Referendum

Astăzi, la Constanţa, avem referendum. Carevasăzică trebuie să ne dăm cu părerea dacă avem sau nu chef să ne reorganizeze teritorial Bocescu, pardon Băsoc… sau cum dracu’ îi cheamă pe ăştia. Nu o să repet ce cred eu despre reorganizarea asta şi ăia care o pun la cale că duminica e zi de odihnă şi pentru mămicile lor.

E o forfăială de DIICOT, securime şi ciomăgaşi prin Constanţa ce n-aţi văzut. Or fi venit la odihnă, pe bonuri de vacanţă de la madam Udrea. O să povestesc despre asta zilele viitoare, pe îndelete. Oricum, până la ora 19:00, dacă e să îl credem pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa, au votat cam 41 % dintre cei cu drept de vot. Încă puţin şi se rezolvă. Vestea bună e că, la referendumul ăsta, votul de la ambasada din Paris nu contează.

Sincer, nu mă topesc după Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, deşi, într-o tinereţe de mult dusă, ne-au legat anume idealuri şi un pui de prietenie. Azi chiar nu mă topesc după ei, dar referendumul ăsta e o perfectă ocazie de a-i da o muie lui Bocescu. Sau Băsoc. Sau cum dracu’ îi cheamă pe măgarii ăia. Deci…

8 thoughts on “Referendum”

 1. In curand o sa bata si pe la noi un alizeu de democratie a la Libia ? Sa le umfle astora velele si sa-i tranteasca de faleza ?

 2. Is de la Sindicate coane….si de abia acum prinsera locuri libere la cazare!!!
  Noroc de ghinion ca se suprapune cu referendul….
  Nah….cestiuni de astea se mai intampla……
  Bine ca nu sunt ambasade in zona….vorba matale!
  😀

 3. Pai desi parerea a fost zdrobitoare intr-o directie, nu se valideaza. Ca de-aia nu sintem noi Libia (nu ca ar fi facatura de acolo vreun etalon), ca avem pareri numai acasa, la nevasta, si la crisma, la Saniuta… Uneori si la meci.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.