Concert

Am primit un mail. Şi îmi fac o datorie de onoare din a vă vesti şi vouă despre el. Iată-l:

Ţi-ai imaginat vreodată o zi fără telefon? Dar fără prietenii de pe Facebook, Twitter, mail, messenger, fără televizor sau Ipad? O persoană cu autism se confruntă întreaga viaţă cu probleme legate de comunicare şi interacţiune socială, cu izolarea şi marginalizarea. Fii alături de persoanele afectate de autism şi de familiile lor, participând la concertul caritabil organizat de AUTISM ROMANIA pentru a celebra Zilele Europene ale Autismului (luna octombrie), dar şi 10 de la înfiinţarea asociaţiei.
AUTISM ROMANIA sărbătoreşte cele două evenimente prin organizarea unui concert cu strangere de fonduri. Florin Chilian, Berti Barbera & friends (Nicu Patoi, Jimmy Cserkesz, Petra Acker ) vor susţine un recital miercuri, 26 Octombrie, ora 20:00, în Music Club (Bucureşti, Str. Bărăţiei, Nr.31, sect. 3, în spatele magazinului Cocor).
Fondurile strânse în urma vânzării biletelor şi a donaţiilor vor fi utilizate de către Autism Romania pentru implementarea proiectelor derulate în prezent:
·                     Clubul de art terapie: program săptămânal de terapie ocupaţională – art terapie pentru copiii cu autism ( 6 – 18 ani)
·                     Centrul multifuncţional pentru tineri cu autism (18-35 ani)
Susţinătorii evenimentului
 
·                     Fundaţia Culturală Berti Barbera
·                     Music Club
·                     Ghost Town Event
·                     Maria Radu
·                     Cornel Ilie (trupa Vunk)
Cum ne puteţi sprijini?
 
·                     Prin implicarea, ca artist, în concert
·                     Devenind partener media
·                     Prin promovarea concertului pe site-ul dvs/social media/blog etc
·                     Prin participarea la eveniment
·                     Prin donaţii directe în următoarele conturi deschise la BCR sector 4:
§  RO16 RNCB 0075 0352 1615 0001 –RON
§  RO59 RNCB 0075 0352 1615 0003 –EURO
AUTISM ROMANIA este o organizaţie a părinţilor copiilor cu autism care apără şi promovează drepturile şi interesele persoanelor cu autism (copii, tineri, adulţi) şi ale familiilor acestora. Prin acţiunile noastre urmărim ca aceştia să beneficieze de servicii de calitate şi adecvate nevoilor lor, precum şi schimbarea societăţii româneşti, astfel încât aceasta să ofere condiţii demne de viaţă, şanse legale la o viaţă mai bună pentru persoanele cu tulburări din spectrul autismului.
Autismul (Tulburările din spectrul autismului – TSA) este o tulburare de dezvoltare complexă şi foarte serioasă, ce se manifestă înaintea vârstei de 3 ani şi care se caracterizeaza prin deficite in comunicarea şi de relaţionarea cu cei din jur, prin dificultati in înţelegerea lumii înconjurătoare, prin comportamente stereotipe si repetitive, adesea şi tulburări de natură senzorială.
Autismul nu este un handicap intelectual, deşi în multe cazuri (aproximativ 50%) poate fi însoţit şi de diverse grade de retard, şi nu este nici boală psihică. Nu este o tulburare rară, fiind a treia tulburare în rândul celor mai comune tulburări de dezvoltare, după retardul intelectual şi paralizia cerebrală. Numărul copiilor afectaţi de TSA este mai mare decît al celor cu diabet, cancer sau SIDA la un loc.
Pentru mai multe informaţii despre asociaţie, activitatea şi proiectele noastre, vă invităm să accesaţi: www.autismromania.ro

2 thoughts on “Concert”

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.