O lectură şocantă

Cei care frecventează blogul ăsta de ceva vreme ştiu că, de regulă, nu public şi nu comentez stenograme, interceptări şi alte fructe ale securiciunii. E o regulă la care ţin. Un principiu, spuneţi-i cum vreţi. Totuşi, iată, astăzi sunt pe cale să îmi încalc tocmai acest principiu, cu o strângere de inimă. Adică am să vă atrag atenţia asupra unor “stenograme”. Lectura lor este una cel puţin şocantă ( veţi vedea de ce). Strângerea de inimă despre care vă spuneam vine din faptul că sursa acestor stenograme (deci autenticitatea lor!) nu este foarte clară. Personal le-am găsit şi preluat de aici. Mărturisesc că întreg conţinutul acestor stenograme pare ( subliniez: pare!) autentic, dar nu am nicio certitudine în această privinţă. Există anumite detalii acolo pe care le-aş privi cu suspiciune.  Suntem zi de zi victimele diverselor tentative de intoxicare aşa că o astfel de dezvăluire trebuie tratată cu prudenţa necesară. Totuşi, cu toate precauţiile despre care am pomenit, textul acestei stenograme este – în opinia mea- absolut şocant. Şi cred că cei pomeniţi în acest text sunt datori la o luare de poziţie. Fie şi pentru a demonta din faşă ceea ce ar putea fi doar o intoxicare.

Iată textul despre care vorbim. Repet: sursa este cea indicată în link-ul de mai sus.

Iata toata discutia(cu puncte de suspensie, limbajul e suburban), celalalt personaj putand fi Alex Iacobescu, om de incredere al managerului de la Realitatea TV.

G.S: Uite, vreau sa spun ceva despre Ponta…

I.A.: I-am dat 75 de milioane…

G.S.: I-am facut muci, cu paza, cu camere, le-am furat ziarele…m-am dus cu Alex acolo, si vroiau sa-l puna pe Geoana…”Cine face paza? Pai ca o firma, ca nu vine”, I-am bagat pe p..a de Chesi, atunci ne-am cunoscut, “ia vino ma incoace”

i.i: Unde, aici la…

G.S: La Romexpo.

ii: Pai stiu, cand au fost astia, stiu pe toata lumea, toti aia sunt prieteni cu mine.

G.S. Ne-am adus si noi de-ai nostri din Ploiesti, 30 sa nu stiu cati, le-am dat niste veste de-alea, le-am zis” Ba, voi santeti de la paza, paziti toate usile, nu intra nimeni decat cine vrem noi”. Dupa aia am falsificat toate ecusoanele de paza, le-au adus unii de-ai nostri, ecusoanele de invitati si ecusoane de delegati. Dupa aia am facut stampile ca lumea, sa fie pe toate buletinele, sa nu faca Vanghelie cu aia smecherii, dupa care ne-am dus seara, m-am dus pe acolo, faceau aia ai mei montau camere, plasme de alea, da le zic “ia deasupra urnelor montati niste camere de alea, in colturi, o camera mica nu se vede”

ii:Da

Si sa filmeze exact urnele, stiam eu de ce, ca ma gandeam ca aia o sa trebuiasca sa controleze la urne, ca-i dai la televizor se sperie. Si dupa aia m-am dus, aranjasera alea la mese, langa Iliescu pe Diaconescu, pe Geoana, dupa ce pe Ponta il pusese in p…a , mai avea nitel si iesea din sala. Am luat calaretii, i-am mutat de acolo acolo si i-am mutat dintr-o parte intr-alta, l-am pus pe Ponta exact langa Nea Nelu. Cand au venit aia ” Ba s-au mutat calaretii!.” Ba, calaretii-s calareti, nu atinge nimeni calaretii ca iese cu scandal, ce p..a mea, e macel! Asa sunt asezati, daca-i atinge cineva e scandal!”. Nea Lazar de la administrativ zice” Da-te in p..a mea, un cacat, au mutat in ala, ce conteaza?”. Hai mai departe , mai departe vine Vanghelie ca el se aseaza cu scaunele in fata, pe primul rand. L-am luat pe Alex…le-am pus la aia niste scaune in fata, a iesit bataie. Dupa aia am gasit la toate intrarile, pusesera niste ziare Evenimentul Zilei cu niste sondaje pentru Geoana. Am furat toate ziarele de acolo, am mutat scaunele, am mutat judetele, stii ca astia pusesera judetele mascat. Am incurcat judetele intre ele, dupa aia i-am zis lui Alex “ia tipariti ma cate o mie de variante cu vicepresedintii schimbati”, si-am schimbat vicepresedintii lui Ponta cu ai lui Geoana, le-am dat la toate judetele liste, ca daca aveam oameni acaolo puteam face toate porcariile, si am zis “gata, acum dati liste in toate judetele”. Si se uitau aia “ia uite, altceva ce votam, aoleu, acum votam altceva”. Si am schimbat listele, le-am schimbat vicepresedintii la aia in p..a me, le-am f…t tot aranjamentul. Tugulanul care a venit de la tara a zis << ba, am sase liste, deci eu nu stiu cu cine votez, votez cu cine vrea p..a mea ce gura ma’ti>>. Si dupa aia  vine prostu’ ala de Pandele cu vrajitoarele. Suna aia “ba, au venit niste vrajitoare, cu Pandele, cu p..a mea, le dam drumul?”. Da-ti-le ba drumul ca astia sunt anti-Vanghelie . Le-am dat drumul in sala, s-a luat Pandele la bataie cu Vanghelie. A iesit un circ, stii o lehamite la toti oamenii, Vanghelie tocmai era cu Geoana, ii pusese panouri prin oras, era de-alea cu “Geoana garantat Vanghelie”, mai iti aduci aminte?

