Uninominală şi ea

on

|

views

and

comments

Mă bucur foarte important că Teo Trandafir şi-a rezolvat problemele de sănătate. Trăiesc momente de neimaginat extaz aflând că doamna cu pricina se întoarce în televiziune. Talkshow-urile cu manelişti n-au mai fost la fel în absenţa ei. În fine, sunt fericit să aflu, de pe diverse televiziuni, panseurile sale despre Huidu, viaţă, moarte, big-bang, teoria stringurilor şi rolul blestemelor în impactul dintre jipan şi logan.

Pe lângă toate momentele astea de duioasă fericire am şi o întrebare: da’ pe la locul de muncă ai de gând să mai calci, madam? Că te-ai vrut deputat portocaliu şi ai găsit destui zevzeci care să te voteze. Şi, de când te votară boii, mai mult de jumătate din timp ai fost ocupată cu altceva.

A, da. Leafa e bună? Eşti mulţumită? Te plătim suficient?

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

7 Comments

  1. La noi toti oameni de valoare sunt rasplatiti ,generali Ontanu si Oprea primul caporal si activist pcr alalat manipulant de camasi si izmene ,soferul lui Boc secretar de stat si multi alti ,merita de la patrie recunostinta vesnica si Teo Trandafir .

  2. Aaa..stai, tataie, ca ‘mneaei e dintre aia simpatici. As zice ca ar merita luati pe rand, bucata cu bucata, cei 471 de reprezentanti cat se poate de uninominali ai boborului suveran si vazut cum s-au ales (procent, loc intre candidatii din colegiu, campanie, etc) si ce au facut din fericitul moment in care le-au fost validate mandatele (initiative, luari de cuvant, proiecte, activitate in colegiu, sprijin, zile de absenta, activitate ministeriala, daca e cazul, samd, scl).

    Intreprinderea ar fi deosebit de consumatoare de resurse si ar lua si ceva timp. Cred ca ar merita, insa. Ca sa vedem unde ne-a dus multtrambitatul uninominal in materie de responsabilitate, transparenta si toate celelalte delicii aflate in cornul abundentei police absolute.

  3. Eu zic casa alegem tot timpu din astia cares vedete. Ca iau bani din alta parte nu trebuie sa mai fure din Parlament sau Guvern. Bine ca aia nunseamna ca no sa fure. Da daca fura stim ca o fac din placere si ne enervam si mai tare pe iei. Ca altceva in afara de enervat ce sa le facem? Cum sa nui votam ca nus decat atatea vedete si atatea posturi. Ceo sa ramana posturile goale? Hai sa fim seriosi.

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.