Doi

Youtube e mai tare decât orice show de televiziune. “Ăia au talent”, “X Factor” sau alte prosteli din astea sunt şosete de nailon pe lângă enorma colecţie de ciudaţi pe care o adună iutiubu’.  Totuşi se mai întâmplă să găseşti acolo şi altceva decât ciudaţi. Mă rog, nu o să vă explic eu cu ce se mănâncă youtube, că sunteţi deja lămuriţi. Ideea e că, acolo, cam ce cauţi aia găseşti, ba uneori mai primeşti şi ciubuc. Cum am primit eu, de exemplu, la o căutare oarecare. Să vă arăt. Mai întâi un tip cu o faţă care te trimite cu gândul la acordeonistul pe care şi-l doreşte orice nuntaş când merge la fotograf. Dacă depăşiţi faza asta o să aveţi o mare supriză. Hai să vedeţi la ce mă refer.

Nu e chiar Freddie Mercury, dar e surprinzător de aproape, nu? Şi uite aşa mi se face un dor de Freddie…

Şi acum sa vă arăt şi un românaş cu voce bună şi fără karaoke. Voce bună-bună. Dar, românaş fiind, nu avea cum rezista tentaţiei de-a o da pe sarmale pe final. Că e cu specifici. Bine, aia se voia o şarjă, o glumă, dar tot aia. Voce bună oricum ar fi, dar eu tot pe acordeonist l-aş vota.

10 thoughts on “Doi”

    1. Acu’ aud că şi la icsfactoru’ nostru fu’ unu’ care îl visa pe Freddie. Pe urmă văd că şi tu ai ghidonat acelaşi subiect. Bre, ale naibii potriveli.

  1. Baiatu’ cu “Somebody..” face playback, parerea mea, vorba lu’ Vacaroiu! Sa ma ierte ilustrul Bulsara, de acolo, de unde se odihneste, daca gresesc.
    Cat il priveste pe manelache,…mai e mult, mult pana departe. Ceva voce ar avea dar trebuie sa invete sa cante. Ceea ce ia mult mai mult decat mai are el la dispozitie pana ar deveni un caraghios batran.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.