ii: Da, da, da

G.S. Si, dupa vreun sfert de ora le-am zis “Scoateti-ti-le ba pe vrajitoarele alea de acolo” si dupa aia s-au dus la Ponta ca “Dom’le, hai sa amanam congresul, facem o conducere”…Ponta “nu anulam nimic, sa candidam, ce p..a mea, sa candidam sa vedem care iese”. Cand sa candideze, ma rog, se orienteaza ei spre vot, dupa ce iesise o mega-vraiste, adica nu mai intelegea nimeni nimic, cand a avut Ponta discurs am dat microfoanele tare, cand vorbeau ailalti dadeam microfoanele incet, stii ca eu aveam boxele tot…Si e foarte naspa sa ai un discurs si sa nu te auzi, si pe Ponta il dadeam mai tare si pe aia ii dadeam mai incet. In scandalul…la sfarsit i-am f…t imnul ca lumea, i-am ridicat pe aia in picioare, imnul PSD, au cantat, au aplaudat si s-a enervat Geoana, a zis “mie nu-mi trebuie sa-mi puneti imnul”, a venit dupa aia la mine mi-a zis “de ce ti-ai batut joc de mine, ce ai avut cu mine?”.  ”N-am avut nimic cu dvs”, “dar de ce mi-ai facut asa?”, “Ponta era prietenul meu”, “pai si ce, eu nu ma aveam bine cu tine?”. “Ba da dar cu ala ma aveam mai bine, e generatia mea, ce vreti? Trebuia sa se miste lucrurile odata”. “Bine, lasa ca vedem noi dupa”, Geoana. Si dupa aia, cand sa intre la urne pe judete, le-am “ba, stati asa toti baronii, ca am cunosc, fiti atenti la mine, vedeti camerele alea de acolo? Totul e filmat si e pe Internet. Le-am dat la aia la televiziuni, uitati parola cu care intrati pe camerele astea pe Internet”. ”Ba Sebi ca de ce-ti bati joc , asta nu se face asa, ca asta-i partid, ca nu e jucaria voastra”. “Ce dom’le ca am facut si noi sa fie corect, ce va deranjeaza camerele?”. Cand intra acolo in camere, baronul, seful de judet vota si statea sa-i verifice la vot.

P.S. Sper sincer ca dinspre PSD să vină o dezminţire cât se poate de fermă.

12 thoughts on “O lectură şocantă”

 1. Nu numai miroase,ci este o provocare usor de deslusit.In primul rand Dl.Ghita este” coada de topor “a PD-L-ul care a facut totul sa scape de Vantu cu ajutorul puterii.In al doilea rand DL.Ponta inainte de alegerea interna a PSD-ului nu era cel care taia si spanzura ci Geoana.Idea ca a castigat Dl Ponta ca tipii astia ar fi incurcat hartiile,au schimbat camerele,au facut pe DJ-ii,si ca probabil le-au pus piedica membrilor de partid celor care tineau cu Geoana,te faca sa razi cu lacrimi.Cretinii care lasau sa se creada ca au facut ceva la alegerile de la PDS trebuiau sa fie dupa ce povesteau de ordinul zecilor ,cu materiale gen SRI,cu microfoane
  si casti gen serviciile secrete si un stat general de actiune.Pai daca asta au facut unde dracu erau cand faceau minunile descrise ca n-am auzit ca
  spuneau ca erau si invizibili.Acesti idioti din servicii,sunt slabi si iau banii degeaba.Au inventat ceva atat de stufos incat nu ar fi avut timpul fizic sa faca cu mai putin 100 de oameni.Singurul care l-a facut sa castige peDl.Ponta este DL.Geoana cu reusita de a scapa presedentia prin vizita
  idioata la Dl.Vantu.Restul sunt brasoave facute,prost,in laboratoarele serviciilor,sa nu le nominalizez.Ori ce posesor de creier isi poate da seama cand vezi”streangul”cusut cu alb.Mai incercati baieti.Halal sa va fie.

