Melcu’

Marin Furnică, analist de manele pe telefonul mobil, a fost atacat cu sălbăticie de către o hoardă de melci, pe când se întorcea acasă de la sediului aşezământului cultural “La căruţa răsturnată”, unde dezbătuse, împreună cu câţiva consăteni, mai multe sticle cu rachiu.

Este pentru a treia oară, în ultima săptămână, când Furnică devine victimă a melcilor. Şeful de post din localitate, agent şef Fornache Blându, ne-a declarat că Furnică nu este singura victimă a melcilor, atacurile bestiale ale acestora vizându-l şi pe colegul de dezbateri al lui Furnică, Maneul Pranjulea, consilier de manele în aceeaşi localitate.

Se pare că atât Pranjulea cât şi Furnică au lucrat ca figuranţi la unul dintre filmele lui Mircea Daneliuc. Într-o declaraţie în exclusivitate, pe care am reuşit să o obţinem de la liderul melcilor, acesta afirmă că:

“Mă piş pe filmele voastre de căcat! Faceţi, bă, filme ca lumea, cu gagici, cu efecte speciale, nu vă mai luaţi de melci că vă bat de vă căcaţi pe voi! Furnică ăla şi-a cerut-o! Păi, cui pula mea îi spune el “codobelc”, băga-l-aş în pizda mă-sii? Ia staţi aşa… voi de unde sunteţi? Nu sunteţi de la Dan Diaconescu? Atunci vă bag în pizda mamii voastre şi pe voi! Valea că vă sparg!”

3 thoughts on “Melcu’”

  1. M-am săturat deja de acești melci imigranți. S-au băgat peste tot în țara asta. Este insuportabil. Să se ducă în Franța lor și să nu se mai înotarcă vreodată aici.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.