăcerea ta. Dar a invoca în sprijin ipocrizia, ei bine, asta mi se pare a fi cea mai mare ipocrizie.
  Dacă ai un copil la vârsta întrebărilor, fiind acesta chiar o fată, mi te închipui explicându-i apariţia lui/ei pe lume: Ei, cum am cunoscut-o pe mă-ta mi-a plăcut, mi-am băgat pula-n ea şi după nouă luni te-a fătat pe tine. Ce-i fă, nu-ţi place? Hai, ‘te-n pizda mă-tii!
  Asta aşa, că dacă-i vorbeşti altfel se cheamă că eşti ipocrit!

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More from Author

Generația de bumbac

Acum treizeci de ani (pe atunci mai eram vag interesat de...

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din...

- A word from our sponsors -

De citit

Generația de bumbac

Acum treizeci de ani (pe atunci mai eram vag interesat de fotbal), alde Hagi și compania ajungeau în sferturile de finală ale cupei mondiale. Unde erau eliminați, la loviturile de departajare, de către suedezi. Asta după ce bătuseră Columbia, SUA, Argentina. După eliminare eram, cu toții, foc...

A șaptea, dar mai puțin artă

Pentru cei mai mulți consumatori distincția dintre artă și divertisment nu folosește. Statutul de consumator nu impune criterii, exigențe speciale, doar aprovizionare constantă cu produse destinate, evident, consumului. Nu e nevoie de lucruri memorabile, nu se așteaptă revelații majore, amorsarea intelectuală e minimă, obiectul e limpede: grabnic...

Temnițele

Nu există temniță bună ori temniță rea. Nici stăpâni buni sau răi. Există temnițe și stăpâni. Dacă prețuiești libertatea, înțelegi asta. Dacă, însă, pui mai bun preț pe împlinirea hoitului, atunci n-ai cum pricepe. Interviu' lu' Tacăr cu Putin. Vâlvă, zarvă, încruntări, încleștări, încăierări. Stăpân bun/stăpân rău. Tacăr...

Industria solidarității

Pe măsură ce îmbătrânești ești tot mai greu de scos din sărite. Chestiile care, odinioară, te-ar fi umplut de draci, acum doar te plictisesc. Furia arțăgoasă e trasă undeva la umbră și în locul ei se lăbărțează o ditamai lehamitea. Nu mai înjuri, schimbi canalul. Nu mai...

De-aia

"Nu mai zici nimic? Nu mai scrii nimic?" - mă întreabă câțiva prieteni. Nu mulți, dar cumsecade. De scris, ce să zic, scriu, chiar dacă nu simt îndemnul de a-mi rostogoli cuvintele în ochiul adormit al lumii. De zis... îmi zic mie. E de ajuns. Zic alții....

Opriți-l pe nesimțit!

Iohanetele e decis să folosească fiecare clipă rămasă din mandat(e) pentru a îndeplini toate obiectivele propuse. Obiectivele turistice. Pentru că ghiolbanuzaurul nu-și propune și nici nu e în stare  de altceva. Și i se rupe în paișpe cu virgulă de țara asta de tolomaci. Statul român există...

Zbateri, crăcănări și vuiet

Eterna împrăștierea a chibițimii de la galerie are acum o nouă expresie: pro Israel vs. pro Palestina. Sau după caz, anti-ăia contra anti-ăilalți. Chestia de căpătâi e să urli la galeria adversă: teroriștii! Într-o parte filo-semiții de conunctură. Zgomotoși, agresivi, belicoși, răcnindu-și sprijinul, de parcă ar interesa pe...

Kosovo, UEFA și mușețelul

M-am abținut vreme bună de la grăitul în public, sub orice formă. Din cauză că motive. Care pot fi succint rezumate într-o propoziție care începe cu: așa a vrut... Și foarte probabil voi reveni la aceeași muțeală, din motive care, de asemenea, pot fi explicate cu: așa...

E maro, moale și suntem în el

Franța De la ce s-au luat? Obiectiv vorbind, nu contează. Acolo mereu se găsește ceva. În cazul ăsta poliția oprește niște minori, care își propuseseră să fie șmecherași. Aspiranții la șmechereală aveau deja un palmares respectabil în întâlnirile cu poliția. Șmecherilă de la volan mai tupeist, dă să...

Hiperbola

Dintre nerușinările lumii de azi cea mai supărătoarea îmi pare ostentația hiperbolei. Aproape totul e amplificat indecent, exagerat, umflat până la tumefiere. Precauțiile pe care le-ar impune decența nu mai există, prudența justei evaluări nu intersează. Se grăiește răstit și se răspunde răcnit. Totul (sau aproape totul)...

Greva celor care…

Înainte de a discuta despre greva cadrelor didactice, despre solicitările lor, e bine să aruncă, repede, o privire peste ceea ce este astăzi sistemul de învățământ. E ceva mai mult decât o simplă punere în context. Prima constatare, obligatorie, de neocolit, este că, de fapt, nu mai putem...

Alegeri în Turcia

Miza alegerilor prezidențiale din Turcia, din perspectivă geopolitică, nu are cum fi subestimată. Analiștii de ocazie vorbesc despre o confruntare dintre blocul ultra-conservator, condus de Erdogan, și mișcarea reformatoare care l-ar avea în frunte pe Kilicdaroglu. Alții vorbesc despre o competiție între suveranism și globalism. Nu lipsesc...