 2. O reactie la ce? O infectie anonima lasata la vale pe net? Un partid sa ia o pozitie oficiala fata de chestia asta?

  Coane, pentru prima oara in viata, m-ai dezamagit. Iti inteleg dilema: nu publici, te faci partas la o tacere care nu e a ta si nu poate fi nici a noastra, atata vreme cat planeaza cea mai vaga banuiala ca materialul ar fi autentic. Publici, te faci partas la o posibila facatura ordinara care SIGUR nu e a ta si cu atat mai putin a celor care te citescs si gasesc in asta oaza de normal, de bine, de sclipire de care au nevoie pentru a mai petrece o zi pe pamant in excrucianta calitate de roman.

  As fi ales sa nu public. Si stiu, e blogul tau, nu al meu. Dar la secventa asta, as fi preferat, ca cititor fidel si absolut fericit ca te-a gasit in noianul care se revarsa asupra-mi de pe diverse foi si ecrane, sa fi citit in seara asta ceva despre rugby.

  1. “Poate să nu fie tocmai aşa; poate că e o manoperă… o manoperă grosolană, ca să intimideze pe câţiva nehotărâţi… ”
   Monşer… mi-e teamă că vom fi amândoi dezamăgiţi.

 3. nu stiu daca stenograma de fata este facatura, dar stiu sigur ca asta este modul de lucru in toate partidele.
  magaria incepe de la desemnarea, alegerea delegatilor din filiale, sa nu va imaginati ca votantii din judete nu sunt instruiti inca de la cuca macaii, pe cine sa voteze, sa aplaude, sa bruieze sau alte alea. aia sunt acolo asa cum se spune, masina de vot. si toate voturile se cumpara cu functii, posturi de la portar pana la prefect, inspector scolar etc. lasand la o parte faptul ca simpla prezenta, nu doar costurile de drum, cazare, masa pe trei zile, toate sunt suportate din buzunarele alora care-si pun sefii in fruntea partidului

 4. Haida-de!Il suspectam pe Ghita de asa ceva?Pai asta e scenariu de Holivud,frate:butoane,camere,difuzoare,pupitru de la care cineva da mai incet sau mai tare una sau alta,armate de baieti care schimba zeci de scaune la moment,care monteaza camere miniaturale sau “calareti” cum vrea muschiu’ lor…Unde? La Romanica??? Pai asta o ia pe urmele lui Vantu,cu ingropatul de rachete(sau raketi sau racheti,ca nu am inteles bine)pe dealurile Moldovei.Stie Ghita ceva,din Manualul de Jmekerie al Securitatii(aleia vechi),dar a citit doar introducerea si ceva-ceva din primul capitol.Si,ironia sortii:el vine cu d-astea de Watergate Reloaded Forever Strike Back cand Vanghelie se prezinta cu vrajitoare in fata salii?In acelasi secol??? Hahahahahahahahahahahahahahaha.HA!

 5. Dom’le Mordechai,
  e a doua oara cand constat cu stupoare ca faci jocul lui cristi de la secu.Prima oara ii faceai reclama la tata socru, augustin buzura cel “oropsit” de securitatea de unde isi lua lunar salariul de provocator. Acum bagi sparneala cu stenogramele astea penibile pe care doar mintea rupta de realitate a aceluiasi cristi le putea inventa. Nu cred ca exista in SRI o minte capabila de asa ceva si totusi stenogramele astea de acolo vin deci “must be cristi” obsedatul national al stenogramelor.

 6. exista si inregistrarea video.ma mir ca nu a aparut.probabil ca nu e momentul.ghita trebuia sa spuna si cum a primit o cere de ascultarea telefoanelor membrilor marcanti psd.cerere din parte lui ponta.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.