Jenant

Dom’le, zău, nu vreau să fiu al dracu’. E pe pielea noastră. Dar nu pricep chestia asta. Deci Băsescu a fost în week end la Consiliul European. Nu l-a băgat nici dracu’ în seamă. Se plimba pe acolo singur şi tâmpit, ca manelistul în filarmonică. A ars-o pe acolo, două zile, şi s-a întors. Când a ajuns la Bucureşti ne-a anunţat că marţi, adică azi, se vede cu Baroso, că Baroso e tare ocupat. Şi azi s-a văzut, juma de oră, cu Baroso. Bun. Deci a stat două zile acolo, în week end, şi n-a apucat să vorbească şi el cu ăla? N-a găsit prilejul să-i zică ce avea de zis? Realizaţi cât de penibilă e faza?

Deci cum au stat lucrurile? S-a dus Băsescu la Baroso:

– Şefu’, vreau să îţi zic o fază…

– N-am timp…

– Cinci minute, şefu’…

– Sunt ocupat.

-Hai, bre, cinci minute, te rog eu frumos.

– Bine, vino marţi!

Hă? Deci ai avut un week end. Îl puteai prinde. Puteai programa ceva. Puteai să-i organizezi o ambuscadă, pizda mă-sii, găseai timp să te bagi în seamă. Dar ăla n-a avut timp de tine. Pentru că era ocupat cu ceilalţi 26 de şefi de stat şi n-avea timp de tine. Şi te-ai dus iar în audienţă, marţi, ca ultimul papagal. Iar noi îţi plătim avionul. E bine aşa!

11 thoughts on “Jenant”

 1. Si ca sa discute despre “absorbtia fondurilor europene”. Dupa care… nu cumva e in mana Guvernului treama?

  (stiu ca nu Boc e primi-ministru, dar chiar si asa….)

  Ca sa nu mai zic ca exact la Barosso trebuie sa mergi cu fondurile europene, nu la comisar sau la ministerele noastre incapabile 😦

  Buna poza! E de la o sedinta de guvern?

 2. Coane…..
  Care Baroso??? Care Traian????
  Ba mai mult …care belete de avion….ca deja au anuntat ca le vind….:))
  Duoamne ce rautacios sunt…..!!!
  Oricum…pana la urma macar nu a ras iar de el Francezul si Italianul…:)))

 3. He, he … n-a reusit sa ia fata Regelui.
  Mi-l si inchipui cum visa satisfacut ca ce-o sa-i mai intoarcem noi discursul pe toate partile … ia uite ca n-a fost sa fie !

 4. Nu are timp Base la fel ca prea fericitul Daniel ,si asta are sedinta de cum face rost de parale pentru Catredala Namului ,sa le fie de cap !.

 5. Iarasi se potriveste zisa din batrani: “De ce nu au albinele presedinte in loc de regina? Pen’ ca ar face rahat in loc de miere”

 6. Basescu pentru cei ce-l sustin este ca, ma scuzati, basina lor;lor le miroase placut, o adulmeca,o trag cu nesat in piept si se mira de ce noua si restului lumii civilizate, ne pute ingrozitor,ne ingalbeneste. Eu cel putin ma simt extrem de prost ca poporul roman a putut scapa aceasta basina in mijlocul Europei civilizate

 7. Jenant ca jenant, dar periculos este el ca nu isi da seama dece nu-l ia nimeni in seama. Toti stiu ca el nu iese din cuvantul marelui Licurici, doar el crede ca nimeni nu s-a prins. Ce rost are sa vorbesti cu el ? Nu fac nici doi bani vorbele si angajamentele lui daca nu sunt aprobate de “LICURICI”
  Pai atunci nu este mai economic din punct de vedere al timpului pierdut sa discuti direct cu “sefu” ?…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.