Marele alb de carne

Pe vremuri era mai complicat. Dacă voiai să ieşi din cămara anonimatului şi să intri în haznaua notorietăţii, trebuia să scrii ceva remarcabil. Sau să faci un act de mare vitejie. Ori vreo prostie colosală. Azi lucrurile sunt mai simple, că s-au inventat piarizdele. Prea multe credite nu tre’ să ai pe cartela la neuron, tre’ doar să ai semnal puternic. O arzi cu un fotbalist, te dezbraci la nenea pozaru’ ca să te bage în reviste pentru labagii, stai în chiloţi şi zâmbeşti tută în emisiuni cu audienţă importantă. Dacă nu eşti piţi şi te-a înzestrat natura cu furtunaş pentru pişat, atuncite faci manelist, fotbalist etc. În toate situaţiile astea prinde bine să fii cretin. Cretinismul e la mare căutare zilele astea.

Hai că am lungit-o cu introducerea şi oricum aţi prins ideea. Dacă ai acces la net ( condiţia cretinismului rămâne valabilă) atunci lucrurile se simplifică. Să-l luăm de exemplu pe porcul din clipul de mai jos. Uitaţi-vă la numărul de vizionări ale clipului! Ce face porcu’? Îşi arată fizicul remacabil. În timp ce? În timp ce crapă în el. În cazul de faţă un mango. Dar dacă aveţi răbdare, dispoziţie şi o viaţă săracă în evenimente, îl puteţi vedea mâncând un pepene, halind de la mâcdonaldz, băgând în el un pui întreg etc. etc. etc. Ce pizda mamii lui ar putea să facă? Ce altceva? Să recite? Să danseze? Nu. Să îşi umfle maţul. La asta se pricepe, asta arată. Şi vizionări buluc.

 

Iar dacă ăsta vă pare scârbos, staţi să-i vedeţi epigonii. Vă dau doar un scurt indiciu, ca să vă ajute la dietă pe ziua de azi.  Hai că e bine.

5 thoughts on “Marele alb de carne”

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.