S-a lămurit problema

Monşer, complicată socoteală cu Uniunea asta cooperatistă europeană. Ia auziţi dumneavoastră ştire:

Potrivit unor rezultate parţiale ale analizelor efectuate pe bulbii de flori exportați din Olanda, plantele nu sunt contaminate cu bacterii ci cu păduchi care nu impun carantină.

Deci păduchi. Nu-i bacterie, sunt păduchi. Lăsăm deoparte prostia că dacă îi căutăm pe olandezi la bulbul lalelei îi pedepsim pentru şutul în şengen pe care ni l-au prestat cu voioşie. Sigur, ne putem pune cu bâzdâcii pe ei, dar dacă vrem să trecem la măsuri de retorsiune ar trebui să o facem mai cu cap. Şi să ne asigurăm că pe ăia îi doare în cur de mofturile noastre. Adică îi doare în cur măcar cât i-ar durea dacă le-am smulge un floc de acolo. (Ruşine, băi Mordechai, pentru limbaj!)

Să revenim. Deci lalelele sunt păduchioase. Băi, Sarkozy, băi francofonie, băi umoru’ pulii, v-aţi prins care e treaba cu păduchii? Faceţi voi şmecherii mişto de români că sunt păduchioşi! Băi, păi noi avem păduchi de import, olandezi, cu leduri, băi papagalilor! Hai sictir!

8 thoughts on “S-a lămurit problema”

  1. Mi-a placut enorm ce-a spus ministrul olandez de interne,faza aia cu opt lacate.Aia sintetizeaza perfect unde suntem NOI in ochii LOR(nu gasesc imaginile pe nicaieri,inca sunt proaspete…).

  2. ba, sa-i cautam de paduchi la bulbi e o reactie care arata gradul in care s-a imputit pestele. Si anume, evident, de la cap.

    Ce vor aia de la noi? Sa tacem si sa inghitim. De ce? Pentru ca si asa n-avem ce cauta in clubul lor aseptic, metrosexual, fara griji, fara idealuri, fara tema. Acu’ sa mai venim peste ei si fara le fie ingaduita placerea sa ne scotoceasca in cur pe aeroporturi?

    Si noi cum le raspundem? Ba p’a matii! Suntem adaptati vremurilor, coane, ce sa mai?!

    Exista cateva moduri in care se poate raspunde eficient atunci cand te afli in situatia iepurasului fara basca. Baietii care se joaca cu destinele noastre l-au ales pe cel mai cretin cu putinta. E ceva nou in asta? La ce altceva ne asteptam? Cand ministrul de interne se cheama Igas, al Justitiei dracu stie cum se cheama, ca nu-mi obosesc neuronul pe gratis asa, chiar pentru orice mizilic si bulibasa semi-constitutionala se cheama ca fasaitul flatulentei.

  3. Parerea mea e ca olandezii nu au pierdut nimic din acest scandal. Perdantii sunt romanii care au cumparat marfa si firmele de transport. Asa ca, hai sa-i sabotam pe olandezi ca sa piarda fraierii de romani. Si degeaba vor merge la “justitie”, ca nu vor castiga nimic.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.